- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.361
hala yiyorum 65 olcamEferin
seni döverim bak cok kötüevet 61.9 da oolabilir
kuru kaysı yiyorum ama yarına eksi çıkamam eminim çünkü vücudum şiş ayakkabım sıktı yüzüğümde sıktıbencede bırakma#direnorkide
kuzu bugün bol su tüket akşam da cok hafif beslen kayısı suyunu yapmş mıydın
borcamda getirebilirlerAyy bence getirmezlerse ayip olur yanikesme seker getiriyolarmis ahahaggaajahGhah borek aglayan pasta rus salatasi mi yapsam sadece tatli veya kuru pasta getirirler onu da koydum mu tamamdir
bnde sabah yüzüğümü takamadımkuru kaysı yiyorum ama yarına eksi çıkamam eminim çünkü vücudum şiş ayakkabım sıktı yüzüğümde sıktı
Bencedeama kulaga hiç güzel gelmiyo
bence ruz salatasına da gerek yok kek borek bide getirirseler tatlı yiteeeğğ
Sadece is arkadaslari gelecek hanimlariyla değelborcamda getirebilirlerhayırdır ne geçmiş olsunnu nolduu
sonucta hastan var senin evde kimse ayıplamaz.Bencedeyeterr nolocaahh
Bende yiyom bi kac gundurhala yiyorum 65 olcamişe başlayınca vericemm
Hee coh pis ayiplarim bi datli bi de kuru pasta beklerim ben bi kac kisi gelecek sonuctasonucta hastan var senin evde kimse ayıplamaz.
ama onlar bişi getirmezse gel burda ayıplarız beraber
geçen trilice denedm hiç gzel olmadıbenimde pazara misafirlerim var menümü söyleyim belki fikir olur
sarma su böreği kısır kolay kumpir ya da yalancı kumpir olabilir adı fırında arasına ve sütüne kaşar koyup eritoyrsun bi de tatlı triliçe olabilir
bnm migren ilaçlarından olabilir şükür ağrım geçti kilolarda gidecek inşallah ama yarın eminim gitmeyeceğindenbnde sabah yüzüğümü takamadım
Mecbuurama kulaga hiç güzel gelmiyo
bide çiçek gelirse şahane olurHee coh pis ayiplarim bi datli bi de kuru pasta beklerim ben bi kac kisi gelecek sonucta
ben kısırı çok seviyorum misafirliğe gidince tek kısır olsa bana yeter o yüzden kendimde de yapıyorumgeçen trilice denedm hiç gzel olmadı
ay ebnde mi kısır yapsam hazır yapılı slata duruyo dolapta bi bulgur haşlarım kolayıma geldi şu an
Ben yüzüğü 4 yıldır takamıyorum. Durum vahimbnde sabah yüzüğümü takamadım
oldum valla yukardan bakınca yanaklarımı görüyorum artıkseni döverim bak cok kötü
yeme kız artık yemeeeeeetombalak oldun başlangıc kilonun üstüne cıkmışın bide utanmadna söylüyon
Elleri bos geliyilarmisbide çiçek gelirse şahane olur
ilaçlar nasıl kuzu agrlık yapıyo mu bnide doktor her gittigimde gel tedavie başlayalım diyo ama ben gitmiyorm cok ilac verir diyebnm migren ilaçlarından olabilir şükür ağrım geçti kilolarda gidecek inşallah ama yarın eminim gitmeyeceğinden
ay bide mis didiMecbuuroh mis gibi yeşil çaylı süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?