Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyi aksamlar poncik

Masallah gizima

tşk efendim
ahahahhaha

Tamam aksam yazıcam o zaman bundan sonraa :) Allah bağışlasın bende bekarım öğrenciyim zihinsel engelliler öğretmenliği okuyorum :) yaşım 21

Sabah ılık su içtim saat 10 klasik kahvaltı 2 yumurta 2 gün kurusu 10 zeytin ve marul kırmızı lahanalı salata öğlen 12.5 2 gün kurusu sade nescafe 1.30 4 ceviz alsam 5.30 6 arası 1 tane karnıbahar 4 5 yemek kaşığı kabak 4 yemek kaşığı yoğurt ve salata az önce sade türk kahvesi
Ve 600 iple günü kapatıyorum

Sabah
2 gun kurusu+ilik su
2 ad. haslanmis yumurta
1.5 dilim kizarmis(tost mak.) t.b ekmegi
2 zeytin
1.5 kk beyaz peynir
1 t.k tereyag
1 t.k ev yapimi cilek receli

ara
2 ad. ev kurabiyesi

aksam
1 kase sehriye corbasi
1 porsiyon mevsim salata
1 tava kizarmis balik

dizi izlerken
1 ad. kurabiye
yarim kase muhallebi

canim isine karismak gibi olmasin da alt alta bizim gibi yazsan daha rahat anlariz menunu.
menun guzel sporun harika

Kuzum o kahvaltiyi nasıl yedin okurken tıkandım maşaallah yiyerek zatifluyorsun

Kötüyüm yaa yarın film cekilecem panik durumdayım ateş bastı bir bakayım dedim...
Bebiş nasıl nasıl gidiyor
ay cnm Allah kolaylik versin netten bakma sakin nasil nedir vs diye o insani cok korkutuyor bilmeden teslim olmak daha iyi tavsiye ederim. Ins her sey yolunda gider dualarim seninle.Allah yardimcin olsun.

Kuzum o kahvaltiyi nasıl yedin okurken tıkandım maşaallah yiyerek zatifluyorsun
Ayy canim beni yerken bir gorsen resmen ask yasiyorumm yiyeceklerle. Ah ben yiyip kilo almayan cins olaydimmmmm ahh olaydomm

Normalde öyle olması gerekiyor
hiç ameliyet oldun mu peki

Bende öyleyim çaktırma ama haftasonu kahvaltısını görmen gerek canım yine pişi istedi can boğazdan gelir boğazdan çıkar derler az yiyek biz aşkı bosverek platonik o
Tecrübem var ondan panik ben yazıldığı kadarda var zaten neyse bosverek ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…