Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende veremiyomnomlmuş
Sus yalan suyleme sen yiyondur da ondan ben diyet yapiyom spor yapiyom bugun agirlik gunum aksama pirinc lapasi ve tavuk gogus yicim salata ve de aynim da sporcular gibimben bu hafta hic kilo vermedim ama belim inceldi 2 cm

Kilo vermeye çalışmak yok sana ama herseyini saglikli yapcan ekmegini kendin yap ara ogunlerin icin saglikli kurabikler falan bak gör hic kilo almicanvermeye çalışcam diye yetersiz yemee makarna harici guzel menun de

Ayy sorma bende hep bayılmak istemişimdir ama ilginçtir ki hiç bayılmadım bide apandisit ameliyatı o sıra çevremde baya çoktu o ameliyatı olandan
Ayy birbirimize benzeyip ayni grupta toplanmamiz harikaahahahhahahaha bende hic bayilmadim

Kilo vermeye çalışmak yok sana ama herseyini saglikli yapcan ekmegini kendin yap ara ogunlerin icin saglikli kurabikler falan bak gör hic kilo almicanvermeye çalışcam diye yetersiz yemee makarna harici guzel menun de
Ya makarna ya çiğ köfte olcaktı bende mkarna dedim en azından elimizle yapıyoruz... granola yapamıyorum artık güzel olmuyor ya

bende hiç kırmadım bir tarafımı dikiş bile atılmadı
bnm altınım orta yerinde dikiş izi var tam sac başlangıcında bisiklketten düşüp taşa çarptımdı başka dikiş izi yok

ay ben yeni kalktım da biraz

Sus yalan suyleme sen yiyondur da ondan ben diyet yapiyom spor yapiyom bugun agirlik gunum aksama pirinc lapasi ve tavuk gogus yicim salata ve de aynim da sporcular gibimben bu hafta hic kilo vermedim ama belim inceldi 2 cm
hee ne güzel besleniyon sen öle ağğşamınan mantı yirsin mi

Bende bayilmaya ozenirdim ayy ahahaganbabahaj neden boyle sacma özentilerimiz var
ayyy bende cok özenirdimmmm onaaa masuscuktan bayılırdık heppp
hatta bi kere kafamı mermere vurmştm doktoa gittikti doktor kontrol edin bayılmasın demişti akşama kadr acaba bayılcak mıyım beklemiştim

Ayy sorma bende hep bayılmak istemişimdir ama ilginçtir ki hiç bayılmadım bide apandisit ameliyatı o sıra çevremde baya çoktu o ameliyatı olandan
apandıst amelitayı mı ahahahaahh

Ya makarna ya çiğ köfte olcaktı bende mkarna dedim en azından elimizle yapıyoruz... granola yapamıyorum artık güzel olmuyor ya
Bundan yap guzel olar

Sende guzel beslensaaneee sporcu olacam beneşimde baslicak spora agirlik calismaya burun ameliyati olsun da

Ahahahahahgaahajh hic de bayilmadim ben Ayy ozendigimiz seylere bah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…