- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.781
Hep beraber vericez o kilolariMerhaba sevgili 14. Takim uyeleri. Neredeyse 25 yasindayim. 4 aylik bir oglum var yaklasik 3 yildir kilo fazlam var. Daha önce diyet yapmayi denemedim. Bu siralar dogumdan sonra vucudum bozulduğu icin kilo vermek istiyorum ama motive olamiyorum umarim sizinle bunu asarim hepimiz saglikli kilo veririz.
Iyi uykular canimkaptinn canim ben gidiyorum. Gozlerim uylusuzluktan morarmaya basladi. Sende bu geceyi unut hatirlayip sinirlerini bozma.
yari. 69.9 olmak dilegi ile
Nerde o günlerTasinsa daha az görüsürüz
Canim ben oyle yaptim durum mesaji olarak giruluyor resmimde görünmüyor telden girince mi olmadi acabaorkide1453 cnm ismini tikla profil mesajlari kismindan yaz bilgilerini.
Geçmiş olsun yaa. Allah şifa versin
Sağolun canlarımKuzum cok gecmis olsunnn rabbim sifa versin insallah
farkına vardı özür dileme hareketlerini yaptı ama yüz vermedim sürtsün burnu iyice ... sigaraya da başladım dün1 gün olmuş insana azcık dokunur değil mi yani bir de karısısın yüz yüze bakıyorsunuz aynı evde hayret bir şey ya
kuzum nasılsın ilaç kullanmaya devam ediyor musun kilo vermene yardımcı oldu mu ?Canım bizde misafir vardi bugun çok yoğundum ama ben hep burdayim hep kusum beni etiketleyin bakarım ♡♡♡
verirsin kuzum protein diyeti yapsana 1 2 gün 15 dk da spor ekle şaşar vücüdunins cnmm ya gina geldii bir 69.9 u goreydim motive olacaktim amx olmadi
saglikli yiyom artik
o zmn hemen gidin cnm saglik ihmale gelmez ins onemli bir seyi yoktur;(
sağol canım teşekkür ederimm
evet
cok mutsuzum senin icin sevincliyim
bende istyrm
aa cok sevindm cnm gozun aydinn hayrli olsun
poncik nasılsın kuzumgünaydın kızlarrrrr
Canım şimdilik vermedim bende şaşkınım çokta yemiyorum yanikuzum nasılsın ilaç kullanmaya devam ediyor musun kilo vermene yardımcı oldu mu
TünaydınGünaydın kizlar
iyiyimm kuzummm sen nasılsınponcik nasılsın kuzum
Butun erkekler oyke kendileri kizar soylenirler söylerler bize soyletmezler onun icin en iyisi gormemezlikten geleceksin yada umursamican canim boş ver kv birdakine arkadaslarin geleceginde uyar anne arkaslarla biz takilacagiz senden cekinirler dee rahat edemezler de ne isi var genclerle anlayış meselesi bu..esinlede baskalari icin hic kavga etmeyin kapini orttunmu herkes dışarda kalir kimsenin kulağı duymaz canimm.sen umursamaz ol bildigini yap kusme hc bisey yokmus gibide konuş kv denle böyle alistirdin alistirdin yoksa hep ince ayrıntılı dusunen bayagannn olursun ben gibi :)))Konusmak istedigimde konuyu kapatiyo kendi annesine agzina geleni soyluyo kixinca ama bnm konusmami istemiyo sen karisma sen konusma diyo laf soyletmediginden degilde ne bileyim bnm agzimdan diymak zoruna gidiyo galiba
Nasılsın kuzumm benimkini sisir :)) dinlerim benngünaydın kızlaarrr biraz kafanızı şişirebilir miyim biraz zahmet olcak
Hos geldin canim aksam gun icinde yediklerini toplu menu paylasiliyor.hafta sonu nedeniyle biraz sessiz olur grup..Gunaydin hanimlar. Menu paylasimi yapıyor muyuz?
Alla alla degısıkÇok geçmiş olsun canım ya ;(
Biz iyiyiz yalnız oğlumun ayaklarında ellerinde anlamadığım bişey var mantarmı cilt kuruluğu mu bilmiyorum pütür pütür Eki Görüntüle 2082861 Eki Görüntüle 2082862
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?