Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hep beraber vericez o kilolari
kaptinn canim ben gidiyorum. Gozlerim uylusuzluktan morarmaya basladi. Sende bu geceyi unut hatirlayip sinirlerini bozma.
yari. 69.9 olmak dilegi ile
Iyi uykular canim

1 gün olmuş insana azcık dokunur değil mi yani bir de karısısın yüz yüze bakıyorsunuz aynı evde hayret bir şey ya
farkına vardı özür dileme hareketlerini yaptı ama yüz vermedim sürtsün burnu iyice ... sigaraya da başladım dün

Canım bizde misafir vardi bugun çok yoğundum ama ben hep burdayim hep kusum beni etiketleyin bakarım ♡♡♡
kuzum nasılsın ilaç kullanmaya devam ediyor musun kilo vermene yardımcı oldu mu ?

ins cnmm ya gina geldii bir 69.9 u goreydim motive olacaktim amx olmadi
saglikli yiyom artik

o zmn hemen gidin cnm saglik ihmale gelmez ins onemli bir seyi yoktur;(

verirsin kuzum protein diyeti yapsana 1 2 gün 15 dk da spor ekle şaşar vücüdun

Konusmak istedigimde konuyu kapatiyo kendi annesine agzina geleni soyluyo kixinca ama bnm konusmami istemiyo sen karisma sen konusma diyo laf soyletmediginden degilde ne bileyim bnm agzimdan diymak zoruna gidiyo galiba
Butun erkekler oyke kendileri kizar soylenirler söylerler bize soyletmezler onun icin en iyisi gormemezlikten geleceksin yada umursamican canim boş ver kv birdakine arkadaslarin geleceginde uyar anne arkaslarla biz takilacagiz senden cekinirler dee rahat edemezler de ne isi var genclerle anlayış meselesi bu..esinlede baskalari icin hic kavga etmeyin kapini orttunmu herkes dışarda kalir kimsenin kulağı duymaz canimm.sen umursamaz ol bildigini yap kusme hc bisey yokmus gibide konuş kv denle böyle alistirdin alistirdin yoksa hep ince ayrıntılı dusunen bayagannn olursun ben gibi :)))

Kizlar napiyonuz bakalim ben simdi kayibvalidemlere gidiyorum bugece ordayiz yarin abimin 30yasini kutlucaz yarinda ordayim,yani cok yogunum coook:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…