- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.221
bikaç ay önce bakıldı bişey çıkmadıregl falan olcaksan belki ondandrı elmanın üstüne tarcın atıp yiyebilirsin. bi kan degerlerine mi baktırsan saglık ocagında
damacana mıDamacanadan sonra karton
1 aydir diyetteyim 57 ye gelip kaldim 2 haftadir kimildamiyi2 gunde 58 e çıktım ama cok guzel
Ayy cok sinir ya o kadar diyet yap vereme 2 gunde 600 gr al amadamacana mı
bu insanlar neyin kafasını yaşıyor
d iyorum bence kilo koru uzun süre veremiyorsun bari alma
bende bıhtım sen en azından spor yapıyodun ben onuda yapamıyorumSagol kuzum aynen kurtulduk bugun daha iyi
He ya bıktım şu kilodan
detoks didin mi@keptin detoks olarak elma çayı var bildiğim gayet de etkili ama başka neler var neler yapabilirim
ben yine 71 oldumAyy cok sinir ya o kadar diyet yap vereme 2 gunde 600 gr al amayohhhh ben diyet yapacam
57 den nefret ediyombende bıhtım sen en azından spor yapıyodun ben onuda yapamıyorum
detoks didin miSekerPancarii bilir onu
Ayy yoh ben 56 yi sen 69 u goremicen zaarben yine 71 oldumilaç kullandım bu ayda çatlamada vuruldum gelsin 73 ler
kaydettim artık tmDetoks isteyenler buyursun
---Karabugday kürü en guzel sonuc aldığım kür ara ara yaparim hep
1 bardak karabugdayi yagsiz tuzsuz pisirip sabahtan başlayip aksam 6 ya kadar acıktıkca yogurtlayip baharatlayip yiyosun yaninda yarımşar elma da yiyebilirsin boll su kahve yok 2 gün yapiyosun kuzum 1 bucuk 2 kiloya yakin gidiyo ve hemen geri gelmiyo verdigin kilo
----İkincisi ayran aşı detoksu
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır. sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatal ık,yeşıllık.
Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.... 1 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır. Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez... yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)... kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır. 2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
Ayran aşı çorbası gibi yoğun kıvamlı olmalı(kopyaladim yaziyi)
----Üçüncüsü de yesil elma detoksu geceden hazirlanacak çay
2 yesil elmanin kabuğu kalin bi seklide soyulmus
Yarim demet maydanoz saplariyla
1 limon kabuklariyla
Bi kaç top karabiber
Bi kac top yaseminli yesil cay(ben sade yesil cay kullanmıştım)
1 kabuk tarcin
1 parça taze zencefil kabuğuyla
Bu malzemeleri tencereye koy ustune 2 litre su ekle ve 10 15 dk kaynat
Ertesi gün gün boyu bu çayi süzüp içiceksin ve 3 haşlanmis yumurta yiceksin(sabah-ogle-aksam) az gibi duruyo ama cay insani doyuruyobir gün yapicaksin bunu da kuzum bu kadar benim denedigim detokslar
işte bak sporla en azından kurtarıyon sen57 den nefret ediyomaa ben sana gecen kot denedigimi ve 26 beden giydigimi soylemis miydim hani spor yapiyom ya
Bende kaydettiydim kendi yazdigimi ordan alintiladim gerikaydettim artık tm
işte bak sporla en azından kurtarıyon senya bennnnnn
Sağol canımtarçınlı süt iç ara öğünlerini sıklaştır mesela 1 elma yiceksin ya 10 da yarısını 10 da ye yanına 1 ceviz 2 3 fındık yada badem ye çiğ olcaklar tabiki 11 gibi de yarım elmanı yersin gözünde doyar karnında sürekli birşey görmüş olur
du kocamın dogum günüsü geçsin bide onun akrabalrının eşlerini bigün toplıcam bize sonra başlıyom bölünmesin simdiBende kaydettiydim kendi yazdigimi ordan alintiladim geri
Kiz gercekten spor yaptikca beden daraliyo basla hadi sende sporaregl oldun mu çen
hadi ben ilaç kullanıyorum bahane hazırAyy yoh ben 56 yi sen 69 u goremicen zaarossun sen ilac kullaniyon igne vuruluyon
Sagol canimmGecmış olsun tatlım
Evet canim yanında yarim elma yiyebilirsinSekerPancarii karabuğday kürü yaptığımızda sadece bunu mu yiycez akşama kadar
canimm ekmeksiz yedigimden hic doymus hissetmiyorimmmöğlende yememişsin neyse bi seferlik olsun hadi
aslında gayet iyi gibi akşam 1 dilim ekmek olsaymş daha iyiymiş
1 tava balıgın üstüne kurabiye nasıl yedin sen
bendecıslı demişin ben onu çişli anladım
cok gecmis olsun cnmmGünaydın kizlareşim burnundan et aldırdı hastanedeydik dün geldik eve yatiyo simdi iyi şükür
o zaman aksam 1 dilim ekmek ye kurabiyeyi yemecanimm ekmeksiz yedigimden hic doymus hissetmiyorimmm
bende
cok gecmis olsun cnmm
salam poncoookselam kızlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?