- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.081
Evet çıkacaksın bu hafta işin bitecek veremezsenkaptinn canım benim ikinci haftaya bu hafta kilo veremezsem gruptan cikarilacakmiyim
Bu yaşanmışlıklar bana umut oluyor.. bende sıkıntı büyük yarım rahim tek tüp iki yumurtalık... geçmişte bende tedavi oldum 3 tüp denemem oldu ama umudum hep var o umut regli olduğum sürece olacakBi arkadaşım vardı o da catlatma iğnesi falan yaptırmıştı doktor aslında sorun yok stres yapma diyordu tüp bebek falan yaptırdı olmamıştı bu yıl normal yolla hamile kaldi ve doğum yaptı allahın mucizesi böyle bi sürü kişi var doktorun çocuk sahibi olamazsın dediği halde normal yolla hamile kaldığı içini ferah tut
Ne hallere düştümHadi inşallah. Allah seni
Ben perşembe guni katılmıştım pazartesi tartıldım 62.6 bur hafta hiç bozmadım ama kilom cuma da aynı çıktı haftasonu malum bozdum ve tartıda artı gordum psikolojim bozuldu çünkü ben yaklaşık bir yıldır bu kiloda alıp veriyorum üç gün kaldi cumaya ve vermem imkansız görünüyor sanırım olmayacakEvet çıkacaksın bu hafta işin bitecek veremezsen
Bitseydi benim biterdi.1 ayda anca girdim
Insallah canım allahın izni ile olur yeter ki umudunu kaybetmeBu yaşanmışlıklar bana umut oluyor.. bende sıkıntı büyük yarım rahim tek tüp iki yumurtalık... geçmişte bende tedavi oldum 3 tüp denemem oldu ama umudum hep var o umut regli olduğum sürece olacak
Gel mersine bir gün beraber gömelim üstüne şireli börek ile cila yaparızİnanamıyorum sanaaaBende bende bende
Allah razı olsun umudum var allahın izni ile olacak inşallah.....Insallah canım allahın izni ile olur yeter ki umudunu kaybetme
Aaaa sakın bırakma. Umutsuzluğa kapılma ben 1 aydır uğraşıyorum 2 kg anca verdim. Vücut anca alışıyor. Birde kafada bitirmelisin bu işi ben bir ayda anca bitirdimBen perşembe guni katılmıştım pazartesi tartıldım 62.6 bur hafta hiç bozmadım ama kilom cuma da aynı çıktı haftasonu malum bozdum ve tartıda artı gordum psikolojim bozuldu çünkü ben yaklaşık bir yıldır bu kiloda alıp veriyorum üç gün kaldi cumaya ve vermem imkansız görünüyor sanırım olmayacak
OfffGel mersine bir gün beraber gömelim üstüne şireli börek ile cila yaparız
Ben on kilo verdim ama daha da gitmiyor bir veriyorum bir alıyorum artık vücudunda bıktı bugün migren ilacından midir nedir midem kazınıyor yemesem daha da ağrıyacak bilmiyorum bıraksam daha da alırım farkındayım ama cumaya verwmiycem diye stres oldumAaaa sakın bırakma. Umutsuzluğa kapılma ben 1 aydır uğraşıyorum 2 kg anca verdim. Vücut anca alışıyor. Birde kafada bitirmelisin bu işi ben bir ayda anca bitirdim
Evet malesef ilacı erken içtim allahtan uyuştu ama elim ayağım uyuşuyor ağrı girince yaşam kalitem sifirlaniyorAllah razı olsun umudum var allahın izni ile olacak inşallah.....
Senin mi migrenin tuttu bugün
Maşallah eşine gün doğduNe hallere düştümenerji tavan yanlız
Ne oldu yıne beybıBiktim bu ban yemekten sizden ayrı kalıyorum bundan sonra ağzımı tutucamahahah
@Bir garip gözünaydın canım nerden geliyor babiskon
Of ya ınsallah olmaz o zamanIste o konu benimgörgu fln yok kuzu habire beraber olmak istiyo ilk nisanliykn ayni eve dediler ama bana degil esime baski yapmislar babasi babama annesi anneme demis bana kimse demedi bende ikk duydum babama dedim sakin olur fln deme bnm huysuz oldugumu soyle vs diye anlattim o da oyle dedi simdi yakina istiyolar illa kariscaklar her isimizi bak yone sinirlendm
Canım biri bi konu açmıştım yorum yapmadi m banlanirim diye cunki baklanında giremiyorum sizi özlüyorumNe oldu yıne beybı
Ayyy bunu senmi yaptin. En sevdigimmm@Buki_89 bu senin için
Zaten senın banlarını hıc anlamıyrmCanım biri bi konu açmıştım yorum yapmadi m banlanirim diye cunki baklanında giremiyorum sizi özlüyorumbağlandığım yorum çok komik o yorumdan banlanmamam gerekirdi bende anlamadım nasılsın lilimmm
Iy bu ne@Buki_89 bu senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?