- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.041
Geçmiş olsun yaa zamanla ateşede alışıyorsun. Başlarda çok tedirgin olmuştum bende.Bu 6. Ay aşısı neymiş ya kızım sürekli bir aglar halde ateş desen ilaçla bile 37.5
geçmiş olsun kuzuuum huysuz mu bazı aşılar öyle yapıyomuşBu 6. Ay aşısı neymiş ya kızım sürekli bir aglar halde ateş desen ilaçla bile 37.5
Ben hatta babet falan giydiğimde takılıyorum salak gibi yuruyorum. Parmak ucuyla böyle. Bana banu alkan diyorlar ahahahahahah
Yaşın ufak öğrenirsin dahageçmiş olsun kuzuuum huysuz mu bazı aşılar öyle yapıyomuş
ay keske bnm olsa
gömme bizi gömmeeeeeYaşın ufak öğrenirsin dahaben senin yaşındayken diye başlamışsam ahahahaha olamadık şöyle bi 1.75 bukis acaba nasil hissediyor yada lilimmm. 1.80 boyundalar ya. Bizim boyumuz kadar bacakları var
Hadi be daha büyük duruyor. Benimki 1.82 yanında adile nasit gibi kalıyorum ahahhaha ama o böyle güccük seviyomusgömme bizi gömmeeeeebnm kocam 1.75 zaten ben napim 1.80 boyu
aramızda 20 cm var bizim cok yok sükürHadi be daha büyük duruyor. Benimki 1.82 yanında adile nasit gibi kalıyorum ahahhaha ama o böyle güccük seviyomus
Aynen uzun erkekim benimaramızda 20 cm var bizim cok yok sükürsizinde iyi fark var yalnız ama olsn erkegin uzunu makbul
Aynen uzun erkekim benimbizimde tam 20 cm var. Bence erkek zaten daha uzun olur. Bu cem yilmaz mesela g.t kadar boyuyla manken gibi kadınlarla birlikte olunca komik duruyor :/
1.50 erkekmi olur lanahahahah bnm bi eski svgilim vardı aynı boydaydık kardeş gibi geziyoduk
yok lise1.50 erkekmi olur lanortaokuldaykenmi
Döşü gıllıysa sorun yokyok liseben 1.58 işte o 160olsun hadi ben alışkın olmadıgım için tuhaf gelmişti
Gunaydin poncik
döş önemliDöşü gıllıysa sorun yokteyzenin biri evlendirme programında öyle demişti
Alışkın değilmişyok liseben 1.58 işte o 160olsun hadi ben alışkın olmadıgım için tuhaf gelmişti
kısmet beAlışkın değilmişbak 2 cm 2 cm'dir. Yok biz bu böyle nasil başarıyoruz bizden uçakları bulmayı benimde unideyken bi kankam vardi. Hep birlikte yer icerdik. Sınıfta bile birlikte otururduk. Oda benden ufskti. Yanında kendimi 1.80 hissederdim
tatlim gos geldinOzledim de buralari döndüm dolastim geldim yine
ahahahhh kizim senin anilar bombaaFazla özenmeyin. Bir gün çok özendim ablamın topuklu bir ayakkabısı vardı önüde çarık gibi uzun sivri burundu. Nesine özenmişsem çarşıya giderken giydim. Neyse gittim dönüşte dolmuşa bindim. Tam kapıya geldim ayağım takılmasınmı hooooop güüüm yere kapaklandım. Dolmuştan tekme yemiş gibi oldum.Ay bu topuklu ayakkabı sevdası ablamın kınasındada giydim 10 cm rahat vardı. Ben yine yere kapaklan neyse dolabım topuklu kaynıyo. Sporlarım bile topuklu asla babet giyemem. Ayağımı çok rahatsız ediyor. Sanki topuklarım yere değiyormuş gibi.
Kızlaaaar manyağın biri kocişinin çişini içmek istiyomuşakıl hastası manyak
Iyı yarında b.kunu yer tovbe tovbe
sag ol canimmm benmmmKuzum 3 yemek kaşığı yoğurda 1 yemek kaşığından birazcık az koyuyorum tadı yok çıtır çıtır ağzına geliyor sadece ama tatsız pişme falan yapmıyorum 10 dakika bekletip yiyorum
Takıl bana hayatını yaşaahahahhh kizim senin anilar bombaa
sen nirdaassııınnnnben geldim kızlar nasılsınız ilerlemiş bayağı sayfa okumuş gibi yaptım
hastaneye gittim kuzum film raporunu aldım muayne oldum iğnemi vuruldumsen nirdaassııınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?