Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Burdayım canım kimse yazmayınca seslenmedim bende
Bugün kuzenin düğünü vardı ben gidemedim
Niye gidemedin cnm :/

Herkese merhaba giremedim once internetim bitti sonra akrabamiz hastalandi sonra vefat etti firsat bukamadim girmeye
Canım başınız sağolsun
Az yesem iyi hic yiyemedimki
Utanmadinmi o menünün yanina cola zero içmeye yarasin cnm. Ben bu diyetlerde haftada bir böyle menünün gerektiğine inanıyorum cunki metabolizma yavaşlıyor, az kalori alınca sonra böyle şeyler yediğinde hızlanıyor yine. Iyi yapmışsın bosver cumaya çok var

Herkese merhaba giremedim once internetim bitti sonra akrabamiz hastalandi sonra vefat etti firsat bukamadim girmeye
Başınız sağolsun canım

Oğlum daha küçük yol uzun falan filan :/

Azcık utanmış olabilirim ben genelde bol kalorili yiyip içiyorum ki diyet bıraktım hiçte gözüm yok şu an : D

Arkadaslar bugün misafurim vardi iki gündür kosturmacali gecti bugum diyet kalmadi ama iki gun kara bugday detoksu yapicam insallah tiparliycam

Başınız sağolsun canım

Oğlum daha küçük yol uzun falan filan :/
Canım ozaman anlayışla karşılarlar herhalde bende baska birsey oldu sandim :/

Ya benim canım hiçnir şey istemez oldu yine en sevdiğim öğün kahvaltı onu bile yapmıyorum yiyemiyorum
Niçin amaaa çok az yiyorsun canım hiç sağlıklı değil

Azcık utanmış olabilirim ben genelde bol kalorili yiyip içiyorum ki diyet bıraktım hiçte gözüm yok şu an : D
Bak 8lere çıkarsan seni biz bile kurtaramayız dalga geçme

Canım ozaman anlayışla karşılarlar herhalde bende baska birsey oldu sandim :/

Niçin amaaa çok az yiyorsun canım hiç sağlıklı değil

Bak 8lere çıkarsan seni biz bile kurtaramayız dalga geçme
Tövbe de kız 70i gördüm tekrar şimdi istemsiz alıyorum sen bakma hamburgerlere reglim 3 4 ocak gibi o zamana kadar izinliyim sonra tüm hızla diyet time dicem sen kaç kilosun

Sagolun olduk valla kac gundur hastane ev bide uzuntu cok uzuldum

Tövbe de kız 70i gördüm tekrar şimdi istemsiz alıyorum sen bakma hamburgerlere reglim 3 4 ocak gibi o zamana kadar izinliyim sonra tüm hızla diyet time dicem sen kaç kilosun
Şuan 65.6 bende regl zamanında çok şiş oluyorum bazen tüm gün yemiyorum bazende okuz gibi erkek doğmak varmış

Ya ben şu yememe hastalığina yakalanmamam inşallah hiç açlık hissetmiyorum
Keşke benimde böyle olsa. Canim bazı insanlar stresde sikintida kendini yemege veriyor (ben) bazilarida hic yiyemiyor işte. Bilmiyorum bi dersinki sıkıntınmı var ama bak boyle saglikli degil birazda olsa yemelisin her öğün

Ne ev temizliği yapasim var ne yemek depresyon falan mı acaba tat alamıyorum hicbir şeyden sadece çikolata yemek istiyorum

Ne ev temizliği yapasim var ne yemek depresyon falan mı acaba tat alamıyorum hicbir şeyden sadece çikolata yemek istiyorum
Canım olabilir hafife alma biyere görün istersen :/ gerçi benimde kolum kalkmıyor çok yorgun hissediyorum ama yeme normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…