Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

@keptin detoks olarak elma çayı var bildiğim gayet de etkili ama başka neler var neler yapabilirim

Detoks isteyenler buyursun
---Karabugday kürü en guzel sonuc aldığım kür ara ara yaparim hep
1 bardak karabugdayi yagsiz tuzsuz pisirip sabahtan başlayip aksam 6 ya kadar acıktıkca yogurtlayip baharatlayip yiyosun yaninda yarımşar elma da yiyebilirsin boll su kahve yok 2 gün yapiyosun kuzum 1 bucuk 2 kiloya yakin gidiyo ve hemen geri gelmiyo verdigin kilo
----İkincisi ayran aşı detoksu
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır. sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatal ık,yeşıllık.
Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.... 1 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır. Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez... yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)... kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır. 2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
Ayran aşı çorbası gibi yoğun kıvamlı olmalı(kopyaladim yaziyi)
----Üçüncüsü de yesil elma detoksu geceden hazirlanacak çay
2 yesil elmanin kabuğu kalin bi seklide soyulmus
Yarim demet maydanoz saplariyla
1 limon kabuklariyla
Bi kaç top karabiber
Bi kac top yaseminli yesil cay(ben sade yesil cay kullanmıştım)
1 kabuk tarcin
1 parça taze zencefil kabuğuyla
Bu malzemeleri tencereye koy ustune 2 litre su ekle ve 10 15 dk kaynat
Ertesi gün gün boyu bu çayi süzüp içiceksin ve 3 haşlanmis yumurta yiceksin(sabah-ogle-aksam) az gibi duruyo ama cay insani doyuruyo bir gün yapicaksin bunu da kuzum bu kadar benim denedigim detokslar

kaydettim artık tm

57 den nefret ediyom aa ben sana gecen kot denedigimi ve 26 beden giydigimi soylemis miydim hani spor yapiyom ya
işte bak sporla en azından kurtarıyon sen ya bennnnnn

Bende kaydettiydim kendi yazdigimi ordan alintiladim geri
Kiz gercekten spor yaptikca beden daraliyo basla hadi sende spora regl oldun mu çen
du kocamın dogum günüsü geçsin bide onun akrabalrının eşlerini bigün toplıcam bize sonra başlıyom bölünmesin simdi

öğlende yememişsin neyse bi seferlik olsun hadi

aslında gayet iyi gibi akşam 1 dilim ekmek olsaymş daha iyiymiş

1 tava balıgın üstüne kurabiye nasıl yedin sen
canimm ekmeksiz yedigimden hic doymus hissetmiyorimmm

cıslı demişin ben onu çişli anladım
bende

Günaydın kizlar eşim burnundan et aldırdı hastanedeydik dün geldik eve yatiyo simdi iyi şükür
cok gecmis olsun cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…