- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.381
bende cok severim bol nar ekşiliben kısırı çok seviyorum misafirliğe gidince tek kısır olsa bana yeter o yüzden kendimde de yapıyorum
oyBen yüzüğü 4 yıldır takamıyorum. Durum vahim
yeme kalk yürüyüşe cık bütün gün evde yuvarlanmak zorunda mısınoldum valla yukardan bakınca yanaklarımı görüyorum artık
sıkılıyorum yiyorum napayımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
İnşallah yaa yenisinide almadım. Bir gün takacağım ümidiyle bekliyorumbende cok severim bol nar ekşili
oyama takıcaksın yakında
ben düğünde takamadım ama bol geldigi içindi o ne güzel günlerdi
ay ne kadar ayıpElleri bos geliyilarmiskvdemler geldi elleri boşudu ayiplamak gibi olmasin
ahahah bende satmamıştm bunu düğünden sora olur diyeİnşallah yaa yenisinide almadım. Bir gün takacağım ümidiyle bekliyorum
çok ilaç vermedi ben de 3 yıldır bebeklerimden dolayı gitmemiştim ilaç kullanamam diye ilk başladığımda bende de ilaç denemişti başka bi, doktor ama onlar beni mahvetti şimddiki doktorum bakktı işte anti depresan mutlaka veriyorlar ben kullanmak istermiyordum artık son doktor da söyleyince kullanıyorum vitaminlerden eksik çıkanı veriyor bu ay relpax verdi iki kere içitm çok şükür geçti şiddeti ve süresi azalıyor ilaçla işteilaçlar nasıl kuzu agrlık yapıyo mu bnide doktor her gittigimde gel tedavie başlayalım diyo ama ben gitmiyorm cok ilac verir diye
ay bide mis didi
Sadece is arkadaslari gelecek hanimlariyla değelerkek kardesim gelip cay verecek o eşim burnundan ameliyat oldu et alindi ay
ben pazartesi diyet listesi var bitane arkadaşım diyetisyene gidiyo 1 haftada 2700 kg verdi 2400 ü yağdan onu yapmaya başladım 800 gram gitti sonra yemeye devam ettim ama hep nişanlımın yuzunden ben dıyete basladım dıyorum ben senı her halınle sevıyorum diyo hooop bırakıyorum o anBende yiyom bi kac gundurama basladim bugun 57 den kurtulamiyomMmmmm
yeme kalk yürüyüşe cık bütün gün evde yuvarlanmak zorunda mısıngit gezerek iş ara kalk dedm sanaaaaa
Günaydın bugün yeşil çaylı süt detoksu yapıyorum.
vay vay 10da kalkmış ben uyuyamıyorum 10a kadargünaydın ben bugün 10da kalktım
botoks migrene cok iyi geliyomş 6 ayda bir yaptırmak gerekiyomsçok ilaç vermedi ben de 3 yıldır bebeklerimden dolayı gitmemiştim ilaç kullanamam diye ilk başladığımda bende de ilaç denemişti başka bi, doktor ama onlar beni mahvetti şimddiki doktorum bakktı işte anti depresan mutlaka veriyorlar ben kullanmak istermiyordum artık son doktor da söyleyince kullanıyorum vitaminlerden eksik çıkanı veriyor bu ay relpax verdi iki kere içitm çok şükür geçti şiddeti ve süresi azalıyor ilaçla işte
kuzum bende kalkardım 8de hep ama evde olduğumdan beri en erken 3 te yatıyodum o yuzden alıştım geç kalkmaya ama dün görüşmeye gittim ya uykusuz kalmıştım gece erken yattım o yüzden 10 da kalktımmmponcikbirgelincik n detoksu o veriyordu onda ... tadı nasıl beğendin mi sen
vay vay 10da kalkmış ben uyuyamıyorum 10a kadar
napıyosan yap hiç beni dinledigin yokgitcem bugün 5te görüsmem var evdede islleirm var iş yapıyorum oturuyorum yiyorum
yaaa nasıllarrrr
Evet yaa çok yıprandım çoookahahah bende satmamıştm bunu düğünden sora olur diye
kız kilo almak ne kötü bişey maddi manevi yıpratıoyo
evet sende bişiler yap 65 olcaksın bu gidişlekuzum bende kalkardım 8de hep ama evde olduğumdan beri en erken 3 te yatıyodum o yuzden alıştım geç kalkmaya ama dün görüşmeye gittim ya uykusuz kalmıştım gece erken yattım o yüzden 10 da kalktımmm
bende yapayım süt detoksuu ya
napıyosan yap hiç beni dinledigin yok
cagırdılar mı görüşmye
göremedim ki bende dahayaaa nasıllarrrr
yapmam lazımevet sende bişiler yap 65 olcaksın bu gidişle
görüşmeler nasıl gidiyor
ama geçicekEvet yaa çok yıprandım çoook
hadi hayırlısıD:
evettt 5 te cagırdılar hukuk bürosundan gidicem bakalımm
göremedim ki bende dahacuma veya pazartesi getiririz demiş nişanlımda biraz bekletmesini söyledi bu ctesi su açılcak pazar günü temizlerim sonra getirsinlerr
yapmam lazım
dün gittim bitane ama cıkk o olmaz bugünde gidicem bakalım kuuzum hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?