- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #248.381
Oh maşallah
İyi aksamlar poncik
Masallah gizima
ahahahhahabnm altınım orta yerinde dikiş izi var tam sac başlangıcındabisiklketten düşüp taşa çarptımdı başka dikiş izi yok
hee ne güzel besleniyon sen öleağğşamınan mantı yirsin mi
ayyy bende cok özenirdimmmm onaaa masuscuktan bayılırdık heppp
hatta bi kere kafamı mermere vurmştm doktoa gittikti doktor kontrol edin bayılmasın demişti akşama kadr acaba bayılcak mıyım beklemiştim
apandıst amelitayı mıahahahaahh
İŞTE BENDEN İŞTEN CIKIYOM EVE GİTCEM
tşk efendim
ahahahhaha
16çok güldüm yaaa kaç yaşındayın bu olduğunda
Amin amin
evet o hastanede yatma fikri bi mutlu ediyodu beni de
ayy rabbim düşürmein oralara kimseleri
he bende yatılı sevmiyim
kız o ne güzelmiş öyle ben olsam bende özenirdim
ay saat 6 olmuş evde zaman çabuk geçiyo bide öğlen uyanınca DİŞTE BENDEN İŞTEN CIKIYOM EVE GİTCEMgün bitti bize
Tamam aksam yazıcam o zaman bundan sonraa :) Allah bağışlasınHoşgeldin canım hepsini toplayıp akşam yazabilirsiniz:)
Bu arada ben de 23 yaşındayım iki senelik evliyim altı buçuk aylık oğlum var doğumdan kalan sinir bozucu göbeğimle uğraşıyorumsenin yaş kaç Evlimisin
Maşallah ne güzel bi meslek :)Tamam aksam yazıcam o zaman bundan sonraa :) Allah bağışlasınbende bekarım öğrenciyim zihinsel engelliler öğretmenliği okuyorum :) yaşım 21
canim isine karismak gibi olmasin da alt alta bizim gibi yazsan daha rahat anlariz menunu.Sabah ılık su içtim saat 10 klasik kahvaltı 2 yumurta 2 gün kurusu 10 zeytin ve marul kırmızı lahanalı salata öğlen 12.5 2 gün kurusu sade nescafe 1.30 4 ceviz alsam 5.30 6 arası 1 tane karnıbahar 4 5 yemek kaşığı kabak 4 yemek kaşığı yoğurt ve salata az önce sade türk kahvesi
Ve 600 iple günü kapatıyorum
Tabiki dikkatli olurumcanim isine karismak gibi olmasin da alt alta bizim gibi yazsan daha rahat anlariz menunu.
menun guzel sporun harika
dikkat anlaminda demedim canim yanlis anlama sakinTabiki dikkatli olurum
Daha küçük sanmıştım16
ergen psikolojisiydi herhalde
Amin amin
naber bebisimmmDaha küçük sanmıştım
Kötüyüm yaa yarın film cekilecem panik durumdayım ateş bastı bir bakayım dedim...naber bebisimmm
Kuzum o kahvaltiyi nasıl yedin okurken tıkandım maşaallah yiyerek zatifluyorsunSabah
2 gun kurusu+ilik su
2 ad. haslanmis yumurta
1.5 dilim kizarmis(tost mak.) t.b ekmegi
2 zeytin
1.5 kk beyaz peynir
1 t.k tereyag
1 t.k ev yapimi cilek receli
ara
2 ad. ev kurabiyesi
aksam
1 kase sehriye corbasi
1 porsiyon mevsim salata
1 tava kizarmis balik
dizi izlerken
1 ad. kurabiye
yarim kase muhallebi
Normalde öyle olması gerekiyorDaha küçük sanmıştım
ay cnm Allah kolaylik versin netten bakma sakin nasil nedir vs diye o insani cok korkutuyor bilmeden teslim olmak daha iyi tavsiye ederim. Ins her sey yolunda gider dualarim seninle.Allah yardimcin olsun.Kötüyüm yaa yarın film cekilecem panik durumdayım ateş bastı bir bakayım dedim...
Bebiş nasıl nasıl gidiyor
Ayy canim beni yerken bir gorsen resmen ask yasiyorumm yiyeceklerle. Ah ben yiyip kilo almayan cins olaydimmmmm ahh olaydommKuzum o kahvaltiyi nasıl yedin okurken tıkandım maşaallah yiyerek zatifluyorsun
Normalde öyle olması gerekiyor
Bende öyleyim çaktırma ama haftasonu kahvaltısını görmen gerekay cnm Allah kolaylik versin netten bakma sakin nasil nedir vs diye o insani cok korkutuyor bilmeden teslim olmak daha iyi tavsiye ederim. Ins her sey yolunda gider dualarim seninle.Allah yardimcin olsun.
Ayy canim beni yerken bir gorsen resmen ask yasiyorumm yiyeceklerle. Ah ben yiyip kilo almayan cins olaydimmmmm ahh olaydomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?