Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok kız yabancı ama her millette böyle işte
Bir de benden büyük yani
Noldu siz de kavga ettiniz herhalde
Özür dilemedi mi bu vakte kadar

Yok kız yabancı ama her millette böyle işte
Bir de benden büyük yani
Noldu siz de kavga ettiniz herhalde
Özür dilemedi mi bu vakte kadar
Evet az tartıştık ama özür dilemedi suçlu ben oldum eskiyince özür de dinlenmiyor zaten ...
Erkek değil mi hepsi aynı halt türk ü yabancısı aynı

Evet az tartıştık ama özür dilemedi suçlu ben oldum eskiyince özür de dinlenmiyor zaten ...
Erkek değil mi hepsi aynı halt türk ü yabancısı aynı

1 gün olmuş insana azcık dokunur değil mi yani bir de karısısın yüz yüze bakıyorsunuz aynı evde hayret bir şey ya

Kırılma noktandir canım 70 ben 71 ve 70 te çok çektim sonra birden düştü sıkma canını ama kurabiye az ye
ins cnmm ya gina geldii bir 69.9 u goreydim motive olacaktim amx olmadi
saglikli yiyom artik

O kızarıklık üç gündür var canım kollarında başladı on gün önce falan ve yavaş yavaş bacaklarda da var yok yok doktora gitmemiz lazım
o zmn hemen gidin cnm saglik ihmale gelmez ins onemli bir seyi yoktur;(

Kızlar bu hafta da dördüncü olmuşuz Ha gayret biraz daha zorlarsak dereceye gireriz gösterelim kendimizi

Lahanayı canım çekmiş bende yapmak istiyorum ama zaten azıcık yiyoz o kadar yemek araya gidecek sonra

Bencede akşama kurabiye kuruyemiş yeme. Gündüzden ye akşama meyve yoğurt tavsiye ederim.

ayy noldu
gece gece buraya geldigine fore durum vahim
Ya aksam arkadaslarimla esimin dogum gününü kutlicaktik ama gecen onlara gittigimizde sadece arkadaslarim gelcek demistim. Kalkti bana gelmeye caliscm dedi bisey demedim gel veya gelme diye sadece esli olcak rahat edemezsin dedm
Eşimde demis gelmeyin gencler olck diye
Bu cikti geldi misafirler gidene kadar da gitmedi ve misafirler giderken ev sahibi gibi yine gelin dedi cok sinirledindm arkadslarmla da dogru duzgun oturup muhabbet edemedim

tatlim sen bu kadina niye gelme demedin. Huyu belli ben bile tanidim . Kizkaniyor seni ne isi var genclern yaninda cok sinirlendm. Kizim esin senden yana olmasina rsgmen bu kadin sana neler yapiyor bir de esin senden yana olmasa varya bu seni yer. Diyorum sana sizin apartmanada tasinir. sert yuzunu goster mesafeni koy.

gecegecegerildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…