- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.801
Kız sende mi bize katıldın HosgeldinGunaydin hanimlar. Menu paylasimi yapıyor muyuz?
Valla uzmesıne ızın vermeValla bir gün bebek sahibi olmayı düşünmesem ben de istemem evlenmek
Sanki kadına bir faydası var evliliğin
Evlilik en çok erkeklere yarıyor
Hazır yemeği, temiz evi, cinsel hayatı var işte
Kadına ne faydası var sanki.
Baktım yaş 35e varıyor hala bulamadım artık sperm bankasına falan uğrarım herhalde
Şaka bir yana da seninki ne yaptı?
Ben bıraktım valla öyle kimseyi nazlayamayacağım artık yaşının adamı gibi davranıyorsa davransın yoksa çıktırsın gitsin, bıktım
Kolay gelsin canımKizlar napiyonuz bakalim ben simdi kayibvalidemlere gidiyorum bugece ordayiz yarin abimin 30yasini kutlucaz yarinda ordayim,yani cok yogunum coook:)))
Canım yine başlamalıyız güzeldi spor listemizHe kizlar napiyonuz artık spor yarışmalaridami bitti.tuh goruyonmu 4 gudur sporda yapiyordum beyaggg
@ParteMoralll nerdesin napiyosun
Tek guzel yanı cocuk gercektenDaha iyiyim kuzenimle konuştum biraz çok iyi geldi bana sen nasılsın
Erkek milletine tüküreyim hepsi aynı ya huyundan ta suyundan kapıyorlar...
Bu şanslı nerden tr den mi yoksa .... böylesine yol vereceksin arkana da bakmicaksin....
lilipit çocukta var bosican gitcek ben yapamıyorum onu çocuk yok olsa hiç cekmem sanırım laflarını hareketlerini
Aksam kavga etmedik sükür tuttum kendimi cok zor olduButun erkekler oyke kendileri kizar soylenirler söylerler bize soyletmezler onun icin en iyisi gormemezlikten geleceksin yada umursamican canim boş ver kv birdakine arkadaslarin geleceginde uyar anne arkaslarla biz takilacagiz senden cekinirler dee rahat edemezler de ne isi var genclerle anlayış meselesi bu..esinlede baskalari icin hic kavga etmeyin kapini orttunmu herkes dışarda kalir kimsenin kulağı duymaz canimm.sen umursamaz ol bildigini yap kusme hc bisey yokmus gibide konuş kv denle böyle alistirdin alistirdin yoksa hep ince ayrıntılı dusunen bayagannn olursun ben gibi :)))
Bence de kuruluk herhalde canımAlla alla degısık
Bızde cok kuruluk var krem aldm nemlendırıcı yuzune ayrı vıcuduna ayrı
Dr goster bence
Evet canım diğer takımlar gibi her bir spora zorluk seviyesi kadar puan belirlemeliyiz hafta birincisi takım seçilmeli yenilen takıma çeşitli ceza lar verebilirizK
Kolay gelsin canım
Canım yine başlamalıyız güzeldi spor listemiz
Ee spor çizelgesini kim hazırlayacakEvet canım diğer takımlar gibi her bir spora zorluk seviyesi kadar puan belirlemeliyiz hafta birincisi takım seçilmeli yenilen takıma çeşitli ceza lar verebilirizmesela bir gün ekmek yememe cezası veya birgün karbonhidrat yememe yada birgün bilmem kaç dk spor falan nasıl fikir
Pc den girebilen varsaEe spor çizelgesini kim hazırlayacak
Spor nasıl gidiyor bakim .. çatlama iğnesinden sonra belirtiler nelerdi anımsıyor musun ? . Karnım bir tuhaf bel ağrım da var kabızlık ta çekiyorumNasılsın kuzumm benimkini sisir :)) dinlerim benn
Allah allah ilaç bitiminde düzelmeye başlar belki kuzunCanım şimdilik vermedim bende şaşkınım çokta yemiyorum yani
Iyiyim bende eve yeni geldim çalıştım bugüniyiyimm kuzummm sen nasılsın
Evet keşke evlilik dışı çocuklar kucumsenmese belki huzur olur insanlardaTek guzel yanı cocuk gercekten
Aıle oluyorsun ıhtıyaclar artıyor
Para yetmıyor stres
Ilıskı yurutmek stres
Pöf
Kız sende mi bize katıldın Hosgeldin
Allah allah ilaç bitiminde düzelmeye başlar belki kuzun
Iyiyim bende eve yeni geldim çalıştım bugün
Evet keşke evlilik dışı çocuklar kucumsenmese belki huzur olur insanlarda
..
Siz düzeldiniz mi eşinle
farkına vardı özür dileme hareketlerini yaptı ama yüz vermedim sürtsün burnu iyice ... sigaraya da başladım dün
kuzum nasılsın ilaç kullanmaya devam ediyor musun kilo vermene yardımcı oldu mu ?
verirsin kuzum protein diyeti yapsana 1 2 gün 15 dk da spor ekle şaşar vücüdun
Valla uzmesıne ızın verme
Yol ver gıtsın
Bu nebee
Bızı uzmek ıcın dunyayagelmısler
Ayyy oluyomm yeni spor yaptim sabah yaptim 30dk simdi yaptim 25 fk fena bacagim kasigim ağrıyor ama diğer gunlere bakarak bugun rahat oturabiliyorum :))Spor nasıl gidiyor bakim .. çatlama iğnesinden sonra belirtiler nelerdi anımsıyor musun ? . Karnım bir tuhaf bel ağrım da var kabızlık ta çekiyorum
Bencede cok pis gaza geliriz benim bilgisayar olsa hallederdim spor listesini hazırladım ilk defa 4 gundur evde istikrarli spor yapıyorum şeytan kulagina kursun :)K
Kolay gelsin canım
Canım yine başlamalıyız güzeldi spor listemiz
Efendmmmmmmm seslenince geldimmmm :) buyrunnnnHe kizlar napiyonuz artık spor yarışmalaridami bitti.tuh goruyonmu 4 gudur sporda yapiyordum beyaggg
@ParteMoralll nerdesin napiyosun
Bakkk heleee partem burdaymis naptin donucenmi buraya hizli bi dönüş yapalimm..vvvvuuuuhhhhuuuuuuEfendmmmmmmm seslenince geldimmmm :) buyrunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?