- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.121
Poklu moklu yerdim valla cok severim ahahMalesef ben yapmadım beceremem bunu çok zor temizlemesi hazır yedik poklu pokludur muhtemelen ama sahane
iyi cnm sevindim. ins gece iyi olur.Disleri daha gelmiyor kuzum şimdi az daha topladı kendink
kiz o ne islembemii biri beni aydinlatsinnPoklu moklu yerdim valla cok severim ahah
Mumbar bilemedin bumbarkiz o ne islembemii biri beni aydinlatsinn
Allah im sana geliyorummmMumbar bilemedin bumbarbağırsak canım içini pirinçle dolduruyorlar. Pirinç kıyma yada pirinç ve minik minik doğranmış et. Olsada yisek
Canim ben de dogum yaptim 22 gunluk oldu bebegim sen benden once dogurmussundur tabi bende takima donebiliyormuyum acaba cunku size cok ihtiyacim varkizimla ilgilenmekten baska hareketim olmuyor cnm wc ye bile zor gidiyorum
Allah seniBen senın nıckı tanıyrm bı yerden
Bdv olabılır belkı
HosgeldinCanim ben de dogum yaptim 22 gunluk oldu bebegim sen benden once dogurmussundur tabi bende takima donebiliyormuyum acaba cunku size cok ihtiyacim var
Hosbulduk canim gelir gelmez seni bulduguma cok sevindim sen mezun mu oldun bende bi kosu dogurdum geldimHosgeldin
Kaptancim takima girebiliyormuyum ben de ne gerekiyo dogum yaptim dondum ikametgah mi dogum belgesi falan mi zayiflamam lazim help meekendine ailene bonkör eşine cimri öyle huy mu olurhuy değidir o karaktersizliktir
bnm gözümde sürekli topuklu ayakkabılara sanki giyebiliyomuşum gibi
gel cnm gel butun doguranlar buradayizCanim ben de dogum yaptim 22 gunluk oldu bebegim sen benden once dogurmussundur tabi bende takima donebiliyormuyum acaba cunku size cok ihtiyacim var
Ay gel ben sana neler yaparim cisli şeylertabikide özliceksingelmeseydin ben gelcektim oraya kadar
ahahahahah: ay şükür hiç düşmedim öyle bi kere nişanlıykn bayramda düşcek gibi oldm eşim tuttuydu
millet delirmiş
maşallahhhhbak tükürdüm bile nası yürüyon bi anlatsana
ney
Hoş buldum fıstığım masallah doğum yaptin hamilelikten onceki kilodasin yanlış hatırlamıyorsamtatlim gos geldin
ahahahhh kizim senin anilar bombaa
yuuh
sag ol canimmm benmmm
Bebegin ne kadarlik oldu hayirli olsun bu arada anali babali buyusun hayirli evlat olsun ya sartlari bi ogreneyim dedim burdan uzak kaldikca abartiyorum yeme isini süt olsun da bahanesi oluyogel cnm gel butun doguranlar buradayiz
gozun aydin cnm durumunuz iyidir ins. bir 40 in ciksin oyle gel istersen bende yemi geldim sayilir.
ewet cnm hatta su an daha zayifimmAy gel ben sana neler yaparim cisli şeyler
Hoş buldum fıstığım masallah doğum yaptin hamilelikten onceki kilodasin yanlış hatırlamıyorsam
amin cnmmm hepimzn evladini ins.Bebegin ne kadarlik oldu hayirli olsun bu arada anali babali buyusun hayirli evlat olsun ya sartlari bi ogreneyim dedim burdan uzak kaldikca abartiyorum yeme isini süt olsun da bahanesi oluyo
Çok oldu canım 6 ay önce mezun oldumHosbulduk canim gelir gelmez seni bulduguma cok sevindim sen mezun mu oldun bende bi kosu dogurdum geldim
Masallahewet cnm hatta su an daha zayifimm
sen mezunmu oldu darisi basimizaakac kilosnnn
ay cnm ne guzel ben 70.7 yim 69.9 u gormek istiyorum yaaa 6 lilarrr en bekledigimm ozledigim kilolarrrMasallahben mezun olali bayağı oldu canım 62.7 le mezun olmuştu simdide 63.5 64.5 arası gidip geliyorum
Olucaksin inşallah canım hedef kacay cnm ne guzel ben 70.7 yim 69.9 u gormek istiyorum yaaa 6 lilarrr en bekledigimm ozledigim kilolarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?