- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.181
Ben buralara alnımın teriylen geldim tağammısalatanın yağsız olması önemli
aahahahhaolsun simdi senin için daha kıymetli bu liste kolay gelmedin buralara
asla motivasyon düşürmüyoruuuzzzztamamen psikolojik akşam da yazmıştım sanırım motivasyonum gitti
kuzum elma yemeyi dene ara öğünlerde falan ve bol su tüketYa arkadaşlar benim aşırı iştahım acıldı sürekli yemek istiyorum. Sankimkendimi durduramıyorum ne yapsam ki
Senin aklın çiş konusuna gitti tabicıslı demişin ben onu çişli anladım
Yok kız aynı 4 orta boy dedi toktorumsenin sabahki gün kuruları her gün artıyo mu sanki
begendiiimmm
sonuna kadar hakettinBen buralara alnımın teriylen geldim tağammı
cok iğrencti ama oSenin aklın çiş konusuna gitti tabi
ay ben yiyemem ac karnına o kadarYok kız aynı 4 orta boy dedi toktorum
Valla büyük zevkle yiyorum canlarım kurularım benimcok iğrencti ama o
ay ben yiyemem ac karnına o kadar
bende büyük bi zevkle suyumu içiyorum sabahlarıValla büyük zevkle yiyorum canlarım kurularım benim
asla motivasyon düşürmüyoruuuzzzzbigün kötü gitti diye diğer günlere yazık etmek yok bugün güzel başlayıp güzel bitirebilirsin
inşallah ama haftasonundan beri tuvalet olayım çok düzensiiz bide migren tuttu karnım davul gibi tüm sistemim bozuldu bgn bozmadan devam edicem inşallah ama cumaya kafayı taktım sanırım veremiycem diye stres oldum
Artıda mısınnnYa ben bugün 70.50 geldim. Regly olduğum içinmi acep
Yok canım beraber gelmişlerdi tabi bu sefer burada işi çıkınca yalnız geldiaa ayrı ayrı mı geliyolar beraber gelseler ya. kardesin fln mı var ki evde
geçmiş olsun kuzumGünaydın kizlareşim burnundan et aldırdı hastanedeydik dün geldik eve yatiyo simdi iyi şükür
Çok geçmiş olsun canımGünaydın kizlareşim burnundan et aldırdı hastanedeydik dün geldik eve yatiyo simdi iyi şükür
300 gr fazla görünüyoArtıda mısınnn
Geçmiş olsun canımGünaydın kizlareşim burnundan et aldırdı hastanedeydik dün geldik eve yatiyo simdi iyi şükür
Manyak kadın belki erkekti.o konu neydi öyleee yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?