- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #248.461
Sağol kuzumyurume bugun sivi beslen sut yogurt ayran corba vs salata da olabilir ben yarina gidecegine inaniyirum.
Sanki biz rakip degiliz tuyo veriyim sanane mikemmel rakibim ben ya
geçen cuma actın kuzu
72.3 tümgeçen cuma actın kuzu
bakalım yarın olsunda bi.72.3 tüm
Tamam inşallah çıkmam.bakalım yarın olsunda bi.ama listeye grdikten sonra artı cıkmaman lazım ona cok dikkat etmelisin
İnsallah bebeğiiimTamam inşallah çıkmam.
biz yesek topa tutarlarKızlar doktorun verdiği diyet listesinde günde 6 ince dilim tam buğday ekmeği var.her öğüne 2 dilim yazmış. İnşallah daha fazla kilo almam
Insallah olur ugrasmam fazlaoo super ins bebisde gelir cnm
Sagol insallahAaa kutlarım seni hadi inşallah sağlıkla gelsin bebiş
Diyetisyenemi gidiyirsun listen nasil merak ettim bende gitmistim bi ara bayada vermistim 9 kilo calan verdim biraktim ucteri 50 liraudi ayri tartiya cagiriyirdu oda 25 tle zaten biraktiktan bi ay sonra hamile kaldim oda dusk olduKızlar diyetisyenden çıktım meyvelerin yanınabir çay bardağı süt ya da yoğurt tüketmeliymişiz
Bana tahlil yapmamisti ozaman doktorun cok iyi polikistik iverim var doktor kadin dogumdan yonlndirdi dedim insan bi arar sorar doktora bilgi alir yok hic bisey yapmadi tartiya cikarti hazir listeler var onunse orda isaretledi verdiYok canım çok şükür herşey normal düzeyde çıktı
Yaa bugün gittim. Daha önce kan tahlillerini dahiliyeden yaptırdım. Şimdilik boy kilo ölçtü. Bir ay sonra yine gideceğim inşallah. İyi vermişin sende. Benim 20 kg vermem gerek.Diyetisyenemi gidiyirsun listen nasil merak ettim bende gitmistim bi ara bayada vermistim 9 kilo calan verdim biraktim ucteri 50 liraudi ayri tartiya cagiriyirdu oda 25 tle zaten biraktiktan bi ay sonra hamile kaldim oda dusk oldu
aa cnm yeni mi cikti cok gecmis olsun. Bizim alrabamizin bebegide oyleudi ameliyat oldu duzeldi. icini ferah tut lutfen zor biliyorum ama sen iyi olacaksn ki yavrunda iyi olsn cnm.
/QUOTE]
Ameliyat sonrası nasıldı kuzum çabuk iyileşti mi ağrıları oldu mi çok
insallah verirsin de niye 20 kilo vermen gerekiyirYaa bugün gittim. Daha önce kan tahlillerini dahiliyeden yaptırdım. Şimdilik boy kilo ölçtü. Bir ay sonra yine gideceğim inşallah. İyi vermişin sende. Benim 20 kg vermem gerek.
Kilo boy orantısındaninsallah verirsin de niye 20 kilo vermen gerekiyir
benim 2.ci diyetisyenimde vermiş günde 5 ekmek liste örneğin varsa atar mısın bu haftayı merak ettimKızlar doktorun verdiği diyet listesinde günde 6 ince dilim tam buğday ekmeği var.her öğüne 2 dilim yazmış. İnşallah daha fazla kilo almam
uykusuz halimle bu mesajı okumak cok canımı sıktı
cok güzel olmuş
sabah ve akşam öğünleri şahane tam diyetlik
ama gerisi
poncik kuzum nasılsınahahahha ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?