- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #248.441
illa ki canım bir can doğuryorsun sorumluluğunu alıyorsungerisi nazarlik
gececek mi diyorsun ben hatirladikca korkuyorum fnish dedim bana yeter 1 tane
ister miyim
tek cocuga zor adapte oldum ben
Çocuk saflığı işte.
iş yerimde arkadaşlar simit günü yaptı yemeyince küsüyorlar ben de bir simit yedim yarına kadar atmak için ne yapmam lazım öğleni sütle akşamı çorba salatayla düşünüyorum ama
ne yapsak acabayaa aklımdan geçeni yazmışın bende 10 da kahvaltı niyetine yedimyarına gitmesi lazım
illa ki canım bir can doğuryorsun sorumluluğunu alıyorsun
annen sana kızmaya da korkar
a.s etli kuruu gizzzSlm gizlaa
iş yerimde arkadaşlar simit günü yaptı yemeyince küsüyorlar ben de bir simit yedim yarına kadar atmak için ne yapmam lazım öğleni sütle akşamı çorba salatayla düşünüyorum ama
Yarim bari yeseydiniz kizlaryaa aklımdan geçeni yazmışın bende 10 da kahvaltı niyetine yedimyarına gitmesi lazım
Aynen boyleyim ahahabahhaa.s etli kuruu gizzz
Yarim bari yeseydiniz kizlaroglen ve aksam ekmek pilav turu yemeyin dengelensin
das gibi hatunsun vesselaaamm suleyecm tabiiiAynen boyleyim ahahabahhaetli butluyum ama fizik gizil söyletiyon illa
70.3 miSabah tartıldım @keptinn 70.3 yarına listeye giremiyormuyum şimdi
Canım tahlil yaptıtdınmı sen insülin direncin nasıl kilovermene engel bi durumu mu varSabah tartıldım @keptinn 70.3 yarına listeye giremiyormuyum şimdi
Yok kız nerdee 1 günde olacak iş değil bir haftada 2 kilo verdim zatendas gibi hatunsun vesselaaamm suleyecm tabiii
70.3 mi
yarin 69 lari gorursu n sen
Yok canım çok şükür herşey normal düzeyde çıktıCanım tahlil yaptıtdınmı sen insülin direncin nasıl kilovermene engel bi durumu mu var
400 gr gider 1 gunde 69.9 u gorsen yeteeYok kız nerdee 1 günde olacak iş değil bir haftada 2 kilo verdim zaten
Hadi bakalım nolacak keptinn yürüme dedi perşembe yürüsemmiki400 gr gider 1 gunde 69.9 u gorsen yeteebana yeter valla iple cekiyorum
tmm bır haftadıor ekmek hiç yemedim zaten simite başlayınca yarım yiyemem ki mümkün değilYarim bari yeseydiniz kizlaroglen ve aksam ekmek pilav turu yemeyin dengelensin
yurume bugun sivi beslen sut yogurt ayran corba vs salata da olabilir ben yarina gidecegine inaniyirum.Hadi bakalım nolacak keptinn yürüme dedi perşembe yürüsemmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?