Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sezaryen

sen pisi diyip dueuyorsun valla benimde cok cnm cekiyor evde pisi partisi verecem o olacakk catlayana kadar yiyecem

tecrubelisin o daha panik yaptiriyor. Bende artik dogumdan korkuyorum tek cocukla kalacagim.

ay korkudan nasıl bayıldın kıız anlatsan yaaa
ya işte herset fluu fln his yok bncede güzeldir
Kız
ay korkudan nasıl bayıldın kıız anlatsan yaaa
ya işte herset fluu fln his yok bncede güzeldir
Küçüğüm daha ilkokula gidiyorum. Annem misafirler geldiğinde kullanmak için kullandığımız yer yatağını önceki gün tertemiz yıkamış dikmiş. O gün akşam babamın kirvesinin kızları kalmak için bize gelmişti. Anneleri şehir dışına bir yere gidecekmişte yalnız kalmayacaklarmış evde. Neyse anneciğim o gün tertemiz ettiği yer yatağını yere seriyor ve kızlar oraya yatıyor. Sabah erkenden kalkıp gitmiş kızlar. Birde annem ne görsün kadının binbir emekle yıkadığı yatağa foşur foşur işemişler. Annem çok öfkeli o gün. Sonra sabahları erkenden gelen mahalle sütçümüz vardı. Annem 5 kilo alıyor. Ben hevesleniyorum tencereyi götüreyim diye. Annem yok kızım sen taşıyamazsın dökersin diyor. Ben annem ortadan kaybolduğu bir anda tencereyi alıyorum. Yerde yatak serili giderken ayağım takılıyor tencere hoop yere Annem bir geliyor tabi kadıncağızın bana kızıp bağırmasıyla bir anda yığılıyorum çenemin üstüne. Bir ayılıyorum ama evdekiler başıma toplanmış babam anneme kızıyor. Tabi kadıncağızda çok suçlanıyor nerden bilsin benim pat diye korkudan bayılacağımı
Ya öyle işte

Menüm
Sabah yok
Öğlen 1 bardak süt
Akşam 1 YK bulgur pilavı
1 dilim patates ve köfte

Kızımin ameliyat olma ihtimali var iştahım hiç yok . Göz kanalı tikaliymis
Geçmiş olsun ya. İnşallah bir an evvel sağlığına kavuşur yavrum .

Menüm
Sabah
Aç karnına 4 gün kurusu
1 buçuk yumurta
Peynir, zeytin
Yarım domates, 2-3 dilim salatalık
Yarım paket form bisküvi
Bir közlenmiş biber, azıcık maydonoz

Öğlen
Müsli

Akşam
Sebze sote
Mercimek çorbası
Közlenmiş biber

Ara
Kahve+ 1 günkurusu

300 ip

Menüm
Sabah yok
Öğlen 1 bardak süt
Akşam 1 YK bulgur pilavı
1 dilim patates ve köfte

aa cnm yeni mi cikti cok gecmis olsun. Bizim alrabamizin bebegide oyleudi ameliyat oldu duzeldi. icini ferah tut lutfen zor biliyorum ama sen iyi olacaksn ki yavrunda iyi olsn cnm.

Kiz bu ne. Okurken ben bayilacaktim sen yatak diyince hah dedim kesin yatagi islatmis ama yatagin basina neler gelmis neler islatsan daha iyiydi cok guzel bir ani

su buskuviler yerine 1 dilim t. ekmegi ye sewgili rakibimm

ay saat 6 olmuş evde zaman çabuk geçiyo bide öğlen uyanınca D:
uykusuz halimle bu mesajı okumak cok canımı sıktı

cok güzel olmuş

sabah ve akşam öğünleri şahane tam diyetlik
ama gerisi

Ona bende cok heves ederdim
ama olmadı dimi

Menüm
Sabah yok
Öğlen 1 bardak süt
Akşam 1 YK bulgur pilavı
1 dilim patates ve köfte

geçmiş olsun kuzuum ilaçla geçiyo diye biiyorum ben onu ameliyat en son care diyolar bozma moralini

ahahahahahaha yaaa kıyamam annene ne sana da cok üzüldüm valla

kahvaltıda közlenmiş biber
müsli yemesen mi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…