- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #248.421
ahahahah korkudan bayıldığı şeye bak ya koptum burdaKız
Küçüğüm daha ilkokula gidiyorum. Annem misafirler geldiğinde kullanmak için kullandığımız yer yatağını önceki gün tertemiz yıkamış dikmiş. O gün akşam babamın kirvesinin kızları kalmak için bize gelmişti. Anneleri şehir dışına bir yere gidecekmişte yalnız kalmayacaklarmış evde. Neyse anneciğim o gün tertemiz ettiği yer yatağını yere seriyor ve kızlar oraya yatıyor. Sabah erkenden kalkıp gitmiş kızlar. Birde annem ne görsün kadının binbir emekle yıkadığı yatağa foşur foşur işemişler.Annem çok öfkeli o gün. Sonra sabahları erkenden gelen mahalle sütçümüz vardı. Annem 5 kilo alıyor. Ben hevesleniyorum tencereyi götüreyim diye. Annem yok kızım sen taşıyamazsın dökersin diyor. Ben annem ortadan kaybolduğu bir anda tencereyi alıyorum. Yerde yatak serili giderken ayağım takılıyor tencere hoop yere Annem bir geliyor tabi kadıncağızın bana kızıp bağırmasıyla bir anda yığılıyorum çenemin üstüne. Bir ayılıyorum ama evdekiler başıma toplanmış babam anneme kızıyor. Tabi kadıncağızda çok suçlanıyor nerden bilsin benim pat diye korkudan bayılacağımı
Ya öyle işte
Yaa eşim almış onu bitirmeye çalışıyorumsu buskuviler yerine 1 dilim t. ekmegi ye sewgili rakibimm
gerisi nazarlikuykusuz halimle bu mesajı okumak cok canımı sıktı
cok güzel olmuş
sabah ve akşam öğünleri şahane tam diyetlik
ama gerisi
gececek mi diyorsun ben hatirladikca korkuyorum fnish dedim bana yeter 1 taneİlk gün bende öyle düşündüm acıdan kıvranırken:) ama hepsi geçti gitti
ister miyim
bitirmeye calisma bitmesin bos ver onlar form gibi gozuksede kalorileri normallerden farksizYaa eşim almış onu bitirmeye çalışıyorum
Çocuk saflığı işte.ahahahah korkudan bayıldığı şeye bak ya koptum burda
Diyosun. Bi daha almasın söyleyim.bitirmeye calisma bitmesin bos ver onlar form gibi gozuksede kalorileri normallerden farksiz
Ay dur o da az kaldı. Bitsin yemem gari.kahvaltıda közlenmiş biber
müsli yemesen mi artık
Yazik kadin sanami uzulsun dosegemi uzulsunKız
Küçüğüm daha ilkokula gidiyorum. Annem misafirler geldiğinde kullanmak için kullandığımız yer yatağını önceki gün tertemiz yıkamış dikmiş. O gün akşam babamın kirvesinin kızları kalmak için bize gelmişti. Anneleri şehir dışına bir yere gidecekmişte yalnız kalmayacaklarmış evde. Neyse anneciğim o gün tertemiz ettiği yer yatağını yere seriyor ve kızlar oraya yatıyor. Sabah erkenden kalkıp gitmiş kızlar. Birde annem ne görsün kadının binbir emekle yıkadığı yatağa foşur foşur işemişler.Annem çok öfkeli o gün. Sonra sabahları erkenden gelen mahalle sütçümüz vardı. Annem 5 kilo alıyor. Ben hevesleniyorum tencereyi götüreyim diye. Annem yok kızım sen taşıyamazsın dökersin diyor. Ben annem ortadan kaybolduğu bir anda tencereyi alıyorum. Yerde yatak serili giderken ayağım takılıyor tencere hoop yere Annem bir geliyor tabi kadıncağızın bana kızıp bağırmasıyla bir anda yığılıyorum çenemin üstüne. Bir ayılıyorum ama evdekiler başıma toplanmış babam anneme kızıyor. Tabi kadıncağızda çok suçlanıyor nerden bilsin benim pat diye korkudan bayılacağımı
Ya öyle işte
Annemden korkardım çocukken. Yazık kadıncağız napsın. Çilekeş anamama olmadı dimi
geçmiş olsun kuzuum ilaçla geçiyo diye biiyorum ben onu ameliyat en son care diyolar bozma moralini
ahahahahahahayaaa kıyamam annene ne sana da cok üzüldüm valla
Aynen öyle çok üzülmüştü o halime çok suçlanmıştı.Yazik kadin sanami uzulsun dosegemi uzulsun
tatlim evdeki normallerin kalorileri ile onlari bak karsilastir goreceksinnDiyosun. Bi daha almasın söyleyim.
oo super ins bebisde gelir cnmHerkese bol gulucuklu mutlu gunaydinlar ben sahsen cok mutluyum 67 ye dustum duz 67 insallah bebeis gelir bu ay
Aaa kutlarım seni hadi inşallah sağlıkla gelsin bebişHerkese bol gulucuklu mutlu gunaydinlar ben sahsen cok mutluyum 67 ye dustum duz 67 insallah bebeis gelir bu ay
İlk hafta bende aynı senin gibi düşünüyordum ama sonra abarttığımı anladım biraz daha büyüsün oğlum ben işlerimi halledeyim galiba birini daha istiyorum hayırlıysa tabigerisi nazarlik
gececek mi diyorsun ben hatirladikca korkuyorum fnish dedim bana yeter 1 tane
ister miyim
tek cocuga zor adapte oldum ben
artik o sezeryaninbiliyorum ya cnm ben ondn korkuyorum belki bir kac yila gecer su an tamamen silmisim aklimdan.İlk hafta bende aynı senin gibi düşünüyordum ama sonra abarttığımı anladım biraz daha büyüsün oğlum ben işlerimi halledeyim galiba birini daha istiyorum hayırlıysa tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?