- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.961
oooow kendi kendimize motive de olmuşuzarkadaşlar tartıda eksi çıkmasa bile bırakmayallım kırılınca birden eksilme olacak bence ben artık sıkıldım çok tartılıyorum artı çıkınca bunalım takılıp yiyorum bu sefer bırakmıcam inş 7sinde bir ay olacak ve regl bitmiş olur muhtemelen iyi bir sonuç bekliyorum bugünkü başarı hikayeleri çok motive etti beni
Kusum ip atlama kolaymı kiz nefes nefese kalıyor insan bence onu değiş birşeyle. Sen hiç hayatında ip atladinmiiikızlar daha eklemek istediğiniz sizin uyguladıgınız sporlar var mı ?
sıralama zordan kolaya dogru seklinde yaptım değiştirmek istediğiniz bi yer varsa onuda söyleyin
inceleyin
Eki Görüntüle 2084013
kıız allah korusun deme öyleeeeNiye kiz çok kötüsünvalla Allah göstermesin bizden birinin başına gelse ben çok hassasım hemen toparlamamam
Amiiiinnnnnnnkıız allah korusun deme öyleeee
ölene rabbim merhamet etsin kalanlara sabır versn
Kuzu puanlar çok az demin gösterdiğim liste gibi yapıver gitsinkızlar daha eklemek istediğiniz sizin uyguladıgınız sporlar var mı ?
sıralama zordan kolaya dogru seklinde yaptım değiştirmek istediğiniz bi yer varsa onuda söyleyin
inceleyin
Eki Görüntüle 2084013
Kusum ip atlama kolaymı kiz nefes nefese kalıyor insan bence onu değiş birşeyle. Sen hiç hayatında ip atladinmiii
kuzu 1 den başasın dedim hesaplarken karıstırmayız diye ama saatte ekliyim dimi sadece yürüyüşe ekledimde 5 dk yapıp 9 puan almak sacma olurKuzu puanlar çok az demin gösterdiğim liste gibi yapıver gitsin
Jillian leslie callanetics falan ekle bide
hee bana şimdilik istisna yap son en yüksek programdan devam ederim benahahahahah bnde maili unutmstm öyle bi kere
bekliyore sana istisna uyguluyorm
aynen geçen hafta bunalım takılmıştım bu hafta iyi hissediyorum cumalar çok çabuk geliyor ya artık eksilmek istiyorumoooow kendi kendimize motive de olmuşuz
sporla beraber cok güzel sonuclar alcaz emini m ki
leslie yapanlar vardır mutlaka ipin de adetine göre olması gerekmez mikızlar daha eklemek istediğiniz sizin uyguladıgınız sporlar var mı ?
sıralama kolaydan zora dogru seklinde yaptım değiştirmek istediğiniz bi yer varsa onuda söyleyin
inceleyin
Eki Görüntüle 2084013
başlamayanı??hee bana şimdilik istisna yap son en yüksek programdan devam ederim ben
bunalım her zaman için zarardıraynen geçen hafta bunalım takılmıştım bu hafta iyi hissediyorum cumalar çok çabuk geliyor ya artık eksilmek istiyorum
leslie yi 3 mil ve 5 mil diye ayırdımm ipide minimum 400adet diye ekledim ok mu bebegimleslie yapanlar vardır mutlaka ipin de adetine göre olması gerekmez mi
kaç kademe var kuzu bisikletlerde bi sende var galiba başka kullanan varsa eger onuda kademlerine göre ayırabilirim o zaman 1 saat yazıyorum bisiklet içinKondisyon bisikleti sporda zor 8kademeli zor surusleri var ben 5 kademe de suruyorum oluyom bacaklarim ve kasiklarim dan gunde bi saat veya 45-50 dk suruyom sabah ve akşam 30 zar dk surebilim ikrde artirabilirmiyim bilmiyorum..
bana su programların adını yazsan ya kuzu hatırlayamadmKuzu puanlar çok az demin gösterdiğim liste gibi yapıver gitsin
Jillian leslie callanetics falan ekle bide
kuzu 1 den başasın dedim hesaplarken karıstırmayız diye ama saatte ekliyim dimi sadece yürüyüşe ekledimde 5 dk yapıp 9 puan almak sacma olur
hepsine taban zaman mı koysak mesela 30dk gibi
jilli gibi seyleri kardiyo programı diye gelennedm hepsini ayrı mı yazayım
Canım beş dk üzerinden ver puanları mesela bazen ben tam spora başlıyorum hop oğlan uyanıyor jillian başladım diyelim 20 dk yaptım son 10 dk yapamadım eee ne olcak? O yüzden beş dk jillian bilmem kaç puan yapalım 7.takım spor puanlarına bir göz at istersenbana su programların adını yazsan ya kuzu hatırlayamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?