- 10 Eylül 2017
- 2.140
- 3.744
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.001
Tok tutuyor bebeğim metabolizma hızlandırma özelliği var bı dee
chiali yogurt guzel mi kilo verdriyrmu ki
donunuda pahali alirmis kiz oyazık günah bdv de bi konu var az önce okudum adam 15coraba 180tl mi ne ödemiş
deneyecegim bende bir kase yogurda lac kasik yyguluyorsun canim baska bir sey yapiyormusun pisirme va fibi direk paketten alip yogurda mi koyuyorsun tadi nasillTok tutuyor bebeğim metabolizma hızlandırma özelliği var bı dee
cok cimriyimdir daha önce söylemiş miydimAllah senibenden cimri çıktın.
Aynen canım
Allah seni ya
Gönlü güzel akideşlerimgelin bi sarılalım
eşim bana bot alamadı diye kahroluyo parası olsa koşarak alır eminim insan eşinden kıskanır mı onun ihtiyaclarından kısar mı hiçdonunuda pahali alirmis kiz o
yalniz kasin kazak istemis bu ay cok acildik demis ne piskin ya
aynen canim huy herhalde bilemedimeşim bana bot alamadı diye kahroluyo parası olsa koşarak alır eminim insan eşinden kıskanır mı onun ihtiyaclarından kısar mı hiç
kendine ailene bonkör eşine cimri öyle huy mu oluraynen canim huy herhalde bilemedim
benim kac cesit ayakkabi bot vs var yepyeni duruyor esimle avm ye gittik vitrinlere kayiyor gozum sevdiysen alalim diyor tabi ben almiyorum suyunuda cikarmamak lazim
o konuda da haklisin tam mersanelik adamkendine ailene bonkör eşine cimri öyle huy mu olurhuy değidir o karaktersizliktir
bnm gözümde sürekli topuklu ayakkabılara sanki giyebiliyomuşum gibi
aa sende mi giyemiyosuno konuda da haklisin tam mersanelik adam
ayy bende de var onlardan ve ben hic giyemiyorumbelki sen arada giyiyorsundur evde takiliyorum arada
incecik yuksek topuk ile sahene yuruyen insanlara imrenmisimdir
haklisinnn yarim bin harcamis olabilirim bir saatte gayet normaldir oo tum anneler boylediroy müsriflik değildir o
yok cinimmm maksimum 1 saat dugunden kinadan nisandan nisana o da arabada giderken cikariyirum salonda giyiyorum telrar arabada cikariyorimaa sende mi giyemiyosun
kına gecemde giydim ayak parmaklarım 1 ay uyusuk gezdim
bende cok özeniyorum salınarak yürüyolar ya
seni döverim ne aldın o kadarhaklisinnn yarim bin harcamis olabilirim bir saatte gayet normaldir oo tum anneler boyledir
ahahah aabada bende cıkartırım genelde çünkü cok rahatsız ediciyok cinimmm maksimum 1 saat dugunden kinadan nisandan nisana o da arabada giderken cikariyirum salonda giyiyorum telrar arabada cikariyorim
Kiz ben cok dayaniksizimdir kizimi nasil dogurdum bilmiyorum
oooooğğğ kimleeeğğğ gelmişleeeğğğğMerhaba kızlar nasılsınız
teşkkür ederim canımorkide1453 gecmis olsun cnmmm.
Uzun aradan sonra bir adet kaçak geldioooooğğğ kimleeeğğğ gelmişleeeğğğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?