Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yaa geç gelmişsin kuzum
Maalesef bu hafta öyle oldu çok yoğunum bu ara işimi hafifleteyim dedim

Bildiğin paket aldım önceden tiksinirdim şimdi içiyorum fosur fosur ... deden nasıl oldu.... inşallah bırakırım

Maşallah bu azim ile devam et böyle giderse sen 1 ayda 5 kilo verirsin biraz karın da çalış regli olduktan sonra bende ciddi ciddi diyete başlıyorum beraberce veririz 2 ay içinde tüm kiloları....
Ya bende her çatlama iğnesi farklı etki yaptı klomen ile gayet hafif belirtiler var ama acayip ödem var karnimda gaz doluyum resmen
selam kizlar cok yorucu bir gunduu
Naptın bugün bakim bu kadar yoruldun

Ins canim once bebisin olsun olmazsa yine yaparız senle diyet canimmm.
Karnindaki sislige ancak protein beslenmen lazim odemini alir biraz tavuk hasla ye yada et kofte bunlar dokunuyordu dimi tavuk nee..

Ins canim once bebisin olsun olmazsa yine yaparız senle diyet canimmm.
Karnindaki sislige ancak protein beslenmen lazim odemini alir biraz tavuk hasla ye yada et kofte bunlar dokunuyordu dimi tavuk nee..
Tavuk yemiyorum canım hormonlu diye sende yeme bir süre organik ise ye ... Yarın bakayım bugün sebze yedik

bebek görmeye gekenler oldu canim gazirlikti sunumdu sohbetto derken pertimm. sen nasilsin. sigara icmesen ya

Gunaydin kizlar dun menu paylasamadim yogunluktan ne yedim ne yaptim inanin aklimda yok

Bugun menumu paylasacagim

Selam kizlar napıyorsunuz ♡

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu etiketi 1 saat önce yapaydın bende o anda göreydim h.menü yemeseydim ne iyi olurdu beea .. annem e kahvaltıya gittik eşimle ordan biraz da avm dolandık sen naptın
Canım benim çok feci yoğun geçti haftasonu valla kuzenler geldi çoluk çocuk kafayı yedim ben bukadar kalabalığa alışkın değilim ama güzeldi yinede ses gitti özledim bak oh güzel değerlenirmişsin sende. Ne yedin kiz okadar ben tam masaya oturuyorum biri birsey istiyor hiç birsey yiyemedim

Kalabalıkta yemek yemek güzeldir ya insan özlüyor kalabalık sofraları.. ne güzel az yemiş kalkmış oldun hamburger ev yapımı etten patates kızartması 1 er dilim hellim peynir çıtır tavuk soğan halkası zero kola ama süper gitti dışarı oturmuştuk birde serin serin çok iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…