Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Luluuu94 canım ben yazmaya çalışmıştım durum olarak görüldü resmin altına nasıl yapıyorsunuz
Profiline tıkla canım kişisel bilgileriniz diyo oraya tıklayınca durum var bide altta bi yazma yeri daha var onun altında yazıyor zaten profilin altında gözükür diye
Karışık anlattım herhalde

Afiyet olsun. Ah şu lahanalar
Lahana ya ne olmuş gı
Kuzu çilek reçeli yerine tahin pekmez tercih edebilirsin hem sağlıklı hem süt yapar
Bide kurabiye işini gündüzden halletsen
Çok Cıks olacak

Hay ben öyle aşka
Salak salak 5 yaşında çocuk gibi inat, tartışma falan yaratıyor
Ok öyle olsun dedim bıraktım dündür
Bu ne yav eşek kadar heriflerin yaptığı hareketlere bak
Ya var ya acık konuscam ama seytan dıyor F*** bosy yap ölene kadar bekar kal
Cekılır dert degıller

Ya var ya acık konuscam ama seytan dıyor F*** bosy yap ölene kadar bekar kal
Cekılır dert degıller

Valla bir gün bebek sahibi olmayı düşünmesem ben de istemem evlenmek
Sanki kadına bir faydası var evliliğin
Evlilik en çok erkeklere yarıyor
Hazır yemeği, temiz evi, cinsel hayatı var işte
Kadına ne faydası var sanki.
Baktım yaş 35e varıyor hala bulamadım artık sperm bankasına falan uğrarım herhalde
Şaka bir yana da seninki ne yaptı?
Ben bıraktım valla öyle kimseyi nazlayamayacağım artık yaşının adamı gibi davranıyorsa davransın yoksa çıktırsın gitsin, bıktım

Cnn hastayım
İğnemi oldum geldm
Bronşit sinuzit üst solunma daır ne varsa baya bırenfekte olmus durumda
Toparlanmayacalısıyrm
Sen nasılsın? Hamza nasıl?
Çok geçmiş olsun canım ya ;(
Biz iyiyiz yalnız oğlumun ayaklarında ellerinde anlamadığım bişey var mantarmı cilt kuruluğu mu bilmiyorum pütür pütür

Alerjik mi acaba kii
Bende düşündüm ek gıdaya geçtik sonuçta üç gün kuralını pek uygulayamadım ama verdiğim şeyler hemen hemen aynı çünkü ne versem reddediyor genelde
Bi ara bide yüzünde atopik dermatit vardı doktor tavsiyesiyle krem sürdük geçmişti o mu nüksetti tekrar bilmiyorum doktora gitmemiz lazım

3 gün kuralını bende çok uygulayamadim kuzum. Evde labne yapıyorum ben onun içine koysam seviyor sen de dene istersen bı. Yoğurt tan sıkılınca labneye geçiyorum
Kuru kayısı haslayip ezip karıştırıyorum
Muz mesela
Patates haşlamasi
Havuç haşlama
Bunların hepsini labneyle veriyorum seviyo öyle sabah kahvaltısında yumurta sarısı labne peynir altı suyu falan karışımı yapsam da seviyor.
Bir de çorba türü veriyorum

Labneyi bende yapıyorum canım seviyor ama ben sade veriyordum öyle de deneyeyim bi
Yulaf unu pirinç unu İrmik le muhallebi yapıyorum muz ve elma ile tatlandırıyorum onu yiyor oda keyfi iyi olursa arada sırada da yoğurt

Daha iyiyim kuzenimle konuştum biraz çok iyi geldi bana sen nasılsın

Erkek milletine tüküreyim hepsi aynı ya huyundan ta suyundan kapıyorlar...

Hay ben öyle aşka
Salak salak 5 yaşında çocuk gibi inat, tartışma falan yaratıyor
Ok öyle olsun dedim bıraktım dündür
Bu ne yav eşek kadar heriflerin yaptığı hareketlere bak
Bu şanslı nerden tr den mi yoksa .... böylesine yol vereceksin arkana da bakmicaksin....
lilipit çocukta var bosican gitcek ben yapamıyorum onu çocuk yok olsa hiç cekmem sanırım laflarını hareketlerini

Canım morluk değil onlar kızarıklık
o zmn alerji olma olasiligi yuksek cnm bugun farkli bir sey yedimi daha once yemediği bir sey

sevindim canim iyi ol her zmn
benimde morallerim bozuk bir 6o.9 olamadim cok gerginim sinir oluyorum kendime metabolizmama bogazimaaa

o zmn alerji olma olasiligi yuksek cnm bugun farkli bir sey yedimi daha once yemediği bir sey

benimde morallerim bozuk bir 6o.9 olamadim cok gerginim sinir oluyorum kendime metabolizmama bogazimaaa
Kırılma noktandir canım 70 ben 71 ve 70 te çok çektim sonra birden düştü sıkma canını ama kurabiye az ye

O kızarıklık üç gündür var canım kollarında başladı on gün önce falan ve yavaş yavaş bacaklarda da var yok yok doktora gitmemiz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…