Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aslında Menün güzel ama bende dahil akşamları pilav ve ekmek tüketmesek daha kolay kilo veriiriz

Güzel Menün ben begendim

Çok iyi

cok iyi

bisküvinin bitmesine cok sevindim

sabahki cikileta ve akşamki kurabiye hariç like

akşamki pilav dısında cok cok güzel

bende çukur u izliyorum akşam o vardı cok gizil
gersi hep eşimin diziileri. diriliş isimsizler söz savascı edho falan
İzleyebildiğim tek dizi o. İçim dışım cızgı film oldu
bi anne gördüm sanki

Kız walking dead i kaptinn e izlet. Dün gece kana susamışlar diye bi film varmış zombili onu izledikten sonra uyuyamamış

adamlar demek ki ilerde böyle bişey cıkarıcaklar ki o hazırlıklar yapılıyo imkanlarım olsa amerikalılar ne için ne önlemi alıyosalar aynısını bende yapardım cünkü genelde kötü şeyler hep onların başının altından cıkıyo

akşamki ekmek olmasaymışta doyarmışsın bence
gerisini begendm

Günaydın 1 saattir uyanmışım ne derdim varsa artık 5.30 da uyanıyorsam
derdin ne o saaatte

Bu gece iyi uyudun herhalde
Evet tüm kötülükler amerikalı pisliklerden cikiyor. Mesela mcdonalds burger king kfc Allahın cezaları günaydın kusum ♡

Bu gece iyi uyudun herhalde
Evet tüm kötülükler amerikalı pisliklerden cikiyor. Mesela mcdonalds burger king kfc Allahın cezaları günaydın kusum ♡
ahahah valla sahane uyudum ama onları bütün dünya yiyo yemeyin firmalar batsın kapansın herkes kurtulsun bn yemiyorum bak

günaydın bebeğiiimm

ahahah valla sahane uyudum ama onları bütün dünya yiyo yemeyin firmalar batsın kapansın herkes kurtulsun bn yemiyorum bak

günaydın bebeğiiimm
Senin yemedigin belli bi deri bi kemik kalmisin gerçi bende çoktandır yemiyorum. Iki gun once kardeşime burger king menü aldim. Eskiden olsa dayanamazdım şimdi hiç aklıma bile gelmedi kendime almak. Iyilesiyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…