Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kendine ailene bonkör eşine cimri öyle huy mu olur huy değidir o karaktersizliktir
bnm gözümde sürekli topuklu ayakkabılara sanki giyebiliyomuşum gibi
Kaptancim takima girebiliyormuyum ben de ne gerekiyo dogum yaptim dondum ikametgah mi dogum belgesi falan mi zayiflamam lazim help mee

Canim ben de dogum yaptim 22 gunluk oldu bebegim sen benden once dogurmussundur tabi bende takima donebiliyormuyum acaba cunku size cok ihtiyacim var
gel cnm gel butun doguranlar buradayiz
gozun aydin cnm durumunuz iyidir ins. bir 40 in ciksin oyle gel istersen bende yemi geldim sayilir.

Ay gel ben sana neler yaparim cisli şeyler

tatlim gos geldin

ahahahhh kizim senin anilar bombaa

yuuh

sag ol canimmm benmmm
Hoş buldum fıstığım masallah doğum yaptin hamilelikten onceki kilodasin yanlış hatırlamıyorsam

gel cnm gel butun doguranlar buradayiz
gozun aydin cnm durumunuz iyidir ins. bir 40 in ciksin oyle gel istersen bende yemi geldim sayilir.
Bebegin ne kadarlik oldu hayirli olsun bu arada anali babali buyusun hayirli evlat olsun ya sartlari bi ogreneyim dedim burdan uzak kaldikca abartiyorum yeme isini süt olsun da bahanesi oluyo

Ay gel ben sana neler yaparim cisli şeyler

Hoş buldum fıstığım masallah doğum yaptin hamilelikten onceki kilodasin yanlış hatırlamıyorsam
ewet cnm hatta su an daha zayifimm
sen mezunmu oldu darisi basimizaakac kilosnnn

Bebegin ne kadarlik oldu hayirli olsun bu arada anali babali buyusun hayirli evlat olsun ya sartlari bi ogreneyim dedim burdan uzak kaldikca abartiyorum yeme isini süt olsun da bahanesi oluyo
amin cnmmm hepimzn evladini ins.
3.5 aylik oldu.
biz dogumdn dolayi izimli oldugumuz icin her sey eskisi gibii

Hosbulduk canim gelir gelmez seni bulduguma cok sevindim sen mezun mu oldun bende bi kosu dogurdum geldim
Çok oldu canım 6 ay önce mezun oldumsimdilik 2 3 kilo fazlam var oda dikkat etmedim pek odem falan derken biraz dikkat etsem gider. Hayırlı olsun bebisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…