- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #248.981
Günaydın geçmiş olsun cnmmerhaba arkadaşlar gece maalesef migrenim tuttu çok kötüyüm herkese sağlıklı bir gün diliyorum
ayyy migren miiiimerhaba arkadaşlar gece maalesef migrenim tuttu çok kötüyüm herkese sağlıklı bir gün diliyorum
işte sen yemezsen ben yemezsem batar o şirketler küresel sermayenin tekerine comak sokmuş oluruzSenin yemedigin belli bi deri bi kemik kalmisingerçi bende çoktandır yemiyorum. Iki gun once kardeşime burger king menü aldim. Eskiden olsa dayanamazdım şimdi hiç aklıma bile gelmedi kendime almak. Iyilesiyorum galiba
Ahh be kusum bizim yemememizle olsa keşkeayyy migren miiii
evlendigimden beri hiç çekmiyorum o ağrıyı cok zor yaaa geçmiş olsun canııım
işte sen yemezsen ben yemezsem batar o şirketler küresel sermayenin tekerine comak sokmuş oluruz
bu firmalar batarsa zayıflama ilacları satan firmalar batar onlar batarsa böbrek ilacı tedavısınde kullanınlan ilaç firmalar a talep azalır ve ilac fiyatları düşer gercektn ihtiyacı olan hastaşarda daha uyguna alır sonucta hem diyalize girip hem o ilacları kullanmak yük oluyo o insanlara da
bak bi burger king yemedin neler düzeldi görüyo musun:
ramazan için kesinlikle haklısınAhh be kusum bizim yemememizle olsa keşkeben bazen canım böyle ekstra özel birsey çekince ekmek bulamayanlar var, sende yeme gevşemezsin diyorum ama dayanamiyoeum yiyorum sonra ramazanda mesela sadece çorba ekmek su böyle geliştiricem dedim, bizimkiler 10 cesit yemek yapiyor sadece birkac gun dayanabildim ne gerek var sankim
Aynen kusum ben kendi evine cikayim öyle yapicam kociskomla. Oda tek çeşit olsa yer. Öyle deli gibi seçmez. Oda başka yerden çıkarır ama onun gunahini. Mesela zara daramazan için kesinlikle haklısınarsızlıga vuruyoruz resmen kac ceşit yemek salatası mezesi ayranı hoşafı ayrı yemekten sonra tatlısı ayrı
hiç birine gerek yok biz yemekten tam doymadan kalkan peygamberin ümmetiyiz ama sahip cıkmıyoruz sünnetlerimize
bütün gün aç kaldık hakkettik diyoruz misafir cagırıyoruz döküyoruz önüne evde ne varsa tm misafir berekettir ama israfta günahtır. eve harcadıgımız o ıvır zıvır yiyecek parasıyla cokta güzel bi ailenin 1 aylık erzak parasını verebiliriz..
kıyafette israf en büyük günahlardandır ona öyle söyleAynen kusum ben kendi evine cikayim öyle yapicam kociskomla. Oda tek çeşit olsa yer. Öyle deli gibi seçmez. Oda başka yerden çıkarır ama onun gunahini. Mesela zara dabiz bu dünyada doğru yolu bulamayacaz galiba
Tamam söyledim bidaha yapmicakmiskıyafette israf en büyük günahlardandır ona öyle söyle
yazık günah bdv de bi konu var az önce okudum adam 15coraba 180tl mi ne ödemişTamam söyledim bidaha yapmicakmisahahahha
teşekkür ederimGünaydın geçmiş olsun cnm
Burda aktar yok maalesef. Neyse çarşıya çıkınca aklıma gelirse alırım inşallahAktarda var migrosta var
Günaydın geçmiş olsun yamerhaba arkadaşlar gece maalesef migrenim tuttu çok kötüyüm herkese sağlıklı bir gün diliyorum
Sülaleme çorap alırım o paraylayazık günah bdv de bi konu var az önce okudum adam 15coraba 180tl mi ne ödemiş
sağol canım geçer inşallahGünaydın geçmiş olsun ya
bnmde düğün üstü cok fazlaydı@keptin teşekkür ederim canım ben her ay çekiyorum
cok arasan 1 tl den bulunur o da 180 corap ederSülaleme çorap alırım o parayla
bnmde düğün üstü cok fazlaydıcok zor yaa valla cok pis bişey migren
aynen canım çok zor
Allah senibnmde düğün üstü cok fazlaydıcok zor yaa valla cok pis bişey migren
cok arasan 1 tl den bulunur o da 180 corap eder
Aynen canımAaa ne güzelmiş maşallah yaa. Bizimkilerde yapar inşallah. Trt çocuk harici izletmemeye çalışıyorum. Çizgi filmler subliminal mesaj kaynıyor.
Allah seni yaayyy migren miiii
evlendigimden beri hiç çekmiyorum o ağrıyı cok zor yaaa geçmiş olsun canııım
işte sen yemezsen ben yemezsem batar o şirketler küresel sermayenin tekerine comak sokmuş oluruz
bu firmalar batarsa zayıflama ilacları satan firmalar batar onlar batarsa böbrek ilacı tedavısınde kullanınlan ilaç firmalar a talep azalır ve ilac fiyatları düşer gercektn ihtiyacı olan hastaşarda daha uyguna alır sonucta hem diyalize girip hem o ilacları kullanmak yük oluyo o insanlara da
bak bi burger king yemedin neler düzeldi görüyo musun:
ramazan için kesinlikle haklısınarsızlıga vuruyoruz resmen kac ceşit yemek salatası mezesi ayranı hoşafı ayrı yemekten sonra tatlısı ayrı
hiç birine gerek yok biz yemekten tam doymadan kalkan peygamberin ümmetiyiz ama sahip cıkmıyoruz sünnetlerimize
bütün gün aç kaldık hakkettik diyoruz misafir cagırıyoruz döküyoruz önüne evde ne varsa tm misafir berekettir ama israfta günahtır. eve harcadıgımız o ıvır zıvır yiyecek parasıyla cokta güzel bi ailenin 1 aylık erzak parasını verebiliriz..
Gönlü güzel akideşlerimAynen kusum ben kendi evine cikayim öyle yapicam kociskomla. Oda tek çeşit olsa yer. Öyle deli gibi seçmez. Oda başka yerden çıkarır ama onun gunahini. Mesela zara dabiz bu dünyada doğru yolu bulamayacaz galiba
tatlim normal azicik cesitli marketlerin reyonlarinda var malum millet deli gibi bu urune kosuyorBenim kuzenim onu yapmış kilo vermiş chialı yoğurt nerden bulam chia yı bende yapsam iyide. Burda bim yok. Şok ta hiç görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?