Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oooww hazır mısın artık ne dedi doktor film sonucları içinn
hazırım artık dediğim gibi tek tüp var en güzel yumurta da tüp olmayan yerde mevcut diğer taraftaki de 17 mm onu da büyütmek için iyice bitki çayı içiyorum harnup pekmezi içerim enerji de verir ihtiyacımız olcak emi

keçi boynuzu bol bol tüket harnup neydi ne işe yarıyodu

dünden beri fena hastayim canim isden eve kendimi attiktan sonra yattim bugünde zor duruyorum Burda kusma ishal hepsi var berbatim yani
Geçmiş olsun canim almanyada havada var bu bakteriler herhalde bende yeni atlattım kardeşime geçti bukis etrafımda herkeste var

kızlar cumartesi eşimin dogum günü var menü ayalıyorum da kararsız kaldım

tavuk sote pilav mı yoksa karnıyarık fırında patates mi
ortayada yapcm bişeyler ama ana yemek 2 cesit olsn yeter dedm cok yemiyoruz zaten pasta fln da olcak nasılsa

tek ikinizmi olcaksiniz? yada misafirinde olcakmi?

hic bilmiom canim ya anlamadim dün hafiften basladi sonrasi malum cok kötüyüm

evet galiba canim ya cok kötü ta böbreklerim agriyo
iş yerinde wcden geçmiş olabiir mi gün içinde basladıysa böyle salgın oldugunu duydugun zamanlarda yanında minik şişide domestos tasırsan wc ye girmeden bi klozete döker sifon cekersn mikroplar baya kırılır kuzu
cok geçmiş olsn

tek ikinizmi olcaksiniz? yada misafirinde olcakmi?
kv ler süpriz yapmazsa tek ikimiz

Amin allah razı olsun canım stressiz olmuyor ki 3 seneye neler sigdirdim
Bi arkadaşım vardı o da catlatma iğnesi falan yaptırmıştı doktor aslında sorun yok stres yapma diyordu tüp bebek falan yaptırdı olmamıştı bu yıl normal yolla hamile kaldi ve doğum yaptı allahın mucizesi böyle bi sürü kişi var doktorun çocuk sahibi olamazsın dediği halde normal yolla hamile kaldığı içini ferah tut

Hadi inşallah. Allah seni

Off bende gelim karnıyarık pilav lütfen yanına yağsız salata bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…