- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #248.341
Tünaydın :)günaydın kızlarr
Oh maşallahay ben yeni kalktım da biraz
Hee oglen gidiyi aksam 5 de aliyomÖğlenmi gidiyor okula
Sus yalan suyleme sen yiyondur da ondan
bende veremiyomnomlmuş
Bende bayilmaya ozenirdim ayy ahahaganbabahajbende hep kolumun kırılmasına özenirdm hiçte bi yerim kırılmadı simdiye kadar
hevesim kursagımda kaldı
Ayy sorma bende hep bayılmak istemişimdir ama ilginçtir ki hiç bayılmadımBende bayilmaya ozenirdim ayy ahahaganbabahajneden boyle sacma özentilerimiz var
Kilo vermeye çalışmak yok sana ama herseyini saglikli yapcan ekmegini kendin yap ara ogunlerin icin saglikli kurabikler falan bak gör hic kilo almicandün kü menümü yazayım
sabah
domtesli beyaz peynirli sandivç
ara
3 4 ceviz yarım portakal
öğlen
1 tabaktan az makarna 1 bardak ayran
ara
kahve /eti bitter
akşam
bol salata 1 tabak kabaklı nohut yemeği 1 yk bulgur tadımlık
ara
4 5 tane kestane çay / 3 kare bitter
2,5 lt su
20 dk kadar yürüyüş
Ayy birbirimize benzeyip ayni grupta toplanmamiz harikaAyy sorma bende hep bayılmak istemişimdir ama ilginçtir ki hiç bayılmadımbide apandisit ameliyatı o sıra çevremde baya çoktu o ameliyatı olandan
İyi aksamlar poncikgünaydın kızlarr
Masallah gizimaay ben yeni kalktım da biraz
DemiAyy birbirimize benzeyip ayni grupta toplanmamiz harikaahahahhahahaha bende hic bayilmadim
Kopma zatiKopamayrum sizden
Ya makarna ya çiğ köfte olcaktı bende mkarna dedim en azından elimizle yapıyoruz... granola yapamıyorum artık güzel olmuyor yaKilo vermeye çalışmak yok sana ama herseyini saglikli yapcan ekmegini kendin yap ara ogunlerin icin saglikli kurabikler falan bak gör hic kilo almicanvermeye çalışcam diye yetersiz yemee makarna harici guzel menun de
bnm altınım orta yerinde dikiş izi var tam sac başlangıcındabende hiç kırmadım bir tarafımı dikiş bile atılmadı
ay ben yeni kalktım da biraz
hee ne güzel besleniyon sen öleSus yalan suyleme sen yiyondur da ondanben diyet yapiyom spor yapiyom bugun agirlik gunum aksama pirinc lapasi ve tavuk gogus yicim salata ve de aynim da sporcular gibim ben bu hafta hic kilo vermedim ama belim inceldi 2 cm
ayyy bende cok özenirdimmmm onaaa masuscuktan bayılırdık hepppBende bayilmaya ozenirdim ayy ahahaganbabahajneden boyle sacma özentilerimiz var
apandıst amelitayı mıAyy sorma bende hep bayılmak istemişimdir ama ilginçtir ki hiç bayılmadımbide apandisit ameliyatı o sıra çevremde baya çoktu o ameliyatı olandan
Ya makarna ya çiğ köfte olcaktı bende mkarna dedim en azından elimizle yapıyoruz... granola yapamıyorum artık güzel olmuyor ya
Bundan yap guzel olarİncirli cevizli kurabiye
•2,5 su bardağı yulaf ezmesi
•10-12 adet kuru incir
•1 yumurta
•2 yemek kaşığı zeytinyağı
•2 yemek kaşığı keçiboynuzu özü veya bal
•1 tatli kabartma tozu
•1 tatli kaşığı toz tarçın
•1/2 cay kaşığı toz zencefil
•1 cay bardağı ceviz
Fırını 180 dereceye ayarla ve tepsine yağlı kağıt serip kenara alönceden suda beklettigin incirleri minik minik küp şeklinde dogra, yulafi robotta un haline getir ve incirleri birbirine yapişmayacak şekilde yulafla karıştırıp bula. Baska bir kapta yumurta yağ ve pekmezi karıştır yulafli karışımı da ekle kabartma tozu tarcin zencefil ve cevizi de ekle ve hafifce yogur kurabiye hamuru hazir İstedigin büyüklükte parçalar koparıp once yuvarlayip sonra üzerine bastirarak sekil ver onceden ısıtılmış 180 derece firinda 20 dk pisir vee hazirrrr
Sende guzel beslensaaneeebnm altınım orta yerinde dikiş izi var tam sac başlangıcındabisiklketten düşüp taşa çarptımdı başka dikiş izi yok
hee ne güzel besleniyon sen öleağğşamınan mantı yirsin mi
ayyy bende cok özenirdimmmm onaaa masuscuktan bayılırdık heppp
hatta bi kere kafamı mermere vurmştm doktoa gittikti doktor kontrol edin bayılmasın demişti akşama kadr acaba bayılcak mıyım beklemiştim
apandıst amelitayı mıahahahaahh
Ahahahahahgaahajhbnm altınım orta yerinde dikiş izi var tam sac başlangıcındabisiklketten düşüp taşa çarptımdı başka dikiş izi yok
hee ne güzel besleniyon sen öleağğşamınan mantı yirsin mi
ayyy bende cok özenirdimmmm onaaa masuscuktan bayılırdık heppp
hatta bi kere kafamı mermere vurmştm doktoa gittikti doktor kontrol edin bayılmasın demişti akşama kadr acaba bayılcak mıyım beklemiştim
apandıst amelitayı mıahahahaahh
beslenme biraz sıkıntıda ama spora başlıyciuuukkkSende guzel beslensaaneeesporcu olacam ben eşimde baslicak spora agirlik calismaya burun ameliyati olsun da
Ahahahahahgaahajhhic de bayilmadim ben Ayy ozendigimiz seylere bah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?