- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #248.741
aynen katiliyorum canim.Arayı bozacak küsecek öyle kurtulur dicem ama öyle bile zor eşi restini çekecek o ne öyle... ben kv diyordu anahtarı verirsen gelip evi temizler çıkarım sen gelene kadar deli oluyordum benim faydama olduğu halde birde öyle dese allah korusun
Niye söylicen ki kuzum simdi durduk yerekizlar benim kendi ailemle problemletim vardi bundan 1.5 yil once biz yatirim amacli bir arsa aldik ben bunu aileme soylemedim simdi nsdil soyleyebilirim bir yardim eli uzatin
SchonerDuft kaptinn @SekerPancarii @lilipit Luluuu94 @UMEYYE ve nicini unutup etiketleyemefigim arkadaslsr bir yardimci olur musunuz
kociskona resti cek oda anasina ceksin getekirse tasinirim de kizBeni bu dertten kurtarin
cunku kendileri ogrenirse demedin derlerNiye söylicen ki kuzum simdi durduk yere
Hiç demezsen nasıl olur sorun da yaşamışsın zatenkizlar benim kendi ailemle problemletim vardi bundan 1.5 yil once biz yatirim amacli bir arsa aldik ben bunu aileme soylemedim simdi nsdil soyleyebilirim bir yardim eli uzatin
SchonerDuft kaptinn @SekerPancarii @lilipit Luluuu94 @UMEYYE ve nicini unutup etiketleyemefigim arkadaslsr bir yardimci olur musunuz
Valla ilçe değiştir o kadarBeni bu dertten kurtarin
soyle arsayi satip o parayla ev alacagoz o zaman evi nsil aldiniz diyecekler yani cikamadim isin icinden aslinda bu yeni geldi aklima normalde takmıyordum bu konuyuHiç demezsen nasıl olur sorun da yaşamışsın zaten
Valla ilçe değiştir o kadar
Açıkçası ailenin anlayışına bağlı olay tripli insanlar ise ne desen de gizledin olacak laf arasında söyle yeni almış gibi söyle ki bir şey demeye hakları da yok kazak alınca diyor musun ya da çeyrek yatırım için arsa alınca niye söyleyeceksinizcunku kendileri ogrenirse demedin derler
Aslinda olay soyle gelistii biz borcla kredi ile aldik taksit ödüyoruz hala o donem demek gelmedi aklima hani odeyemem falan diye istemedim sonrada unuttum sanki bilerek gizlemos gibi oldum simdi bilerek gizlemedigimi nasil soyleyebilirimm bilemedim
Ne desem bilemedim ki bence en iyisi olduğu gibi güzelce anlatmak gibi geldikizlar benim kendi ailemle problemletim vardi bundan 1.5 yil once biz yatirim amacli bir arsa aldik ben bunu aileme soylemedim simdi nsdil soyleyebilirim bir yardim eli uzatin
Et tabi kız bidaha yemeyeyim dövün beniben senin kemalpasana laf ettim mii8 anca yetti gii
Allah kurtarsınBeni bu dertten kurtarin
Kredi çektik diceksin kasma kendini açıklama yapmak zorunda değilsin çok detaylı ceyrek dolar alıp kenara atıyorduk falan dersin çözüm de çok yeterki ağzınız lafı yapabilsinsoyle arsayi satip o parayla ev alacagoz o zaman evi nsil aldiniz diyecekler yani cikamadim isin icinden aslinda bu yeni geldi aklima normalde takmıyordum bu konuyu
Kiz zaten o da istemiyookociskona resti cek oda anasina ceksin getekirse tasinirim de kiz
E soyle kuzum borcu bitsin oyle soyleyelim diyendusunduk dersincunku kendileri ogrenirse demedin derler
Aslinda olay soyle gelistii biz borcla kredi ile aldik taksit ödüyoruz hala o donem demek gelmedi aklima hani odeyemem falan diye istemedim sonrada unuttum sanki bilerek gizlemos gibi oldum simdi bilerek gizlemedigimi nasil soyleyebilirimm bilemedim
Hep farkli ulkede yasama hayalim vardinbnm size bahsetmis miydimHiç demezsen nasıl olur sorun da yaşamışsın zaten
Valla ilçe değiştir o kadar
