- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.141
Peki geri mi geldin misafir misinMasallahben mezun olali bayağı oldu canım 62.7 le mezun olmuştu simdide 63.5 64.5 arası gidip geliyorum
Anladim kaptanla da bi irtibata geceyim de 1 2 haftaya geleyim istiyorumamin cnmmm hepimzn evladini ins.
3.5 aylik oldu.
biz dogumdn dolayi izimli oldugumuz icin her sey eskisi gibii
Sagol canim masallah zaten vermissin sen bayaaa bi kilo koruyorsunda daha ne olsunÇok oldu canım 6 ay önce mezun oldumsimdilik 2 3 kilo fazlam var oda dikkat etmedim pek odem falan derken biraz dikkat etsem gider. Hayırlı olsun bebisin
Bugün geldim bendePeki geri mi geldin misafir misin
Idare ediyorum ışteSagol canim masallah zaten vermissin sen bayaaa bi kilo koruyorsunda daha ne olsun
Allah kavustursun çok mu uzak da babanVee babam gitti
Amin inşallah...Allah kavustursun çok mu uzak da baban
Çok güzel tadı kız. DenemelisinAllah im sana geliyorummm
Amin inşallah...
Evet canım uçakla 4,5 saat
Evet canım yerlerinde sağ olsunlarda inşallahayrilik da zor ama allah yokluklarini gostermesin saglikli olsunlarda inşallah tez vakitte kavusursunuz yine
Allah kavuştursunVee babam gitti
Allah ailemize sağlıklı uzun ömürler versin. Onların varlığı yeter.Amin canım çok sağolbi kötü oldum ya
ins cnm hedefim simdilik 69.9 u gormek zonra 65Olucaksin inşallah canım hedef kac
ay cnm Allah kavustursunnnVee babam gitti
ayy yok cnm benm hem mideme hem gozume hital etmesi lazim ki yiyeyimmÇok güzel tadı kız. Denemelisin
afiyet olsum super kacamak yokMenüm
Açken 4 gk ve ılık su
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
7-8 zeytin
1 domates ve salatalık
Öğlen
1 kase çorba
Salata
Haşlanmış karnabahar
Ara
Hurma,
3 kaşık yoğurt
Akşam
1 kase çorba
Salata
Et Kavurma
1 saat yürüyüş
Yarısını yeseydin neysr olan olmuş bugün toparlarsınBir orta boy kuzum hepsini yedim
Neler yiyoruz görmen lazımSchonerDuft canim ins bu defa olacak takma kafana akisina birak dusubmemeye calis gecelerin guzelligine odaklan
findil fistik macunlari eksik etmeyinn
Efsana bir lezzetPoklu moklu yerdim valla cok severim ahah
Nasılsın tatlımHosgeldin
Hoş geldin canım nasılsın bebiş nasılHosbulduk canim gelir gelmez seni bulduguma cok sevindim sen mezun mu oldun bende bi kosu dogurdum geldim
Allah kavuştursun canımAmin canım çok sağolbi kötü oldum ya
yok kuzu cıkarılma yok listeye girişin erteleniyo sadecekaptinn canım benim ikinci haftaya bu hafta kilo veremezsem gruptan cikarilacakmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?