- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.301
Acaba sadece pc denmi oluyor kiAllah iste bak sana nasip olmadi ahahah
Ahh canım yaaa
Çok daha aktif olabilsen keşkeBu grubun en şişko yüz karasiyim valla zayıf hatunlar sizi çok kıskanıyorum haa
Hep uzaktan sizi takip ediyorum kedinin cigere baktığı gibi :))
85 kiloyum burdan ayrildigimda 71 falandim simdi anladinmi neden acele acele buraya gelmeye calostigimibekliyoruuuummmkilo durumun nasıll cok kldı mı
Bugün menü çok iç açıcı değildi ama
Jillian killer abs level 2
Leslie 2 mil
1000 ip
Sporla toparlamışımdır inşallah
İşe yarıyor mu jillian kuzumBugün menü çok iç açıcı değildi ama
Jillian killer abs level 2
Leslie 2 mil
1000 ip
Sporla toparlamışımdır inşallah
dido mu ooMenüucuum
Sabah
Omlet
Bir dilim yarım yağlı peynir
1 y.k domates sosu
4 tane patates kızartması
Öğlen
Ispanaklı yumurta
1 bardak ayran
Akşam
Yaprak sarması 3 tane
1 dilim pide
Ara
1 tane Dido
Bu arada aç karnına 64 kiloyum doğumdan sonra adet olmamistim ilk defa oldum süper kilo veriyorum su an ama çikolata aseriyorum resmen
Yattinmi giii
Ahahahaha bende gecelerin kraliçesigecelerin prensesi geldiii
Aynen kuzum ek gıdaya geçince oldum ben olduktan sonra istahim arttı ama kilo bayağı gidiyor dün pizza falansa yedim ona rağmen veriyorum haladido mu oogeceleyinn
aksam da pide yenmis
cnm bende hala adet olmadm senin bebis 6 aylikti dimi ben ne zmn olacgm acaba
Ahahahaha bende gecelerin kraliçesi
super cnmmm masallahAynen kuzum ek gıdaya geçince oldum ben olduktan sonra istahim arttı ama kilo bayağı gidiyor dün pizza falansa yedim ona rağmen veriyorum hala
ben aslinda 01.30 da yattim siteye de girdm ama bu mesajlr yoktuYattinmi giii
Canım bizAa sen killer mı yapıyorsun?
Ben onu yapmak çok istedim ama 60ın altına düşmediğim için başlamadım
Nasıl yorumlarını alabilir miyim?
Bence yarıyor canım gerçi karın videolarına yeni başladım daha daİşe yarıyor mu jillian kuzum
bence gayet iyiIyi aksamlar herkese bugün çok şükür iyi geçti menümü paylaşıyorum
Kahvaltı
1 yumurta 4 ceviz peynir bir parça 4 zeytin
Öğlen 1 süt 3 yaprak galeta 4 gün kurusu
Arada 2 gün kurusu ve yaprak galeta yedim yine
Akşam
3 lahana 1 kase çorba salata ve 4 kaşık yoğurt
Açlık hissedersem tarçınlı süt icicem
he ara dediğin baya öğle yemegi olmşMenüm
Kalkınca 4 gk+ılık su
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
6 zeytin
1 domates yarım salatalık
Biraz maydanoz ve 1 biber
Ara
Orta boy haşlanmış patates
3 kaşık yoğurt
1 mandalina
1 hurma
1 avuç leblebi
3 kare bitter
Akşam
1 kase şehriye çorbası
1 ton balığı
Haşlanmış karnabahar
Salata
Geç kalktım 2 öğün yaparım dedim ama 3 öğün gibi oldu. Ne yemişim be
ah bebegim gelmiiiişşşSelam kızçeler
Hepiciğinize
Ben de Türkiyeye geldim 1 ay tatildeyim
Harıl harıl sınavlara çalışıyorum, döner dönmez 6 tane sınavım var
Pek de tatil gibi değil yani ama bu kadar dersin arasında stres atma olsun ve vücut biraz daha toparlasın diye Jilliana ikinci tur dönüyorum
Bugün Jillian 1/30 bakalım
argan yagı zeytin yağı aktara sr onlar sana bi sürü sayıyo zaten kuzu istemedigin kadarhangi yagi kullansam sule bana
ewet en iyisi benm en sorumluluk sahibi benimm hep en iyiyiimm hepp
ahahaha kiz nasil.arkafassin sen
evet cnm yok mu caresi
uzaktaan bakmasanda en azından günlüugrasan meselaaaaBu grubun en şişko yüz karasiyim valla zayıf hatunlar sizi çok kıskanıyorum haa
oh maşallaaaahh85 kiloyum burdan ayrildigimda 71 falandim simdi anladinmi neden acele acele buraya gelmeye calostigimi
ama bu menü olmamışMenüucuum
Sabah
Omlet
Bir dilim yarım yağlı peynir
1 y.k domates sosu
4 tane patates kızartması
Öğlen
Ispanaklı yumurta
1 bardak ayran
Akşam
Yaprak sarması 3 tane
1 dilim pide
Ara
1 tane Dido
Bu arada aç karnına 64 kiloyum doğumdan sonra adet olmamistim ilk defa oldum süper kilo veriyorum su an ama çikolata aseriyorum resmen
kuzum dişini sık lütfen kilo ver kilo bizim için fitlikten öte birşey yediklerine de dikkat et keşke yakın olaydıkta birbirimizi gaza getireydik ... bk biz vanillav ile protein diyeti yaptık 2 gün bayağı işe yaradı bende ... inşallah kuzum bende tek tüp var güzel yumurtada kapalı olan tarafta diğer yumurta da 17 mm di çatlamayı vuruldum salı günü üstüne harnup pekmezi bitki çayı aldım karışık onu çörek otu yağı birde kuru incir yedimYok canım para biriktiriyorum bir ay sonra inş kg 80 isminde yazıyoruz yarın bı tartiliyim.kiz kondisyon bisikleti sürdüm acayip totom ağrıyor :) ama pes etmicem
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum..
valla ben kilo aldım şimdi tedavideyim yumurta takibi yaptırdım eğer pozitif sonuç almazsam hedef kilom 65Heğ daha geldiğim gece cardio yaptım ama sarmadı hemen ertesine Jillian
Sen neler yapıyorsun
Kefilim
haşlayıp üstüne yoğurt mu döktün yedin ben sürekli yiyorum aslında yoğurt gerçi çokta göbeğim kalmadı kilo verince sakın bozma diyetini bak zaman bize işliyorSchonerDuft bundan iki hafta önce oruç borçlarımi tutmuştum ya sahurda hep yoğurtlu karnabahar yedim bı hafta yemekte yoğurt tükettimi göbeğimi dümdüz olduydu yani gerçekten de yoğurt göbek eritiyor ozaman tartilmadim çok pişmanım sonra bı hafta babam bizde kaldı göbek geri çıktı yoğurt da yiyemedim bir hafta da hastalık çektik ama şimdi yanlizim artik evde sporda yaparım neticede para verdim :)))
Nuffiun canım bol su içmeyi unutma yumurtanın büyümesine yardımcı olur..
Öyle çok istiyorum ki tedaviye başlamak bı okadar benden uzak
sen bakma uzaktan yamacımıza gel kuzum sende kilo verBu grubun en şişko yüz karasiyim valla zayıf hatunlar sizi çok kıskanıyorum haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?