- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.341
Eşimin arkadaslari gelcek haftasonu gecmis olsuna ne yapsam ki gıtadı nasıl
günaydınn
Güzel güzelİyi sayilir eşler cocuk gibi hep ilgi istiyii yorgunum kizim evi dagitiyo surekli topluyom biri gelir gecmis olsuna diye
Hee coh guzelGüzel güzelkolay gelsin
bnmde yarın akşam gelcekleeerrrrr oturmayaaa hemen menümü sayayımEşimin arkadaslari gelcek haftasonu gecmis olsuna ne yapsam ki gıborek yapcam aglayan pasta yapim diyom başka
Kizimin yarin yerli malısı varbnmde yarın akşam gelcekleeerrrrr oturmayaaa hemen menümü sayayım
sarma
un kurabiyesi
mozaik pasta
kek
patates çanağı içine rus salatası
pasta
cok zahmetli işler yanası börek yapcan gül böreği yap bugünden koy dolaba dursun
olmucak gibi hissediyorum bugün bi yere daha gidiceem inşallah bu olurolmamıs anladıgım kadarıyla
Gunaydun pomcuh kac kilisingünaydın ben bugün 10da kalktım
tatlı getirceklerine eminsen bi çeşit tuzlu yap yeterKizimin yarin yerli malısı varona da borek yapcam yarin yaparim hem cumartesine de hazir olar büyük sigara böregi gibi sarip peynirli yapcam aglayan pasta yaparam tatli tuzlu kurabiye yiter bencesu malzemem varmi bi bakiyim rus salatasi da yaparam zaten tatli da getirirler yani gecmis olsun şeysi ya hic bisi yapmayip getirdikleri tatliyi koymak varda ayip olar iste
tebrik ediyorum böyyük başarıgünaydın ben bugün 10da kalktım
olsun artık bi yerolmucak gibi hissediyorum bugün bi yere daha gidiceem inşallah bu olur
sadece ve sadece 63Gunaydun pomcuh kac kilisin
10 gündür evdeyim kızım alıstım yatmayatebrik ediyorum böyyük başarı
olsun artık bi yer
yılbasına 1 gün izin alcam hafta sonuyla beraber toplamda 4 gün tatilim olcak cok mutlyum10 gündür evdeyim kızım alıstım yatmaya
bencede
Güzeltadı nasıl
günaydınn
Ayy bence getirmezlerse ayip olur yanitatlı getirceklerine eminsen bi çeşit tuzlu yap yeter
Başlangıç kilon 62 degil miydi sininsadece ve sadece 63allahım 1 senedir ilk kez 63 gördüm
yatışlaaaryılbasına 1 gün izin alcam hafta sonuyla beraber toplamda 4 gün tatilim olcak cok mutlyum
evet 61.9 da oolabilirBaşlangıç kilon 62 degil miydi sinin
Eferinevet 61.9 da oolabilir
ama kulaga hiç güzel gelmiyo
bence ruz salatasına da gerek yok kek borek bide getirirseler tatlı yiteeeğğAyy bence getirmezlerse ayip olur yanikesme seker getiriyolarmis ahahaggaajahGhah borek aglayan pasta rus salatasi mi yapsam sadece tatli veya kuru pasta getirirler onu da koydum mu tamamdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?