Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba arkadaşlar gece maalesef migrenim tuttu çok kötüyüm herkese sağlıklı bir gün diliyorum
ayyy migren miiii
evlendigimden beri hiç çekmiyorum o ağrıyı cok zor yaaa geçmiş olsun canııım

Senin yemedigin belli bi deri bi kemik kalmisin gerçi bende çoktandır yemiyorum. Iki gun once kardeşime burger king menü aldim. Eskiden olsa dayanamazdım şimdi hiç aklıma bile gelmedi kendime almak. Iyilesiyorum galiba
işte sen yemezsen ben yemezsem batar o şirketler küresel sermayenin tekerine comak sokmuş oluruz
bu firmalar batarsa zayıflama ilacları satan firmalar batar onlar batarsa böbrek ilacı tedavısınde kullanınlan ilaç firmalar a talep azalır ve ilac fiyatları düşer gercektn ihtiyacı olan hastaşarda daha uyguna alır sonucta hem diyalize girip hem o ilacları kullanmak yük oluyo o insanlara da
bak bi burger king yemedin neler düzeldi görüyo musun :

Ahh be kusum bizim yemememizle olsa keşke ben bazen canım böyle ekstra özel birsey çekince ekmek bulamayanlar var, sende yeme gevşemezsin diyorum ama dayanamiyoeum yiyorum sonra ramazanda mesela sadece çorba ekmek su böyle geliştiricem dedim, bizimkiler 10 cesit yemek yapiyor sadece birkac gun dayanabildim ne gerek var sankim

ramazan için kesinlikle haklısın arsızlıga vuruyoruz resmen kac ceşit yemek salatası mezesi ayranı hoşafı ayrı yemekten sonra tatlısı ayrı
hiç birine gerek yok biz yemekten tam doymadan kalkan peygamberin ümmetiyiz ama sahip cıkmıyoruz sünnetlerimize
bütün gün aç kaldık hakkettik diyoruz misafir cagırıyoruz döküyoruz önüne evde ne varsa tm misafir berekettir ama israfta günahtır. eve harcadıgımız o ıvır zıvır yiyecek parasıyla cokta güzel bi ailenin 1 aylık erzak parasını verebiliriz..

Aynen kusum ben kendi evine cikayim öyle yapicam kociskomla. Oda tek çeşit olsa yer. Öyle deli gibi seçmez. Oda başka yerden çıkarır ama onun gunahini. Mesela zara da biz bu dünyada doğru yolu bulamayacaz galiba

Aynen kusum ben kendi evine cikayim öyle yapicam kociskomla. Oda tek çeşit olsa yer. Öyle deli gibi seçmez. Oda başka yerden çıkarır ama onun gunahini. Mesela zara da biz bu dünyada doğru yolu bulamayacaz galiba
kıyafette israf en büyük günahlardandır ona öyle söyle

Aaa ne güzelmiş maşallah yaa. Bizimkilerde yapar inşallah. Trt çocuk harici izletmemeye çalışıyorum. Çizgi filmler subliminal mesaj kaynıyor.
Aynen canım

Allah seni ya

Gönlü güzel akideşlerim gelin bi sarılalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…