- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #248.721
yok artikKizlar kv bnm ust kata tasinmayi dusunuyo bunalimdayim
dusummemeye falis cnm takma kafanaKuzum görünüşte evet ama içimde halledemedigim şeyler kaldi
ekmeksiz yidimmmÜç alabalık mı Çoh değil mi la
Aglayabilir miyim
İyi akşamlar kötü bi zamanda geldim sanırım @keptinn geçmiş olsun kuzum işin zor
Korku filmi fragmani gibiyok artikkorkunc
ya ne isi var sinir oldum kv neKocam disari cikti geldimvalla evi kotüledim ama bilmiyorum cok fena icime öküz oturdu
ben balikciym denizden babam ciksa yirim3 tane mikiz ben 1 tanesini zor yedim bu aksam bizde de alabalik vardi
daha beter ust kat demek auni ev gibi demek surekli kv kp ile icice olmak demek sikinti stres huzursuzluk demekAglayabilir miyim
Korku filmi fragmani gibi
Ye hobi olarak yine ye ama az yeya ne isi var sinir oldum kv ne
ben balikciym denizden babam ciksa yirim
Surekli beraber yemek demek aksam nerdeydiniz demek kahve yap geleyim demek..daha beter ust kat demek auni ev gibi demek surekli kv kp ile icice olmak demek sikinti stres huzursuzluk demek
az yidim 5 tane vardiYe hobi olarak yine ye ama az ye
Surekli beraber yemek demek aksam nerdeydiniz demek kahve yap geleyim demek..
Sinir oldum kiracı mı o daKizlar kv bnm ust kata tasinmayi dusunuyo bunalimdayim
bende kv onun ben sinir oldumSinir oldum kiracı mı o da
Kız kıyamet kopar lafı geçse bu kv yapacak cinsten işi zor vallabende kv onun ben sinir oldum
Orası müsait mi kiKocam disari cikti geldimvalla evi kotüledim ama bilmiyorum cok fena icime öküz oturdu
İvet ya bende balık severim emme üç çok hacıı3 tane mikiz ben 1 tanesini zor yedim bu aksam bizde de alabalik vardi
İkmeksiz de çokekmeksiz yidimmm
Danış kuzumkizlar ben bir konuda size danismak fikirlerinizi almak istiyorum
aynen ya dugunde beyaz giymeler ust kstina tsdinmak istemler cildricegimmKız kıyamet kopar lafı geçse bu kv yapacak cinsten işi zor valla
Süle bakalımkizlar ben bir konuda size danismak fikirlerinizi almak istiyorum
Arayı bozacak küsecek öyle kurtulur dicem ama öyle bile zor eşi restini çekecek o ne öyle... ben kv diyordu anahtarı verirsen gelip evi temizler çıkarım sen gelene kadar deli oluyordum benim faydama olduğu halde birde öyle dese allah korusunaynen ya dugunde beyaz giymeler ust kstina tsdinmak istemler cildricegimm
ben senin kemalpasana laf ettim miiOrası müsait mi ki
Oraya gelmek için bahanesi ne
İvet ya bende balık severim emme üç çok hacıımunter
İkmeksiz de çok
az yidim 5 tane vardi
sen su konuyu detaylica anlat bakimmm ablana
Sinir oldum kiracı mı o da
bende kv onun ben sinir oldum
Kız kıyamet kopar lafı geçse bu kv yapacak cinsten işi zor valla
Orası müsait mi ki
Oraya gelmek için bahanesi ne
İvet ya bende balık severim emme üç çok hacıımunter
İkmeksiz de çok
Beni bu dertten kurtarinaynen ya dugunde beyaz giymeler ust kstina tsdinmak istemler cildricegimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?