Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar doktorun verdiği diyet listesinde günde 6 ince dilim tam buğday ekmeği var. her öğüne 2 dilim yazmış. İnşallah daha fazla kilo almam

Kızlar diyetisyenden çıktım meyvelerin yanınabir çay bardağı süt ya da yoğurt tüketmeliymişiz
Diyetisyenemi gidiyirsun listen nasil merak ettim bende gitmistim bi ara bayada vermistim 9 kilo calan verdim biraktim ucteri 50 liraudi ayri tartiya cagiriyirdu oda 25 tle zaten biraktiktan bi ay sonra hamile kaldim oda dusk oldu

Diyetisyenemi gidiyirsun listen nasil merak ettim bende gitmistim bi ara bayada vermistim 9 kilo calan verdim biraktim ucteri 50 liraudi ayri tartiya cagiriyirdu oda 25 tle zaten biraktiktan bi ay sonra hamile kaldim oda dusk oldu
Yaa bugün gittim. Daha önce kan tahlillerini dahiliyeden yaptırdım. Şimdilik boy kilo ölçtü. Bir ay sonra yine gideceğim inşallah. İyi vermişin sende. Benim 20 kg vermem gerek.

Kızlar doktorun verdiği diyet listesinde günde 6 ince dilim tam buğday ekmeği var. her öğüne 2 dilim yazmış. İnşallah daha fazla kilo almam
benim 2.ci diyetisyenimde vermiş günde 5 ekmek liste örneğin varsa atar mısın bu haftayı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…