Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

o konuda da haklisin tam mersanelik adam
ayy bende de var onlardan ve ben hic giyemiyorum belki sen arada giyiyorsundur evde takiliyorum arada
incecik yuksek topuk ile sahene yuruyen insanlara imrenmisimdir
Fazla özenmeyin. Bir gün çok özendim ablamın topuklu bir ayakkabısı vardı önüde çarık gibi uzun sivri burundu. Nesine özenmişsem çarşıya giderken giydim. Neyse gittim dönüşte dolmuşa bindim. Tam kapıya geldim ayağım takılmasınmı hooooop güüüm yere kapaklandım. Dolmuştan tekme yemiş gibi oldum. Ay bu topuklu ayakkabı sevdası ablamın kınasındada giydim 10 cm rahat vardı. Ben yine yere kapaklan neyse dolabım topuklu kaynıyo. Sporlarım bile topuklu asla babet giyemem. Ayağımı çok rahatsız ediyor. Sanki topuklarım yere değiyormuş gibi.

deneyecegim bende bir kase yogurda lac kasik yyguluyorsun canim baska bir sey yapiyormusun pisirme va fibi direk paketten alip yogurda mi koyuyorsun tadi nasillhttp
Kuzum 3 yemek kaşığı yoğurda 1 yemek kaşığından birazcık az koyuyorum tadı yok çıtır çıtır ağzına geliyor sadece ama tatsız pişme falan yapmıyorum 10 dakika bekletip yiyorum

Ozledim de buralari döndüm dolastim geldim yine
tabikide özliceksin gelmeseydin ben gelcektim oraya kadar

ahahahahah : ay şükür hiç düşmedim öyle bi kere nişanlıykn bayramda düşcek gibi oldm eşim tuttuydu

Hee ben oraya yazdim, bambu ne gii ben 3 giyimi 10 liraya aldim diye
millet delirmiş

O salınarak yürüyen benim iste mashAllah de
maşallahhhh bak tükürdüm bile nası yürüyon bi anlatsana

Kızlaaaar manyağın biri kocişinin çişini içmek istiyomuş akıl hastası manyak
ney

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…