Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu yaşanmışlıklar bana umut oluyor.. bende sıkıntı büyük yarım rahim tek tüp iki yumurtalık... geçmişte bende tedavi oldum 3 tüp denemem oldu ama umudum hep var o umut regli olduğum sürece olacak

Evet çıkacaksın bu hafta işin bitecek veremezsen

Bitseydi benim biterdi. 1 ayda anca girdim
Ben perşembe guni katılmıştım pazartesi tartıldım 62.6 bur hafta hiç bozmadım ama kilom cuma da aynı çıktı haftasonu malum bozdum ve tartıda artı gordum psikolojim bozuldu çünkü ben yaklaşık bir yıldır bu kiloda alıp veriyorum üç gün kaldi cumaya ve vermem imkansız görünüyor sanırım olmayacak

Bu yaşanmışlıklar bana umut oluyor.. bende sıkıntı büyük yarım rahim tek tüp iki yumurtalık... geçmişte bende tedavi oldum 3 tüp denemem oldu ama umudum hep var o umut regli olduğum sürece olacak
Insallah canım allahın izni ile olur yeter ki umudunu kaybetme

Aaaa sakın bırakma. Umutsuzluğa kapılma ben 1 aydır uğraşıyorum 2 kg anca verdim. Vücut anca alışıyor. Birde kafada bitirmelisin bu işi ben bir ayda anca bitirdim

Aaaa sakın bırakma. Umutsuzluğa kapılma ben 1 aydır uğraşıyorum 2 kg anca verdim. Vücut anca alışıyor. Birde kafada bitirmelisin bu işi ben bir ayda anca bitirdim
Ben on kilo verdim ama daha da gitmiyor bir veriyorum bir alıyorum artık vücudunda bıktı bugün migren ilacından midir nedir midem kazınıyor yemesem daha da ağrıyacak bilmiyorum bıraksam daha da alırım farkındayım ama cumaya verwmiycem diye stres oldum

Of ya ınsallah olmaz o zaman
Helekı cocuk olursa tam kafa yemelık bır durum

Canım biri bi konu açmıştım yorum yapmadi m banlanirim diye cunki baklanında giremiyorum sizi özlüyorum bağlandığım yorum çok komik o yorumdan banlanmamam gerekirdi bende anlamadım nasılsın lilimmm
Zaten senın banlarını hıc anlamıyrm
Mıllet gıydırıyor ne bıcım bısey olmuyor
Edıtorler aha blacksee dur banlayak dıyor bence

Ben napayım cnm ıs guc koşuşturma
Sutum azaldı yemek yıyorum sut yapabılmek ıcın
Kac kılosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…