Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynen katiliyorum canim.
ne kafar uzak o kadar iyi

Niye söylicen ki kuzum simdi durduk yere
cunku kendileri ogrenirse demedin derler

Aslinda olay soyle gelistii biz borcla kredi ile aldik taksit ödüyoruz hala o donem demek gelmedi aklima hani odeyemem falan diye istemedim sonrada unuttum sanki bilerek gizlemos gibi oldum simdi bilerek gizlemedigimi nasil soyleyebilirimm bilemedim

Hiç demezsen nasıl olur sorun da yaşamışsın zaten

Beni bu dertten kurtarin
Valla ilçe değiştir o kadar

soyle arsayi satip o parayla ev alacagoz o zaman evi nsil aldiniz diyecekler yani cikamadim isin icinden aslinda bu yeni geldi aklima normalde takmıyordum bu konuyu

Açıkçası ailenin anlayışına bağlı olay tripli insanlar ise ne desen de gizledin olacak laf arasında söyle yeni almış gibi söyle ki bir şey demeye hakları da yok kazak alınca diyor musun ya da çeyrek yatırım için arsa alınca niye söyleyeceksiniz

Ne desem bilemedim ki bence en iyisi olduğu gibi güzelce anlatmak gibi geldi
ben senin kemalpasana laf ettim mii8anca yetti gii
Et tabi kız bidaha yemeyeyim dövün beni

Beni bu dertten kurtarin
Allah kurtarsın

soyle arsayi satip o parayla ev alacagoz o zaman evi nsil aldiniz diyecekler yani cikamadim isin icinden aslinda bu yeni geldi aklima normalde takmıyordum bu konuyu
Kredi çektik diceksin kasma kendini açıklama yapmak zorunda değilsin çok detaylı ceyrek dolar alıp kenara atıyorduk falan dersin çözüm de çok yeterki ağzınız lafı yapabilsin

kociskona resti cek oda anasina ceksin getekirse tasinirim de kiz
Kiz zaten o da istemiyoo
E soyle kuzum borcu bitsin oyle soyleyelim diyendusunduk dersin

Hep farkli ulkede yasama hayalim vardinbnm size bahsetmis miydim

maalesef cnm tam da bu yuzden problemlerimoz oluyor anlayisli degiller her seyden bir sey cikaritorlar

Ne desem bilemedim ki bence en iyisi olduğu gibi güzelce anlatmak gibi geldi

Et tabi kız bidaha yemeyeyim dövün beni

Allah kurtarsın
anlatamicam sanirimm hemen ilk laflari bize demedin olacak
oruclusun diye dimedim bisi yoksaa

Kredi çektik diceksin kasma kendini açıklama yapmak zorunda değilsin çok detaylı ceyrek dolar alıp kenara atıyorduk falan dersin çözüm de çok yeterki ağzınız lafı yapabilsin
iste agzim hic laf yaomaz hele bir seyi asla susleyio degistirio soyleyemem oldugu gibi soylemem gerekiyor ocim baska rahat etmiyor haliyle beno bombardimana tutacaklar

Kiz zaten o da istemiyoo

E soyle kuzum borcu bitsin oyle soyleyelim diyendusunduk dersin

Hep farkli ulkede yasama hayalim vardinbnm size bahsetmis miydim
oo iyi o zaman kocisin sendrn yana 1 0 ondesin hallolur bu konu o zaman
aslinda mantikli dedigin hic bir sey soylemeyeyim ev alinca boyle boyle yaptik odeyip odeyemeyecegomizden dolayi tedirgindik derim ondn demedim derim.
Ayy kızlar yarın babam geliyor çok mutluyum ve yatmam lazım ( babam yurtdışından geliyor beni görmeye)
gozun aydin canimm saglikla sag salim gelsin babaciginn

Ayy kızlar yarın babam geliyor çok mutluyum ve yatmam lazım ( babam yurtdışından geliyor beni görmeye)
Yaa cok sevindim kuzuum tatli ruyalarr tabi heyecandan uyuyabilirsen :)))

Iste terzi kendi sökügünü cozemez senin isi hallettik hadi bakam

Olsun kız yememem lazım dı

Çok sağol canım

Yaa cok sevindim kuzuum tatli ruyalarr tabi heyecandan uyuyabilirsen :)))

Iste terzi kendi sökügünü cozemez senin isi hallettik hadi bakam
bdv ye de konu acsam mi

senin isin detayini anlat bakim duruo dururken mo istiyor gelmeyi sebeo ne otursun evinde

bdv ye de konu acsam mi

senin isin detayini anlat bakim duruo dururken mo istiyor gelmeyi sebeo ne otursun evinde
Ben actim konu
Ya senelerdir diyodu onlar tasincaz diye ama hic ev aramiyodular bizim.emlakciya demisler o da bizim ust kattaki yilbasinda cikcak orayi vereyim size demis bana siritarak anlatti olani ben şokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…