- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.741
Daha iyiyim kuzenimle konuştum biraz çok iyi geldi bana sen nasılsın
Erkek milletine tüküreyim hepsi aynı ya huyundan ta suyundan kapıyorlar...
Bu şanslı nerden tr den mi yoksa .... böylesine yol vereceksin arkana da bakmicaksin....
@lilipit çocukta var bosican gitcek ben yapamıyorum onu çocuk yok olsa hiç cekmem sanırım laflarını hareketlerini
Evet az tartıştık ama özür dilemedi suçlu ben oldum eskiyince özür de dinlenmiyor zatenYok kız yabancı ama her millette böyle işte
Bir de benden büyük yani
Noldu siz de kavga ettiniz herhalde
Özür dilemedi mi bu vakte kadar
Evet az tartıştık ama özür dilemedi suçlu ben oldum eskiyince özür de dinlenmiyor zaten...
Erkek değil mi hepsi aynı halt türk ü yabancısı aynı
Canım bizde misafir vardi bugun çok yoğundum ama ben hep burdayim hep kusum beni etiketleyin bakarım ♡♡♡Aynen öyle bebişim akşamları da gelin@Blacksee55
ins cnmm ya gina geldii bir 69.9 u goreydim motive olacaktim amx olmadiKırılma noktandir canım 70 ben 71 ve 70 te çok çektim sonra birden düştü sıkma canını ama kurabiye az ye
o zmn hemen gidin cnm saglik ihmale gelmez ins onemli bir seyi yoktur;(O kızarıklık üç gündür var canım kollarında başladı on gün önce falan ve yavaş yavaş bacaklarda da var yok yok doktora gitmemiz lazım
Kızlar bu hafta da dördüncü olmuşuz Ha gayret biraz daha zorlarsak dereceye gireriz gösterelim kendimizi
bu ara cok bosladinCanım bizde misafir vardi bugun çok yoğundum ama ben hep burdayim hep kusum beni etiketleyin bakarım ♡♡♡
Lahanayı canım çekmişProfiline tıkla canım kişisel bilgileriniz diyo oraya tıklayınca durum var bide altta bi yazma yeri daha var onun altında yazıyor zaten profilin altında gözükür diye
Karışık anlattım herhalde
Lahana ya ne olmuş gı
Kuzu çilek reçeli yerine tahin pekmez tercih edebilirsin hem sağlıklı hem süt yapar
Bide kurabiye işini gündüzden halletsen
Çok Cıks olacak
Evet cnm gelicem az kaldı ozledim siziiibu ara cok bosladin
Bencede akşama kurabiye kuruyemiş yeme. Gündüzden ye akşama meyve yoğurt tavsiye ederim.Sabah
2 gun kurusu+ilik su
1.5 dilim kizarmis(tost mak.) t.b ekmegi
3 zeytin
1.5 kk beyaz peynir
1 y.k ev yapimi cilek receli
1 ad. kirmizi biber
1.5 haşlanmış yumurta
ara
2 kuru hurma
4 ceviz
aksam
3 kase sutlu kabak corbasi
dizi izlerken
2 ad. saglikli kurabiye
kuruyemis
Geçmiş olsun yaa. Allah şifa versinÇok geçmiş olsun canım ya ;(
Biz iyiyiz yalnız oğlumun ayaklarında ellerinde anlamadığım bişey var mantarmı cilt kuruluğu mu bilmiyorum pütür pütür Eki Görüntüle 2082861 Eki Görüntüle 2082862
Kuzum cok gecmis olsunnn rabbim sifa versin insallahÇok geçmiş olsun canım ya ;(
Biz iyiyiz yalnız oğlumun ayaklarında ellerinde anlamadığım bişey var mantarmı cilt kuruluğu mu bilmiyorum pütür pütür Eki Görüntüle 2082861 Eki Görüntüle 2082862
noldu sanaa
gelllll ozledikkEvet cnm gelicem az kaldı ozledim siziii
yogurt sevmim kurabik sevyrmBencede akşama kurabiye kuruyemiş yeme. Gündüzden ye akşama meyve yoğurt tavsiye ederim.
Kvnoldu sanaa
gelllll ozledikk
yogurt sevmim kurabik sevyrm
ayy nolduKvbıhtım
Ya aksam arkadaslarimla esimin dogum gününü kutlicaktik ama gecen onlara gittigimizde sadece arkadaslarim gelcek demistim. Kalkti bana gelmeye caliscm dedi bisey demedim gel veya gelme diye sadece esli olcak rahat edemezsin dedmayy noldu
gece gece buraya geldigine fore durum vahim
tatlim sen bu kadina niye gelme demedin. Huyu belli ben bile tanidim . Kizkaniyor seni ne isi var genclern yaninda cok sinirlendm. Kizim esin senden yana olmasina rsgmen bu kadin sana neler yapiyor bir de esin senden yana olmasa varya bu seni yer. Diyorum sana sizin apartmanada tasinir.Ya aksam arkadaslarimla esimin dogum gününü kutlicaktik ama gecen onlara gittigimizde sadece arkadaslarim gelcek demistim. Kalkti bana gelmeye caliscm dedi bisey demedim gel veya gelme diye sadece esli olcak rahat edemezsin dedm
Eşimde demis gelmeyin gencler olck diye
Bu cikti geldi misafirler gidene kadar da gitmedi ve misafirler giderken ev sahibi gibi yine gelin dedicok sinirledindm arkadslarmla da dogru duzgun oturup muhabbet edemedim
gecegecegerildimYa aksam arkadaslarimla esimin dogum gününü kutlicaktik ama gecen onlara gittigimizde sadece arkadaslarim gelcek demistim. Kalkti bana gelmeye caliscm dedi bisey demedim gel veya gelme diye sadece esli olcak rahat edemezsin dedm
Eşimde demis gelmeyin gencler olck diye
Bu cikti geldi misafirler gidene kadar da gitmedi ve misafirler giderken ev sahibi gibi yine gelin dedicok sinirledindm arkadslarmla da dogru duzgun oturup muhabbet edemedim
Noldu kiz kv ye. Taşındımı yaninaKvbıhtım
Gelicem kuzummmmm ♡ söznoldu sanaa
gelllll ozledikk
yogurt sevmim kurabik sevyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?