- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.201
he tm gelirler o zaman tekrarYok canım beraber gelmişlerdi tabi bu sefer burada işi çıkınca yalnız geldi
Kardeşlerim var ama onlar kendilerini idare ediyorlar :)
kuzuuu nasıl oldunuzuuu yazcaktmda cvp vermeezsn diye yazmadım hiç ama aklımdaydın yaniGünaydın kizlareşim burnundan et aldırdı hastanedeydik dün geldik eve yatiyo simdi iyi şükür
ondan bişi olmaz bugün yarın toparlar eksiye bile geçersn300 gr fazla görünüyo
kesin erkektir .. biri daha konu açmış kendimi karton ile tatmin ederken .. yeri kestim ayrıldı diyor manyakManyak kadın belki erkekti.
öğlen alcam kaysı zaten bugün bozmamaya çalışcam canım bu cuma olmasa da diğer cuma için çabalıycam tşekkür ederim aslında akşam 6dan sonra yemesem daha iyi gidicek ama nedne acıkıyorum anlamıyorumorkide1453 hiçççç stres yapma kuzu bugün güzel geçir bugün akşamdan ılık suya akyısı koy yarın suyunu iç kayıısıyı ye wc sorunun cözülür
TARÇINLI SÜT iç dediğin mideye zarar veriyor@keptin ballı sirkeli su mu denesem acaba iştah kesmesi için
ahahahahahakesin erkektir .. biri daha konu açmış kendimi karton ile tatmin ederken .. yeri kestim ayrıldı diyor manyak
kayısıyı dene bincidi cok etkiliymişöğlen alcam kaysı zaten bugün bozmamaya çalışcam canım bu cuma olmasa da diğer cuma için çabalıycam tşekkür ederim aslında akşam 6dan sonra yemesem daha iyi gidicek ama nedne acıkıyorum anlamıyorum
cok mu iştahlısın ki@keptin ballı sirkeli su mu denesem acaba iştah kesmesi için
geçmiş olsun kuzum
Çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
Hee anca gelebildim kiz guzel gecti ameliyati şükürhe tm gelirler o zaman tekrar
kuzuuu nasıl oldunuzuuu yazcaktmda cvp vermeezsn diye yazmadım hiç ama aklımdaydın yani
58 i mi gördünVe kilo almışım hastanedehastane yemekleri kötüydü bende hep pogaca simit falan yidimdi 58.2 olmusum 2 gunde esim 10 gün raporlu evde spor da yapamicam galiba esim uyursa yaparim az az
regl falan olcaksan belki ondandrı elmanın üstüne tarcın atıp yiyebilirsin. bi kan degerlerine mi baktırsan saglık ocagında@keptin ya iştah değil inan ki böyle değişik bi yeme isteği
Ay inşallah canım yaaondan bişi olmaz bugün yarın toparlar eksiye bile geçersn
amin kuzum rabbim bütün hastalara yakınlarına yardım etsinHee anca gelebildim kiz guzel gecti ameliyati şükürevimize geldik ayy hastanede kalanlara Allah yardim etsin 2 gün zor gecti eve gelince nasil rahatladik
o zaman detoks türü seyler yapabilirsin bibiğim@keptin yoo diyet listelerim elimde var aslında ama onlaı yapmıyorum kendi kendime yapmaya çalışıyorum iki çocuğum var biri 3 yasında biri de 2 ye gircek subatta emzirmiyorum
Ve kilo almışım hastanedehastane yemekleri kötüydü bende hep pogaca simit falan yidimdi 58.2 olmusum 2 gunde esim 10 gün raporlu evde spor da yapamicam galiba esim uyursa yaparim az az
Damacanadan sonra kartonkesin erkektir .. biri daha konu açmış kendimi karton ile tatmin ederken .. yeri kestim ayrıldı diyor manyak
1 aydir diyetteyim 57 ye gelip kaldim 2 haftadir kimildamiyi58 i mi gördün
Sagol kuzum aynen kurtulduk bugun daha iyiamin kuzum rabbim bütün hastalara yakınlarına yardım etsin
iyi hadi cok sevindm kurtuldunuz bu da geçti
o zaman detoks türü seyler yapabilirsin bibiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?