Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Off bende gelim karnıyarık pilav lütfen yanına yağsız salata bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu
salatanın yağsız olması önemli

Evet çıkacaksın bu hafta işin bitecek veremezsen

Bitseydi benim biterdi. 1 ayda anca girdim
aahahahha olsun simdi senin için daha kıymetli bu liste kolay gelmedin buralara

dün menümü yazmayı unuttum gerçi yazmasam daha iyi ama
sabah
1yumurta 4ceviz 4zeytin peynir bir parça ve 1 elma
öğlen
3 adet su böreği küçük dilimli ama arkadaşımıza başsağlığına gittik mecburen yedim
akşam
1 kase kuru fasulye 1 kase yoğurt salata 1 elma
mısır patlatması

öğlende yememişsin neyse bi seferlik olsun hadi

aslında gayet iyi gibi akşam 1 dilim ekmek olsaymş daha iyiymiş

1 tava balıgın üstüne kurabiye nasıl yedin sen

Canim ben de dogum yaptim 22 gunluk oldu bebegim sen benden once dogurmussundur tabi bende takima donebiliyormuyum acaba cunku size cok ihtiyacim var
bebegiiiim hayırlı ugurlu olsun inşallahhh kız mı erkek miydi ben unuttum onu

Kaptancim takima girebiliyormuyum ben de ne gerekiyo dogum yaptim dondum ikametgah mi dogum belgesi falan mi zayiflamam lazim help mee
kız bi duur kırkın cıksın ama takıma gel aktif ol yine buralarda hazır olunca da listeye girersin

senin sabahki gün kuruları her gün artıyo mu sanki
begendiiimmm

hadi börekle mecburen peki akşamki mısırları niye yyedin

Ya arkadaşlar benim aşırı iştahım acıldı sürekli yemek istiyorum. Sankimkendimi durduramıyorum ne yapsam ki
tarçınlı süt iç ara öğünlerini sıklaştır mesela 1 elma yiceksin ya 10 da yarısını 10 da ye yanına 1 ceviz 2 3 fındık yada badem ye çiğ olcaklar tabiki 11 gibi de yarım elmanı yersin gözünde doyar karnında sürekli birşey görmüş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…