maalesef cnm tam da bu yuzden problemlerimoz oluyor anlayisli degiller her seyden bir sey cikaritorlarAçıkçası ailenin anlayışına bağlı olay tripli insanlar ise ne desen de gizledin olacak laf arasında söyle yeni almış gibi söyle ki bir şey demeye hakları da yok kazak alınca diyor musun ya da çeyrek yatırım için arsa alınca niye söyleyeceksiniz
anlatamicam sanirimmNe desem bilemedim ki bence en iyisi olduğu gibi güzelce anlatmak gibi geldi
Et tabi kız bidaha yemeyeyim dövün beni
Allah kurtarsın
iste agzim hic laf yaomaz hele bir seyi asla susleyio degistirio soyleyemem oldugu gibi soylemem gerekiyor ocim baska rahat etmiyor haliyle beno bombardimana tutacaklarKredi çektik diceksin kasma kendini açıklama yapmak zorunda değilsin çok detaylı ceyrek dolar alıp kenara atıyorduk falan dersin çözüm de çok yeterki ağzınız lafı yapabilsin
oo iyi o zaman kocisin sendrn yana 1 0 ondesin hallolur bu konu o zamanKiz zaten o da istemiyoo
E soyle kuzum borcu bitsin oyle soyleyelim diyendusunduk dersin
Hep farkli ulkede yasama hayalim vardinbnm size bahsetmis miydim
gozun aydin canimm saglikla sag salim gelsin babaciginnAyy kızlar yarın babam geliyor çok mutluyum ve yatmam lazım( babam yurtdışından geliyor beni görmeye)
yurtdisi denildimi benim beynimde kahve ve cikolata uyarisi verir ikisinide bayolirimmmmAyy kızlar yarın babam geliyor çok mutluyum ve yatmam lazım( babam yurtdışından geliyor beni görmeye)
Yaa cok sevindim kuzuum tatli ruyalarr tabi heyecandan uyuyabilirsen :)))Ayy kızlar yarın babam geliyor çok mutluyum ve yatmam lazım( babam yurtdışından geliyor beni görmeye)
Iste terzi kendi sökügünü cozemez senin isi hallettik hadi bakamanlatamicam sanirimmhemen ilk laflari bize demedin olacak
oruclusun diye dimedim bisi yoksaa
iste agzim hic laf yaomaz hele bir seyi asla susleyio degistirio soyleyemem oldugu gibi soylemem gerekiyor ocim baska rahat etmiyor haliyle beno bombardimana tutacaklar
oo iyi o zaman kocisin sendrn yana 1 0 ondesin hallolur bu konu o zaman
aslinda mantikli dedigin hic bir sey soylemeyeyim ev alinca boyle boyle yaptik odeyip odeyemeyecegomizden dolayi tedirgindik derim ondn demedim derim.
gozun aydin canimm saglikla sag salim gelsin babaciginn
Olsun kız yememem lazım dıanlatamicam sanirimmhemen ilk laflari bize demedin olacak
oruclusun diye dimedim bisi yoksaa
iste agzim hic laf yaomaz hele bir seyi asla susleyio degistirio soyleyemem oldugu gibi soylemem gerekiyor ocim baska rahat etmiyor haliyle beno bombardimana tutacaklar
oo iyi o zaman kocisin sendrn yana 1 0 ondesin hallolur bu konu o zaman
aslinda mantikli dedigin hic bir sey soylemeyeyim ev alinca boyle boyle yaptik odeyip odeyemeyecegomizden dolayi tedirgindik derim ondn demedim derim.
gozun aydin canimm saglikla sag salim gelsin babaciginn
bdv ye de konu acsam miYaa cok sevindim kuzuum tatli ruyalarr tabi heyecandan uyuyabilirsen :)))
Iste terzi kendi sökügünü cozemez senin isi hallettik hadi bakam
İşte uyuyamıyorumYaa cok sevindim kuzuum tatli ruyalarr tabi heyecandan uyuyabilirsen :)))
Iste terzi kendi sökügünü cozemez senin isi hallettik hadi bakam
ben senin gibi olsam dunyayi yerim bir kemalpasanin lafimi olurOlsun kız yememem lazım dı
Çok sağol canım
Ben actim konubdv ye de konu acsam mi
senin isin detayini anlat bakim duruo dururken mo istiyor gelmeyi sebeo ne otursun evinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?