Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok canım beraber gelmişlerdi tabi bu sefer burada işi çıkınca yalnız geldi
Kardeşlerim var ama onlar kendilerini idare ediyorlar :)
he tm gelirler o zaman tekrar

Günaydın kizlar eşim burnundan et aldırdı hastanedeydik dün geldik eve yatiyo simdi iyi şükür
kuzuuu nasıl oldunuzuuu yazcaktmda cvp vermeezsn diye yazmadım hiç ama aklımdaydın yani

orkide1453 hiçççç stres yapma kuzu bugün güzel geçir bugün akşamdan ılık suya akyısı koy yarın suyunu iç kayıısıyı ye wc sorunun cözülür
öğlen alcam kaysı zaten bugün bozmamaya çalışcam canım bu cuma olmasa da diğer cuma için çabalıycam tşekkür ederim aslında akşam 6dan sonra yemesem daha iyi gidicek ama nedne acıkıyorum anlamıyorum

kesin erkektir .. biri daha konu açmış kendimi karton ile tatmin ederken .. yeri kestim ayrıldı diyor manyak
ahahahahaha

kayısıyı dene bincidi cok etkiliymiş
diyet listesi mi uyguluyosn yoksa kendine göre mi yapıyosun bide bebek var mıydı sende kuzu?

@keptin ballı sirkeli su mu denesem acaba iştah kesmesi için
cok mu iştahlısın ki

he tm gelirler o zaman tekrar

kuzuuu nasıl oldunuzuuu yazcaktmda cvp vermeezsn diye yazmadım hiç ama aklımdaydın yani
Hee anca gelebildim kiz guzel gecti ameliyati şükür evimize geldik ayy hastanede kalanlara Allah yardim etsin 2 gün zor gecti eve gelince nasil rahatladik

@keptin yoo diyet listelerim elimde var aslında ama onlaı yapmıyorum kendi kendime yapmaya çalışıyorum iki çocuğum var biri 3 yasında biri de 2 ye gircek subatta emzirmiyorum

Ve kilo almışım hastanede hastane yemekleri kötüydü bende hep pogaca simit falan yidimdi 58.2 olmusum 2 gunde esim 10 gün raporlu evde spor da yapamicam galiba esim uyursa yaparim az az

Hee anca gelebildim kiz guzel gecti ameliyati şükür evimize geldik ayy hastanede kalanlara Allah yardim etsin 2 gün zor gecti eve gelince nasil rahatladik
amin kuzum rabbim bütün hastalara yakınlarına yardım etsin
iyi hadi cok sevindm kurtuldunuz bu da geçti

@keptin yoo diyet listelerim elimde var aslında ama onlaı yapmıyorum kendi kendime yapmaya çalışıyorum iki çocuğum var biri 3 yasında biri de 2 ye gircek subatta emzirmiyorum
o zaman detoks türü seyler yapabilirsin bibiğim

Ve kilo almışım hastanede hastane yemekleri kötüydü bende hep pogaca simit falan yidimdi 58.2 olmusum 2 gunde esim 10 gün raporlu evde spor da yapamicam galiba esim uyursa yaparim az az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…