Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

eşim bana bot alamadı diye kahroluyo parası olsa koşarak alır eminim insan eşinden kıskanır mı onun ihtiyaclarından kısar mı hiç
aynen canim huy herhalde bilemedim
benim kac cesit ayakkabi bot vs var yepyeni duruyor esimle avm ye gittik vitrinlere kayiyor gozum sevdiysen alalim diyor tabi ben almiyorum suyunuda cikarmamak lazim

aynen canim huy herhalde bilemedim
benim kac cesit ayakkabi bot vs var yepyeni duruyor esimle avm ye gittik vitrinlere kayiyor gozum sevdiysen alalim diyor tabi ben almiyorum suyunuda cikarmamak lazim
kendine ailene bonkör eşine cimri öyle huy mu olur huy değidir o karaktersizliktir
bnm gözümde sürekli topuklu ayakkabılara sanki giyebiliyomuşum gibi

kendine ailene bonkör eşine cimri öyle huy mu olur huy değidir o karaktersizliktir
bnm gözümde sürekli topuklu ayakkabılara sanki giyebiliyomuşum gibi
o konuda da haklisin tam mersanelik adam
ayy bende de var onlardan ve ben hic giyemiyorum belki sen arada giyiyorsundur evde takiliyorum arada
incecik yuksek topuk ile sahene yuruyen insanlara imrenmisimdir

o konuda da haklisin tam mersanelik adam
ayy bende de var onlardan ve ben hic giyemiyorum belki sen arada giyiyorsundur evde takiliyorum arada
incecik yuksek topuk ile sahene yuruyen insanlara imrenmisimdir
aa sende mi giyemiyosun
kına gecemde giydim ayak parmaklarım 1 ay uyusuk gezdim
bende cok özeniyorum salınarak yürüyolar ya

aa sende mi giyemiyosun
kına gecemde giydim ayak parmaklarım 1 ay uyusuk gezdim
bende cok özeniyorum salınarak yürüyolar ya
yok cinimmm maksimum 1 saat dugunden kinadan nisandan nisana o da arabada giderken cikariyirum salonda giyiyorum telrar arabada cikariyorim
Kiz ben cok dayaniksizimdir kizimi nasil dogurdum bilmiyorum

yok cinimmm maksimum 1 saat dugunden kinadan nisandan nisana o da arabada giderken cikariyirum salonda giyiyorum telrar arabada cikariyorim
Kiz ben cok dayaniksizimdir kizimi nasil dogurdum bilmiyorum
ahahah aabada bende cıkartırım genelde çünkü cok rahatsız edici eciş bücüş oluyo parmaklarımız onlara yazık değil mi
analık o dediğin sey normalde olsa cesaret edemezsn işin çinde cocugun olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…