Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Neyin kafası bu özentiler. Kızlar iki kez bayılmışlığım var. Biri korkudan diğeri sıcaktan. Ama var ya acayip rahatlatıcı bişey bayılmak. Ayılınca rahatlamış hissetmiştim kendimi.

Neyin kafası bu özentiler. Kızlar iki kez bayılmışlığım var. Biri korkudan diğeri sıcaktan. Ama var ya acayip rahatlatıcı bişey bayılmak. Ayılınca rahatlamış hissetmiştim kendimi.
ay korkudan nasıl bayıldın kıız anlatsan yaaa
ya işte herset fluu fln his yok bncede güzeldir

Heee

Ayy hep merak etmişimdir nasıl bi his diye

benim dilik izleri ameliyat izleri hep 4 yerde mevcut efem çok orjinal dimi

neden apandist anlatsana biraz

ne ameliyatı
O zamanlar 3-4 kişi olmuştu o ameliyatı bende merak ettim birazda hastane de yatıp ilgi çekmek istedim galiba kasıkta batma olurmuş dediler belirtilerde ve psikolojik olarak galiba benim de kasıklarıma ağrı giriyordu bende deli gibi seviniyordum
netice: apandisit değildim ameliyat falan da olmadım

çok güldüm yaaa kaç yaşındayın bu olduğunda

KAPALI amelyat oldum göbekten girildi alt batından da 2 delik açıldı birde apandit amelyatı oldum 7 yaşında iken

evet o hastanede yatma fikri bi mutlu ediyodu beni de
ayy rabbim düşürmein oralara kimseleri

Geçmiş olsun canım
sag ol canimm.

Ayy biz 5 kiz kardesiz benim arkadasimdan bana bit gecmisti ve evdeki herkesi bitlendirmistim anam birimizi temizliyo otekinden geri geciyo ayy ne cektik kurtulana kadar
kiz okurken guldum annen neler cekmistir hayal edemeidm

İhlamur falan ic pekmez ic hemennngecmks olsun kuzuu
sag ol bebisim iciyorum ama gitmiyor virusmudur nedir

aynen ya. Bir de ben cok sicaklaniyorum artik evde hep dekilteli dolaniyorum. Haliyle birisi gelince ust bas cekiduzen derken terliyorum pisiyorum sicaktan. yine kalmadiklarinda cok sorun olmuyorda kalinca insan wc ye bile gitmeye utaniyor
anlamadim nasil sisti gecen haftadan var bu bogaz skintimm duzelemedim

bende hep kolumun kırılmasına özenirdm hiçte bi yerim kırılmadı simdiye kadar
hevesim kursagımda kaldı
bende burnumun kanamasini isterdim hic kanamadi.
ogretmenimiz derste burnu kamayanlara sobanin arkasinsa yer yapardi oyle ozebirdim ki

evett bende sortla geziyorum evde mesela onlar gelince esofman giyiyorum
bide sen emziriyosun sonucta gece acıkırsn bişey lur odadan cıkıcaksn habire üst mü giyincen
ne yeri kız

evett bende sortla geziyorum evde mesela onlar gelince esofman giyiyorum
bide sen emziriyosun sonucta gece acıkırsn bişey lur odadan cıkıcaksn habire üst mü giyincen
ne yeri kız
aymen cnm ama iste gelde bunu anlat ben misafiri cok sevrrim ama yatili olunca cok zor oluyor yatmyn misafr favorim

eskiden siralar tahta vr 3 kisi oturacak kadar buyuktu ondan bir tane alur sicak sobanin arkasina koyar burnu kanayani oraya alirdi ilgilnrdi bir guzel

he bende yatılı sevmiyim
kız o ne güzelmiş öyle ben olsam bende özenirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…