- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.841
Niye gidemedin cnm :/Burdayım canım kimse yazmayınca seslenmedim bende
Bugün kuzenin düğünü vardı ben gidemedim
Canım başınız sağolsunHerkese merhaba giremedim once internetim bitti sonra akrabamiz hastalandi sonra vefat etti firsat bukamadim girmeye
Az yesem iyi hic yiyemedimkiKalabalıkta yemek yemek güzeldir ya insan özlüyor kalabalık sofraları.. ne güzel az yemiş kalkmış oldunhamburger ev yapımı etten patates kızartması 1 er dilim hellim peynir çıtır tavuk soğan halkası zero kola ama süper gitti dışarı oturmuştuk birde serin serin çok iyi geldi
Başınız sağolsun canımHerkese merhaba giremedim once internetim bitti sonra akrabamiz hastalandi sonra vefat etti firsat bukamadim girmeye
Oğlum daha küçük yol uzun falan filan :/Niye gidemedin cnm :/
Canım başınız sağolsun
Az yesem iyi hic yiyemedimki
Utanmadinmi o menünün yanina cola zero içmeyeyarasin cnm. Ben bu diyetlerde haftada bir böyle menünün gerektiğine inanıyorum cunki metabolizma yavaşlıyor, az kalori alınca sonra böyle şeyler yediğinde hızlanıyor yine. Iyi yapmışsın bosver cumaya çok var
Ya benim canım hiçnir şey istemez oldu yine en sevdiğim öğün kahvaltı onu bile yapmıyorum yiyemiyorumCanım bu ne ya şaka mı yapıyorsun
Niye gidemedin cnm :/
Canım başınız sağolsun
Utanmadinmi o menünün yanina cola zero içmeyeyarasin cnm. Ben bu diyetlerde haftada bir böyle menünün gerektiğine inanıyorum cunki metabolizma yavaşlıyor, az kalori alınca sonra böyle şeyler yediğinde hızlanıyor yine. Iyi yapmışsın bosver cumaya çok var
Azcık utanmış olabilirimNiye gidemedin cnm :/
Canım başınız sağolsun
Canım ozaman anlayışla karşılarlar herhalde bende baska birsey oldu sandim :/Başınız sağolsun canım
Oğlum daha küçük yol uzun falan filan :/
Niçin amaaa çok az yiyorsun canım hiç sağlıklı değilYa benim canım hiçnir şey istemez oldu yine en sevdiğim öğün kahvaltı onu bile yapmıyorum yiyemiyorum
Bak 8lere çıkarsan seni biz bile kurtaramayız dalga geçmeAzcık utanmış olabilirimben genelde bol kalorili yiyip içiyorum ki diyet bıraktım hiçte gözüm yok şu an : D
Tövbe de kız 70i gördüm tekrar şimdi istemsiz alıyorum sen bakma hamburgerlereCanım ozaman anlayışla karşılarlar herhalde bende baska birsey oldu sandim :/
Niçin amaaa çok az yiyorsun canım hiç sağlıklı değil
Bak 8lere çıkarsan seni biz bile kurtaramayız dalga geçme
Sagolun olduk valla kac gundur hastane ev bide uzuntu cok uzuldumNiye gidemedin cnm :/
Canım başınız sağolsun
Sagol canimAzcık utanmış olabilirimben genelde bol kalorili yiyip içiyorum ki diyet bıraktım hiçte gözüm yok şu an : D
Vefat eden kimdi başın sağolsunSagol canim
Şuan 65.6Tövbe de kız 70i gördüm tekrar şimdi istemsiz alıyorum sen bakma hamburgerlerereglim 3 4 ocak gibi o zamana kadar izinliyim sonra tüm hızla diyet time dicem sen kaç kilosun
Canım dinlen biraz kendine gel devam edersin burayı düşünmeSagolun olduk valla kac gundur hastane ev bide uzuntu cok uzuldum
Ya ben şu yememe hastalığina yakalanmamam inşallah hiç açlık hissetmiyorumCanım ozaman anlayışla karşılarlar herhalde bende baska birsey oldu sandim :/
Niçin amaaa çok az yiyorsun canım hiç sağlıklı değil
Bak 8lere çıkarsan seni biz bile kurtaramayız dalga geçme
Keşke benimde böyle olsa. Canim bazı insanlar stresde sikintida kendini yemege veriyor (ben) bazilarida hic yiyemiyor işte. Bilmiyorum bi dersinki sıkıntınmı var ama bak boyle saglikli degil birazda olsa yemelisin her öğünYa ben şu yememe hastalığina yakalanmamam inşallah hiç açlık hissetmiyorum
Cok iyi vermişsin yaaa sen bak 1 ay daha sıksan 60 olursun süpersin vallaŞuan 65.6bende regl zamanında çok şiş oluyorum bazen tüm gün yemiyorum bazende okuz gibi erkek doğmak varmış
Arada zorla kendini birşeyler ye böyle olmazYa ben şu yememe hastalığina yakalanmamam inşallah hiç açlık hissetmiyorum
Ne ev temizliği yapasim var ne yemek depresyon falan mı acaba tat alamıyorum hicbir şeyden sadece çikolata yemek istiyorumKeşke benimde böyle olsa. Canim bazı insanlar stresde sikintida kendini yemege veriyor (ben) bazilarida hic yiyemiyor işte. Bilmiyorum bi dersinki sıkıntınmı var ama bak boyle saglikli degil birazda olsa yemelisin her öğün
Ahh ahhhh çok zorlanmaya başladım yemin ederim 59 olayım zaten başkada birsey istemiyorumCok iyi vermişsin yaaa sen bak 1 ay daha sıksan 60 olursun süpersin valla
Canım olabilir hafife alma biyere görün istersen :/ gerçi benimde kolum kalkmıyor çok yorgun hissediyorum ama yeme normalNe ev temizliği yapasim var ne yemek depresyon falan mı acaba tat alamıyorum hicbir şeyden sadece çikolata yemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?