Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ilaçlar nasıl kuzu agrlık yapıyo mu bnide doktor her gittigimde gel tedavie başlayalım diyo ama ben gitmiyorm cok ilac verir diye

ay bide mis didi
çok ilaç vermedi ben de 3 yıldır bebeklerimden dolayı gitmemiştim ilaç kullanamam diye ilk başladığımda bende de ilaç denemişti başka bi, doktor ama onlar beni mahvetti şimddiki doktorum bakktı işte anti depresan mutlaka veriyorlar ben kullanmak istermiyordum artık son doktor da söyleyince kullanıyorum vitaminlerden eksik çıkanı veriyor bu ay relpax verdi iki kere içitm çok şükür geçti şiddeti ve süresi azalıyor ilaçla işte

Sadece is arkadaslari gelecek hanimlariyla değel erkek kardesim gelip cay verecek o eşim burnundan ameliyat oldu et alindi ay

aaa çok geçmiş olsun canım
meyvede getirebilirler meyve suyu yada süt

Bende yiyom bi kac gundurama basladim bugun 57 den kurtulamiyomMmmmm
ben pazartesi diyet listesi var bitane arkadaşım diyetisyene gidiyo 1 haftada 2700 kg verdi 2400 ü yağdan onu yapmaya başladım 800 gram gitti sonra yemeye devam ettim ama hep nişanlımın yuzunden ben dıyete basladım dıyorum ben senı her halınle sevıyorum diyo hooop bırakıyorum o an

botoks migrene cok iyi geliyomş 6 ayda bir yaptırmak gerekiyoms

poncikbirgelincik n detoksu o veriyordu onda ... tadı nasıl beğendin mi sen

vay vay 10da kalkmış ben uyuyamıyorum 10a kadar
kuzum bende kalkardım 8de hep ama evde olduğumdan beri en erken 3 te yatıyodum o yuzden alıştım geç kalkmaya ama dün görüşmeye gittim ya uykusuz kalmıştım gece erken yattım o yüzden 10 da kalktımmm
bende yapayım süt detoksuu ya

evet sende bişiler yap 65 olcaksın bu gidişle
görüşmeler nasıl gidiyor

napıyosan yap hiç beni dinledigin yok
cagırdılar mı görüşmye

D:
evettt 5 te cagırdılar hukuk bürosundan gidicem bakalımm
yaaa nasıllarrrr
göremedim ki bende daha cuma veya pazartesi getiririz demiş nişanlımda biraz bekletmesini söyledi bu ctesi su açılcak pazar günü temizlerim sonra getirsinlerr
evet sende bişiler yap 65 olcaksın bu gidişle
görüşmeler nasıl gidiyor
yapmam lazım
dün gittim bitane ama cıkk o olmaz bugünde gidicem bakalım kuuzum hayırlısı

hadi hayırlısı
bizim adresi verin bizden alrsınız siz sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…