- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.821
Maalesef bu hafta öyle oldu çok yoğunum bu ara işimi hafifleteyim dedimyaa geç gelmişsin kuzum
Bildiğin paket aldım önceden tiksinirdim şimdi içiyorum fosur fosur ... deden nasıl oldu.... inşallah bırakırımSigaraya başlamak denmez ona canım canın çekmiş içmişsin atarsın bugün başlamamış olursun yapma valla korkuyorum ya dedem akciğer kanseri bir arkadaşım var 25 yaşında ona da akciğer kanseri teşhisi kondu yazık kendine kocana kızıp yapma kendine
Maşallah bu azim ile devam et böyle giderse sen 1 ayda 5 kilo verirsin biraz karın da çalış regli olduktan sonra bende ciddi ciddi diyete başlıyorum beraberce veririz 2 ay içinde tüm kiloları....Ayyy oluyomm yeni spor yaptim sabah yaptim 30dk simdi yaptim 25 fk fena bacagim kasigim ağrıyor ama diğer gunlere bakarak bugun rahat oturabiliyorum :))
Caniim catlatma ignesi ni vuruldugumda kalcamdan bacagima agri olurdu adim atarken zorlanıyor dum ates basması halsizlik kasiklarda agri karında sislik olurdu kabizlik zati ilaclardan cok oluyor.
Naptın bugün bakim bu kadar yoruldunselam kizlar cok yorucu bir gunduu
Partennn pek iyi degildiiiBakkk heleee partem burdaymis naptin donucenmi buraya hizli bi dönüş yapalimm..vvvvuuuuhhhhuuuuuu
Ins canim once bebisin olsun olmazsa yine yaparız senle diyet canimmm.Maalesef bu hafta öyle oldu çok yoğunum bu ara işimi hafifleteyim dedim
Bildiğin paket aldım önceden tiksinirdim şimdi içiyorum fosur fosur ... deden nasıl oldu.... inşallah bırakırım
Maşallah bu azim ile devam et böyle giderse sen 1 ayda 5 kilo verirsin biraz karın da çalış regli olduktan sonra bende ciddi ciddi diyete başlıyorum beraberce veririz 2 ay içinde tüm kiloları....
Ya bende her çatlama iğnesi farklı etki yaptı klomen ile gayet hafif belirtiler var ama acayip ödem var karnimda gaz doluyum resmen
Naptın bugün bakim bu kadar yoruldun
Bende ayni durumlar ama basladim kondisyon bisiklet aldim spora basladimm tedaviyi soruyonsa para biriktiriyom anca Şubat sonu gibi duruma bakacagiz..Partennn pek iyi degildiiidiyeti dusuncek kafa yoktu ama baslamak lazim tabii sennn baslamadnmi hala
Tavuk yemiyorum canım hormonlu diye sende yeme bir süre organik ise ye ... Yarın bakayım bugün sebze yedikIns canim once bebisin olsun olmazsa yine yaparız senle diyet canimmm.
Karnindaki sislige ancak protein beslenmen lazim odemini alir biraz tavuk hasla ye yada et kofte bunlar dokunuyordu dimi tavuk nee..
Insallahhh hayirlisi olur canimmBende ayni durumlar ama basladim kondisyon bisiklet aldim spora basladimm tedaviyi soruyonsa para biriktiriyom anca Şubat sonu gibi duruma bakacagiz..
bebek görmeye gekenler oldu canim gazirlikti sunumdu sohbetto derken pertimm. sen nasilsin. sigara icmesen yaMaalesef bu hafta öyle oldu çok yoğunum bu ara işimi hafifleteyim dedim
Bildiğin paket aldım önceden tiksinirdim şimdi içiyorum fosur fosur ... deden nasıl oldu.... inşallah bırakırım
Maşallah bu azim ile devam et böyle giderse sen 1 ayda 5 kilo verirsin biraz karın da çalış regli olduktan sonra bende ciddi ciddi diyete başlıyorum beraberce veririz 2 ay içinde tüm kiloları....
Ya bende her çatlama iğnesi farklı etki yaptı klomen ile gayet hafif belirtiler var ama acayip ödem var karnimda gaz doluyum resmen
Naptın bugün bakim bu kadar yoruldun
Canım bu ne ya şaka mı yapıyorsunSabah
1 muz
3 zeytin
Bir lokma ekmek
Öğle
Sanırım yemedim
Akşam
1 tane güveç
1 dilim ekmek
Şu etiketi 1 saat önce yapaydın bende o anda göreydim h.menü yemeseydim ne iyi olurdu beea .. annem e kahvaltıya gittik eşimle ordan biraz da avm dolandık sen naptın
Canım benim çok feci yoğun geçti haftasonu valla kuzenler geldi çoluk çocuk kafayı yedim ben bukadar kalabalığa alışkın değilimŞu etiketi 1 saat önce yapaydın bende o anda göreydim h.menü yemeseydim ne iyi olurdu beea .. annem e kahvaltıya gittik eşimle ordan biraz da avm dolandık sen naptın
85 le girdim 1 hafta sonra yine 85 dim bebegimin sarilik tehlikesi vardi sut olsun diye biraz fazla abarttim anliycagincnm kac kilo ile doguma girdin
Burdayım canım kimse yazmayınca seslenmedim bende
Kalabalıkta yemek yemek güzeldir ya insan özlüyor kalabalık sofraları.. ne güzel az yemiş kalkmış oldunCanım benim çok feci yoğun geçti haftasonu valla kuzenler geldi çoluk çocuk kafayı yedim ben bukadar kalabalığa alışkın değilimama güzeldi yinede ses gitti özledim bak oh güzel değerlenirmişsin sende. Ne yedin kiz okadar ben tam masaya oturuyorum biri birsey istiyor hiç birsey yiyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?