- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.021
kürkcü dükkanıyız biz baacım bizden kacıs yokUzun aradan sonra bir adet kaçak geldi
inşallah canım yains hayirli guzel maasli guzel calisma saatli bir yer olur cnmm
Ozledim de buralari döndüm dolastim geldim yinekürkcü dükkanıyız biz baacım bizden kacıs yok
Gunaydin poncikgünaydın kızlaarrrrr
Fazla özenmeyin. Bir gün çok özendim ablamın topuklu bir ayakkabısı vardı önüde çarık gibi uzun sivri burundu. Nesine özenmişsem çarşıya giderken giydim. Neyse gittim dönüşte dolmuşa bindim. Tam kapıya geldim ayağım takılmasınmı hooooop güüüm yere kapaklandım. Dolmuştan tekme yemiş gibi oldum.o konuda da haklisin tam mersanelik adam
ayy bende de var onlardan ve ben hic giyemiyorumbelki sen arada giyiyorsundur evde takiliyorum arada
incecik yuksek topuk ile sahene yuruyen insanlara imrenmisimdir
Hee ben oraya yazdim, bambu ne gii ben 3 giyimi 10 liraya aldim diyeyazık günah bdv de bi konu var az önce okudum adam 15coraba 180tl mi ne ödemiş
Sarılalım vallaAynen canım
Allah seni ya
Gönlü güzel akideşlerimgelin bi sarılalım
O salınarak yürüyen benim isteaa sende mi giyemiyosun
kına gecemde giydim ayak parmaklarım 1 ay uyusuk gezdim
bende cok özeniyorum salınarak yürüyolar ya
Iyı yarında b.kunu yer tovbe tovbeKızlaaaar manyağın biri kocişinin çişini içmek istiyomuşakıl hastası manyak
Kuzum 3 yemek kaşığı yoğurda 1 yemek kaşığından birazcık az koyuyorum tadı yok çıtır çıtır ağzına geliyor sadece ama tatsız pişme falan yapmıyorum 10 dakika bekletip yiyorumdeneyecegim bende bir kase yogurda lac kasik yyguluyorsun canim baska bir sey yapiyormusun pisirme va fibi direk paketten alip yogurda mi koyuyorsun tadi nasillhttp
Kim kız oha yaniKızlaaaar manyağın biri kocişinin çişini içmek istiyomuşakıl hastası manyak
Bdv de konu açmış değişik diyeKim kız oha yani
Yaa gördüm trol bence yaBdv de konu açmış değişik diye
Bencede dalga geçiyor.Yaa gördüm trol bence ya
tabikide özliceksinOzledim de buralari döndüm dolastim geldim yine
ahahahahahFazla özenmeyin. Bir gün çok özendim ablamın topuklu bir ayakkabısı vardı önüde çarık gibi uzun sivri burundu. Nesine özenmişsem çarşıya giderken giydim. Neyse gittim dönüşte dolmuşa bindim. Tam kapıya geldim ayağım takılmasınmı hooooop güüüm yere kapaklandım. Dolmuştan tekme yemiş gibi oldum.Ay bu topuklu ayakkabı sevdası ablamın kınasındada giydim 10 cm rahat vardı. Ben yine yere kapaklan neyse dolabım topuklu kaynıyo. Sporlarım bile topuklu asla babet giyemem. Ayağımı çok rahatsız ediyor. Sanki topuklarım yere değiyormuş gibi.
millet delirmişHee ben oraya yazdim, bambu ne gii ben 3 giyimi 10 liraya aldim diye
maşallahhhhO salınarak yürüyen benim istemashAllah de
neyKızlaaaar manyağın biri kocişinin çişini içmek istiyomuşakıl hastası manyak
Ben hatta babet falan giydiğimde takılıyorum salak gibi yuruyorum. Parmak ucuyla böyle. Bana banu alkan diyorlar ahahahahahahmaşallahhhhbak tükürdüm bile nası yürüyon bi anlatsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?