Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben actim konu
Ya senelerdir diyodu onlar tasincaz diye ama hic ev aramiyodular bizim.emlakciya demisler o da bizim ust kattaki yilbasinda cikcak orayi vereyim size demis bana siritarak anlatti olani ben şokkkk
hizli gonzalez senik
hay sizin emlakciya adam sizin dusmaniniz mi kizim şak diye sizin evin ustunu kv vermis tam dayakliko anlatinca siz bir sey demediniz mi

hizli gonzalez senik
hay sizin emlakciya adam sizin dusmaniniz mi kizim şak diye sizin evin ustunu kv vermis tam dayakliko anlatinca siz bir sey demediniz mi
Bana mutfakta anlatti eşim yoktu
Olsaydi o en azindan bi oha derdi yüzune karsi ama iste

Bana mutfakta anlatti eşim yoktu
Olsaydi o en azindan bi oha derdi yüzune karsi ama iste
sen hic bir sey demedin mi kiz deseydin ya bir sey o seni kistirmis mutfaktaaa patir patir demiss ne isiniz var bizimle ayni apartmanda diyecektin cuk oturacakti

Yenı gırdık eve kuzum
Bende attım kendımı buraya
Insanın evı gıbısı yok miss kokuyor miss
E cnm nasıl dıyeceksın
Demesen olmamı
aynen cnmmm insanin kendi evi kendi duzeni gibisi yokk

olmaz cunku ev alacagiz orayi satip parayi nerden bukdunuz derlerr

Canlarım günaydın
Babam geldi mutluyum
Memleketten çikolata getirmiş iki gün azcık diyeti bozabilirim ona çay saatleri pizza falan yapmak istiyorum ama mümkün olduğunca sağlıklı yapmaya çalışıcam çünkü babamada iyi gelmiyor hamur işi şeker falan

Günaydın hanımlar dün menümü yazamadim çünkü koydeyim ve asker bulgurunuz vardı diyet biraz gitti ama bugün artık toparliycam
Sabah yufka yedim 1 tane
Arada 1 elma öğlen 3 lahana ayran
Ikındı kuruyemiş ve 2 tane gofret yedim
Akşam bulgurunuz olduğu için yemek yemedim mısır bulguru hashasli ve 1 elma

Senın köy nerede cnm
Bu arada tanısmadık senınle
Hoşgeldın
Ben ızındeyım dönecem ınsallah haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…