Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gecegecegerildim
Ya neyimi kiskaniyo sonucta aradaki yas farki belli eşimde demis gelmeyin diye hatta kendi elleriyel dedesine birakti ordan cikip gelmis bide abuk subuk konustu butün gece kizlae bana bakti ne diyo bu der gibi

Ya neyimi kiskaniyo sonucta aradaki yas farki belli eşimde demis gelmeyin diye hatta kendi elleriyel dedesine birakti ordan cikip gelmis bide abuk subuk konustu butün gece kizlae bana bakti ne diyo bu der gibi
bir ssekilde dur demeliain canim sen daha yeni evlisin . bugun boyle olan ilerde nasil olur. mesafeni koy genclerin arasinda ne isi var yakdini kpidan almsn bcdn felitor istikrar bk sen. Sen saygida kusur etme ama bir yolunu bul bu kadar rahat davranamasin. Benden tavsiye

Ben esimle konusmayi dusünüyorum ciddi ciddi anlaticm rahatsiz olduklarimi biktim cunku esime belli etmeden yatiklarindan
Ona da kizdim zaten annenin yaninda bana soylendi espirisine de olsa kadinin agizina laf vermis oldu pismannoldu sustu ama anladi o da

Teşekkürler munter umarim ben de kilo verebilirim motive oldum birden. Emziiryorum bir yandan da emziren anneler de oldugu icin cok mutlu oldum.
Hosgeldin caniiim hep beraber zayiflariz burda umarim :) kendini tanit bize kac kilosun hedefin ne ne is yaparsjn bebegin ne kadarliikkk

kinus canim sakin ve guzelce anlat sakin icine atma attikca birikir kendini uzersin. Esininde dogum gunu heyecanina ver onuda uyar uzuldugunu hos olmadigini belirt tatlis dille tatli tatli halledin. Baskalari icin kendi huzurunuzu bozmayin ben bunu bilir bunu derim bunu uygularim. Sorunlar konusularak cozulur.

Binaya bubi tuzaklari kurucm yakinda
ne kurarsan kur kiz gorunmez olur gelir

Merhaba sevgili 14. Takim uyeleri. Neredeyse 25 yasindayim. 4 aylik bir oglum var yaklasik 3 yildir kilo fazlam var. Daha önce diyet yapmayi denemedim. Bu siralar dogumdan sonra vucudum bozulduğu icin kilo vermek istiyorum ama motive olamiyorum umarim sizinle bunu asarim hepimiz saglikli kilo veririz.

merhaba canim hosgeldin. Benimde 3.5 aylik kizim var. 73 kiloydum 40 45 gunde 79.2 ye indim. Dogru yerdesin bizimle kaliraan sende kilo verebilirsin. Bende emziriyorum .

merhaba canim hosgeldin. Benimde 3.5 aylik kizim var. 73 kiloydum 40 45 gunde 79.2 ye indim. Dogru yerdesin bizimle kaliraan sende kilo verebilirsin. Bende emziriyorum .

Ben de senin gibi 1 ayda 2 kilo versem yeterli goruyorum. Emzirdiğim icin cok buyuk hedeflerim yok. İnşallah sizinle uyumlu bir sekilde bu sureci yuruturuz. Cok sevindim tanistigimiza.

Ben de senin gibi 1 ayda 2 kilo versem yeterli goruyorum. Emzirdiğim icin cok buyuk hedeflerim yok. İnşallah sizinle uyumlu bir sekilde bu sureci yuruturuz. Cok sevindim tanistigimiza.
ins canim veririz hic merak etme burasi motive ediyor yeterki boslama gel . Yarindan itibaren basliyorsun ins yeniyila kilo vermis goryoruz

Konusmak istedigimde konuyu kapatiyo kendi annesine agzina geleni soyluyo kixinca ama bnm konusmami istemiyo sen karisma sen konusma diyo laf soyletmediginden degilde ne bileyim bnm agzimdan diymak zoruna gidiyo galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…