- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.721
Profiline tıkla canım kişisel bilgileriniz diyo oraya tıklayınca durum var bide altta bi yazma yeri daha var onun altında yazıyor zaten profilin altında gözükür diyeLuluuu94 canım ben yazmaya çalışmıştım durum olarak görüldü resmin altına nasıl yapıyorsunuz
Lahana ya ne olmuş gıAfiyet olsun. Ah şu lahanalar
Kuzu çilek reçeli yerine tahin pekmez tercih edebilirsin hem sağlıklı hem süt yaparSabah
2 gun kurusu+ilik su
1.5 dilim kizarmis(tost mak.) t.b ekmegi
3 zeytin
1.5 kk beyaz peynir
1 y.k ev yapimi cilek receli
1 ad. kirmizi biber
1.5 haşlanmış yumurta
ara
2 kuru hurma
4 ceviz
aksam
3 kase sutlu kabak corbasi
dizi izlerken
2 ad. saglikli kurabiye
kuruyemis
Nbr cnm
Ask var mı
Ya var ya acık konuscam ama seytan dıyor F*** bosy yap ölene kadar bekar kalHay ben öyle aşka
Salak salak 5 yaşında çocuk gibi inat, tartışma falan yaratıyor
Ok öyle olsun dedim bıraktım dündür
Bu ne yav eşek kadar heriflerin yaptığı hareketlere bak
Cnn hastayımlilipit kız nasılsın
Ya var ya acık konuscam ama seytan dıyor F*** bosy yap ölene kadar bekar kal
Cekılır dert degıller
Çok geçmiş olsun canım ya ;(Cnn hastayım
İğnemi oldum geldm
Bronşit sinuzit üst solunma daır ne varsa baya bırenfekte olmus durumda
Toparlanmayacalısıyrm
Sen nasılsın? Hamza nasıl?
Kuzum sen çalışıyor musun bakıcı falan var mı diye sordum kuzum, bı an darp gibi geldi de belki resimden dolayı öyle gelmiştirÇok geçmiş olsun canım ya ;(
Biz iyiyiz yalnız oğlumun ayaklarında ellerinde anlamadığım bişey var mantarmı cilt kuruluğu mu bilmiyorum pütür pütür Eki Görüntüle 2082861 Eki Görüntüle 2082862
Yok canım çalışmıyorumKuzum sen çalışıyor musun bakıcı falan var mı diye sordum kuzum, bı an darp gibi geldi de belki resimden dolayı öyle gelmiştir
Alerjik mi acaba kiiYok canım çalışmıyorum
Orası yara izi gibi bacağın biri pütür pütür anlamadım gitti
Bende düşündüm ek gıdaya geçtik sonuçta üç gün kuralını pek uygulayamadım ama verdiğim şeyler hemen hemen aynı çünkü ne versem reddediyor geneldeAlerjik mi acaba kii
3 gün kuralını bende çok uygulayamadim kuzum. Evde labne yapıyorum ben onun içine koysam seviyor sen de dene istersen bı. Yoğurt tan sıkılınca labneye geçiyorumBende düşündüm ek gıdaya geçtik sonuçta üç gün kuralını pek uygulayamadım ama verdiğim şeyler hemen hemen aynı çünkü ne versem reddediyor genelde
Bi ara bide yüzünde atopik dermatit vardı doktor tavsiyesiyle krem sürdük geçmişti o mu nüksetti tekrar bilmiyorum doktora gitmemiz lazım
Labneyi bende yapıyorum canım seviyor ama ben sade veriyordum öyle de deneyeyim bi3 gün kuralını bende çok uygulayamadim kuzum. Evde labne yapıyorum ben onun içine koysam seviyor sen de dene istersen bı. Yoğurt tan sıkılınca labneye geçiyorum
Kuru kayısı haslayip ezip karıştırıyorum
Muz mesela
Patates haşlamasi
Havuç haşlama
Bunların hepsini labneyle veriyorum seviyo öyle sabah kahvaltısında yumurta sarısı labne peynir altı suyu falan karışımı yapsam da seviyor.
Bir de çorba türü veriyorum
ayy cnmm gecmis olsunn morluklar neden oldu acaba onemli bir sey degildir ins. alerhi falan olabilir belki vucudunun baska bir yerinde var miiÇok geçmiş olsun canım ya ;(
Biz iyiyiz yalnız oğlumun ayaklarında ellerinde anlamadığım bişey var mantarmı cilt kuruluğu mu bilmiyorum pütür pütür Eki Görüntüle 2082861 Eki Görüntüle 2082862
Canım morluk değil onlar kızarıklıkayy cnmm gecmis olsunn morluklar neden oldu acaba onemli bir sey degildir ins. alerhi falan olabilir belki vucudunun baska bir yerinde var mii
Daha iyiyim kuzenimle konuştum biraz çok iyi geldi bana sen nasılsınSchonerDuft cnm bugun nasilsin
Erkek milletine tüküreyim hepsi aynı ya huyundan ta suyundan kapıyorlar...Temiz çıktı canım hepsi
İç kulakta sıkıntı varmış orası da tam dengeyle ilgili olduğu için 1 aydır hap kullanıyorum işte basınç dengesi düzelsin diye
Bir de gözlerim bozukmuş, tüm gün pcye bakıyorum ya ışık hassasiyeti ve kuruluk yaptı işte çalışırken gözlük ve sahte göz yaşı kullanıyorumDiyorum ben işte çok ağlamaktan oldu hepsi
Ama şimdi iyiyim
Senin de moralin bozukmuş bakma sen bu erkek bozuntularına testosteronu basmışlar bunlara kükreyip duruyorlar
Bu şanslı nerden tr den mi yoksa .... böylesine yol vereceksin arkana da bakmicaksin....Hay ben öyle aşka
Salak salak 5 yaşında çocuk gibi inat, tartışma falan yaratıyor
Ok öyle olsun dedim bıraktım dündür
Bu ne yav eşek kadar heriflerin yaptığı hareketlere bak
o zmn alerji olma olasiligi yuksek cnm bugun farkli bir sey yedimi daha once yemediği bir seyCanım morluk değil onlar kızarıklık
sevindim canim iyi ol her zmnDaha iyiyim kuzenimle konuştum biraz çok iyi geldi bana sen nasılsın
Erkek milletine tüküreyim hepsi aynı ya huyundan ta suyundan kapıyorlar...
Bu şanslı nerden tr den mi yoksa .... böylesine yol vereceksin arkana da bakmicaksin....
lilipit çocukta var bosican gitcek ben yapamıyorum onu çocuk yok olsa hiç cekmem sanırım laflarını hareketlerini
Kırılma noktandir canım 70 ben 71 ve 70 te çok çektim sonra birden düştü sıkma canını ama kurabiye az yeo zmn alerji olma olasiligi yuksek cnm bugun farkli bir sey yedimi daha once yemediği bir sey
sevindim canim iyi ol her zmn
benimde morallerim bozuk bir 6o.9 olamadim cok gerginim sinir oluyorum kendime metabolizmama bogazimaaa
O kızarıklık üç gündür var canım kollarında başladı on gün önce falan ve yavaş yavaş bacaklarda da var yok yok doktora gitmemiz lazımo zmn alerji olma olasiligi yuksek cnm bugun farkli bir sey yedimi daha once yemediği bir sey
sevindim canim iyi ol her zmn
benimde morallerim bozuk bir 6o.9 olamadim cok gerginim sinir oluyorum kendime metabolizmama bogazimaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?