Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

geçmiş olsun kuzuuum huysuz mu bazı aşılar öyle yapıyomuş

ay keske bnm olsa
Yaşın ufak öğrenirsin daha ben senin yaşındayken diye başlamıcam ahahahaha olamadık şöyle bi 1.75 bukis acaba nasil hissediyor yada lilimmm. 1.80 boyundalar ya. Bizim boyumuz kadar bacakları var

Yaşın ufak öğrenirsin daha ben senin yaşındayken diye başlamışsam ahahahaha olamadık şöyle bi 1.75 bukis acaba nasil hissediyor yada lilimmm. 1.80 boyundalar ya. Bizim boyumuz kadar bacakları var
gömme bizi gömmeeeee bnm kocam 1.75 zaten ben napim 1.80 boyu

aramızda 20 cm var bizim cok yok sükür sizinde iyi fark var yalnız ama olsn erkegin uzunu makbul
Aynen uzun erkekim benim bizimde tam 20 cm var. Bence erkek zaten daha uzun olur. Bu cem yilmaz mesela g.t kadar boyuyla manken gibi kadınlarla birlikte olunca komik duruyor :/

yok lise ben 1.58 işte o 160olsun hadi ben alışkın olmadıgım için tuhaf gelmişti
Alışkın değilmiş bak 2 cm 2 cm'dir. Yok biz bu böyle nasil başarıyoruz bizden uçakları bulmayı benimde unideyken bi kankam vardi. Hep birlikte yer icerdik. Sınıfta bile birlikte otururduk. Oda benden ufskti. Yanında kendimi 1.80 hissederdim

kısmet be bnmde vardı kız öle bi kankaaam sıra arkadasımdı hep beraberdik serviste bile dipdibeydik yemeklerde fln sonra işte okul bitti ayrıldk boyuna bakmadan beni seviyomş megersem 10sene sonra itiraf etmişti

Ozledim de buralari döndüm dolastim geldim yine
tatlim gos geldin

ahahahhh kizim senin anilar bombaa

Kızlaaaar manyağın biri kocişinin çişini içmek istiyomuş akıl hastası manyak
yuuh

Iyı yarında b.kunu yer tovbe tovbe

Kuzum 3 yemek kaşığı yoğurda 1 yemek kaşığından birazcık az koyuyorum tadı yok çıtır çıtır ağzına geliyor sadece ama tatsız pişme falan yapmıyorum 10 dakika bekletip yiyorum
sag ol canimmm benmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…