- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.681
Neden hayırsız didin baaaHayırsızzzz iyiyim sen nasılsın an itibariyle 86 giden 14 kilo
Kayınvalide ıle mi
Gitmiyo kız gitse gelcem valla bütün gece böyle oturuyoz
Bilmem sen düşün artık hiç sesin soluğun yok bu kızçe nasıl oldu ne oldu hiç aklına gelmiyommu seninNeden hayırsız didin baaa
Erkeklerden nefret edıyrmhasta olacağım mı kaldı akıl ruh sağlığım göçtü gitti sakinlik istiyorum artık hayatımda
istiyor olsa dün böyle yapmazdı. tedavi defterini kapattım olan bana oluyor bir yandan kilo veriyorum tedaviye başlıyorum eski kiloya dönüyorum iğneler dengemi bozuyor psikolojim alt üst
benim her tedavide sorun çıktı otobüse bindik koltuk sallanıyor düşün 2 saat boyunca lafını etti sanki ben kırmışım sanki araç bizim ... hak etmiyorlar canım başka birşey diyemiyorum bir sprem veriyorlar totoları kalkıyor herşeyi biz çekiyoruz en önemli doğuran kişi kadın onu düşünsünler acıları düşünsünler yok bacım bizde şans yok tedavi olan kadınların sorunu değil bence
Kız gıremedım kiBilmem sen düşün artık hiç sesin soluğun yok bu kızçe nasıl oldu ne oldu hiç aklına gelmiyommu senin
Yolunda kuzum yolunda çok özledim seni uzun zamandır göremedim seniKız gıremedım ki
Hersey yolundadır umarım
hepsi aynı b. aynenErkeklerden nefret edıyrm
Hepsı aynııı b....
süper nerde iş buldum kuzum hayırlı olsun
selaaaaaam ben geldiiiiiiiiiiimmmm
pazartesi işe başlıyorum
akşam bize gelcekmiş gıııı bnm arkadaslarım gelcek o da gelmek istiyomşKayınvalide ıle mi
wuuuhuu süpeerr nerdeeee o dediğin yerde miiii
pazartesi işe başlıyorum
Hadi hayırlı olsun. Gözün aydın
pazartesi işe başlıyorum
sasğğol kuzumm avukat yanında inşallah hayırlı olur memnun kalırımsüper nerde iş buldum kuzum hayırlı olsun
avukat yanında kuzum o dediğim değil galiba hangini dedim hatırlamıyomwuuuhuu süpeerr nerdeeee o dediğin yerde miiii
sağol canım teşekkür ederimmHadi hayırlı olsun. Gözün aydın
işte dün avukatı dedn yasasğğol kuzumm avukat yanında inşallah hayırlı olur memnun kalırım
avukat yanında kuzum o dediğim değil galiba hangini dedim hatırlamıyom
sağol canım teşekkür ederimm
Kaçıncı olduk acaba***14. TAKİM 549. ETAP***
Bir garip (51.1/50.6/0.5/0.98%)
Melekemal (67.4/ / /%)2.kez bildirimde bulunmadı
Favelayn (65.8/64 /1.8 /2.74%)
munter ( 70.7/70.2/0.5/0.71 %)
UMEYYE (70.2/69.5/0.7/1%)
14. Takim ortalamasi: %1,086
işte dün avukatı dedn yaiyi hadi masa bası iş buldn yine nası maas yemek fln
valla cok sevindim kuzumevet ay sukur buldum hem yeride ddaha güzel maşaımıda düzgün alırım inşallahmaaş aynı sigortam şubatta başlıcak deneme süresi gibi olcak iki tarafa memnun kalırsa devam etcem yemekte orda çevredeki yemekcilerden yeniyomuss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?