- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #248.681
Yok @keptinn da oturur senlen yir merah itme
olmaz sen benim kurabik yimemii istemez beni kisitlarsin gelemem oyle seleree
Şeytan evli bi ciftle 7 yil uğraşırmış eger ayirmayi başaramazsa gidermisbenim 4 sene oldu halen oturtamadığımız şeyler var 2.ci yılımızda biz birbirimizi evden kovardıkne o giderdi ne ben sonra sen git o zaman ben gitmiyorum derdik zor ya oturtmak evliliği
Teşekkür ederim bibiğim.
Tebrikler canim bireyselde 2. olmussunTeşekkür ederim bibiğim.barışımı sana borçluyum demek yarışmam lazımmış
bende bayıldımmmAyy profil resmine bayildim gi
benim daha 3 senem var deseneŞeytan evli bi ciftle 7 yil uğraşırmış eger ayirmayi başaramazsa gidermisbiz 7 yili bitirdik korkmama gerek yoh gayli
tebrik ederim kuzum böyle devam edersinTeşekkür ederim bibiğim.barışımı sana borçluyum demek yarışmam lazımmış
Son 3 sene direnmeye devambende bayıldımmm
benim daha 3 senem var desene
Son 3 sene direnmeye devamdün coh yidim
Teşekkür ederim canımtebrik ederim kuzum böyle devam edersin
Ben butun gun karbonhidrat yedim ya sabah pogaca borek oglen borek aksam ekmek kunefebende çok abartmış olabilirim ama akşam toparladım .. öğlen balık ekmek yedim hayatımda ilk defa yedim çookk lezzetliymiş ..... sen ne yedin
ben akşam meyve yedim 1 dilim de reçelli ekmek 1 dilim peynir sonra yatağa gömüldüm sabah 70,90 çıktım 71 i kırdımBen butun gun karbonhidrat yedim ya sabah pogaca borek oglen borek aksam ekmek kunefesen oglen yemissin bisi olmaz
Sağol canım Aminallah kabul etsin canım
Kesinlikle kuzum Allah kolaylık versinbenim 4 sene oldu halen oturtamadığımız şeyler var 2.ci yılımızda biz birbirimizi evden kovardıkne o giderdi ne ben sonra sen git o zaman ben gitmiyorum derdik zor ya oturtmak evliliği
Yarım kaldı cnm cok sukurbugün dönüş varmış hadi gözün aydın ev işi ne oldu eşinin hevesi yarım kaldı sanırım
Senelerdır kılınmamıs namazlarYaşla alakası yokki canım
Düşününce insan korkuyor bende hep başlayım diyorum ama hep bir erteleme hep bir üşenmeSenelerdır kılınmamıs namazlar
Orası öyle canımSenelerdır kılınmamıs namazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?