Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla uzmesıne ızın verme
Yol ver gıtsın
Bu nebee
Bızı uzmek ıcın dunyayagelmısler

Tek guzel yanı cocuk gercekten
Aıle oluyorsun ıhtıyaclar artıyor
Para yetmıyor stres
Ilıskı yurutmek stres
Pöf

Aksam kavga etmedik sükür tuttum kendimi cok zor oldu ama boyle de memnunmusum gibi devam edicekler diye korkuyorum bi sekilde anlatmam gerekiyo

K

Kolay gelsin canım

Canım yine başlamalıyız güzeldi spor listemiz
Evet canım diğer takımlar gibi her bir spora zorluk seviyesi kadar puan belirlemeliyiz hafta birincisi takım seçilmeli yenilen takıma çeşitli ceza lar verebiliriz mesela bir gün ekmek yememe cezası veya birgün karbonhidrat yememe yada birgün bilmem kaç dk spor falan nasıl fikir

Ee spor çizelgesini kim hazırlayacak

Canım şimdilik vermedim bende şaşkınım çokta yemiyorum yani
Allah allah ilaç bitiminde düzelmeye başlar belki kuzun

iyiyimm kuzummm sen nasılsın
Iyiyim bende eve yeni geldim çalıştım bugün

Tek guzel yanı cocuk gercekten
Aıle oluyorsun ıhtıyaclar artıyor
Para yetmıyor stres
Ilıskı yurutmek stres
Pöf
Evet keşke evlilik dışı çocuklar kucumsenmese belki huzur olur insanlarda
..
Siz düzeldiniz mi eşinle

Sigaraya başlamak denmez ona canım canın çekmiş içmişsin atarsın bugün başlamamış olursun yapma valla korkuyorum ya dedem akciğer kanseri bir arkadaşım var 25 yaşında ona da akciğer kanseri teşhisi kondu yazık kendine kocana kızıp yapma kendine

Spor nasıl gidiyor bakim .. çatlama iğnesinden sonra belirtiler nelerdi anımsıyor musun ? . Karnım bir tuhaf bel ağrım da var kabızlık ta çekiyorum
Ayyy oluyomm yeni spor yaptim sabah yaptim 30dk simdi yaptim 25 fk fena bacagim kasigim ağrıyor ama diğer gunlere bakarak bugun rahat oturabiliyorum :))
Caniim catlatma ignesi ni vuruldugumda kalcamdan bacagima agri olurdu adim atarken zorlanıyor dum ates basması halsizlik kasiklarda agri karında sislik olurdu kabizlik zati ilaclardan cok oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…