- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.101
Gecmış olsun tatlımdünden beri fena hastayim canim isden eve kendimi attiktan sonra yattim bugünde zor duruyorum Burda kusma ishal hepsi var berbatim yani
Ben senın nıckı tanıyrm bı yerdenOzledim de buralari döndüm dolastim geldim yine
Noldu cnmartik tum musrifliklerim kizima
Hem de nasıl uyumuyo hep agliyogeçmiş olsun kuzuuum huysuz mu bazı aşılar öyle yapıyomuş
ay keske bnm olsa
Halam da vardı migren ondan biliyorum çok zor yaa geçmiş olsun canım...migrenin aşı sı çıkmış diyorlardı nerde okudum anımsamıyorum belki duymuşsundur. Bir de arkadaşımda var migren at kestanesi kremi kullanıyor işe yarıyor diyordu dene istersen araştır tabi öncesinde..Evet malesef ilacı erken içtim allahtan uyuştu ama elim ayağım uyuşuyor ağrı girince yaşam kalitem sifirlaniyor
Ahaha ona mı bana mıMaşallah eşine gün doğdu
Kuru incir aldım bugün yedim yarın sabah kaynatıp icecem.. çörek otu yağı içtim arı sütlü bal birde harnup pekmezi 17 ml 19 olur muhtemelen bunca şeyeSchonerDuft Canım incir falan da yesen
Malesef ben yapmadım beceremem bunu çok zor temizlemesi hazır yedik poklu pokludur muhtemelen ama sahaneAyyy bunu senmi yaptin. En sevdigimmm
Iyk deme harika bir tat eskiden babaannem yapardı yemezdim şimdi nasıl yapıldığı belli olmayan yerlerden yiyorumIy bu ne
Kaç dilim yedin.... yarın toparlarsın benceMenüm
Sabah
Tam buğday ekmeğime Tost
3 zeytin
1 bardak humana çay
Ara
4 tane badem
1 bardak süt
Öğlen yiyemedim
Akşam
Kızmayin lütfen eşim gelirken bebek durmadı yemek yapamadim diye Dominos pizza almis benim ona zaafim var tutamadım kendimi bı orta boy
Bir orta boy kuzum hepsini yedimKaç dilim yedin.... yarın toparlarsın bence
Hiç stres yapma. Girersin takıma bu hafta olmadı önümüzdeki haftayaBen on kilo verdim ama daha da gitmiyor bir veriyorum bir alıyorum artık vücudunda bıktı bugün migren ilacından midir nedir midem kazınıyor yemesem daha da ağrıyacak bilmiyorum bıraksam daha da alırım farkındayım ama cumaya verwmiycem diye stres oldum
aa gecmis olsun cnmBu 6. Ay aşısı neymiş ya kızım sürekli bir aglar halde ateş desen ilaçla bile 37.5
ay bi ben mi bilmiyorum diyordummIy bu ne
kizima yarim binlik alisveris yaptimda ondn bahsesiyorduk cnmNoldu cnm
Menüm
Sabah
Tam buğday ekmeğime Tost
3 zeytin
1 bardak humana çay
Ara
4 tane badem
1 bardak süt
Öğlen yiyemedim
Akşam
Kızmayin lütfen eşim gelirken bebek durmadı yemek yapamadim diye Dominos pizza almis benim ona zaafim var tutamadım kendimi bı orta boy
benve guzel cnmMerhaba iyi akşamlar herkese
Kahvaltı 2dilim kepek ekmek
7 zeytin bir dilim peynir bir kaşık peenat butter bir haşlanmış yumurta bir dilim avakado
Ara sade kahve ve kuruyemiş
Öğlen yoğurt yine patlıcan yemeği
Ara kuru yemiş yedim yine
Akşam bir kase tarhana çorbası ve karnabahar salatası iki dilim ekmek. Menüm iyi olmadı bugün. Ama bol yürüyüş ve zumba yaptım
Hareket te ettiysen cok kötü değil canım MenünSabah
2 gun kurusu+ilik su
1.5 dilim kizarmis(tost mak.) t.b ekmegi
5 zeytin
1.5 kk beyaz peynir
1 y.k ev yapimi cilek receli
1 c.k cikolata
1 ad. kirmizi biber
ara
ananas ve yesil elma
2 kuru hurma
aksam
yarim kase kiymali yayla corbasi
1 tava kizarmis balik
1 porsiyon salata
dizi izlerken
2 kurabiye
kuruyemis
kizimla ilgilenmekten baska hareketim olmuyor cnm wc ye bile zor gidiyorumHareket te ettiysen cok kötü değil canım Menün
Disleri daha gelmiyor kuzum şimdi az daha topladı kendinkaa gecmis olsun cnm
dis cikariyor da aolabilir mi
ay bi ben mi bilmiyorum diyordummmidem bulansi benmde sesimi cikaramadim
kizima yarim binlik alisveris yaptimda ondn bahsesiyorduk cnm
yarin oburgun dikkat edersen bir sey olmaz cnmmm
Valla heee aha bizim çatlak geldi ne yazdığı önemli değil banlandiZaten senın banlarını hıc anlamıyrm
Mıllet gıydırıyor ne bıcım bısey olmuyor
Edıtorler aha blacksee dur banlayak dıyor bence
Ben napayım cnm ıs guc koşuşturma
Sutum azaldı yemek yıyorum sut yapabılmek ıcın
Kac kılosun
Bu ne lan ne yazmışım ben ahahahahhaCanım biri bi konu açmıştım yorum yapmadi m banlanirim diye cunki baklanında giremiyorum sizi özlüyorumbağlandığım yorum çok komik o yorumdan banlanmamam gerekirdi bende anlamadım nasılsın lilimmm
Bu ne lan ne yazmışım ben ahahahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?