- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.981
Pek iştahım yok kuzum ya zorluyorum kendimi yine grip oldum bı de bu ne ya ayda 3 kere grip mi olur insanselam kizlar gecmisi okudum geldim
M Melekemal Allah sabirlar versin cnm.
SchonerDuft kiz bu nasil nick etiketleyene kadar fitik oldun
Favelayn cnm nasilsin istahin nasill
Luluuu94 canim oglusun nasil oldu dr ne dedi gectimi lekeler
kaptinn bebisimmm nasilsin
Ben bu aralar cok yogunjmmumkun oldukca gelmeye calisiyorum ozlediniz mi beni diyecehimde kimse ozlememis bir etiket vs goremedim
spor olayi guzel ins bende yaparim
Bende iyiyim sağolselam kizlar gecmisi okudum geldim
Ben bu aralar cok yogunjmmumkun oldukca gelmeye calisiyorum ozlediniz mi beni diyecehimde kimse ozlememis bir etiket vs goremedim
Bağışıklık sistemin zayıflamış. Kendine bakmıyorsun biraz özen göster kendine.Pek iştahım yok kuzum ya zorluyorum kendimi yine grip oldum bı de bu ne ya ayda 3 kere grip mi olur insan
Yerden yere vurunbaşlamayanı??
bunalım her zaman için zarardıren güzeli pozitif olmak
leslie yi 3 mil ve 5 mil diye ayırdımm ipide minimum 400adet diye ekledim ok mu bebegim
kaç kademe var kuzu bisikletlerde bi sende var galiba başka kullanan varsa eger onuda kademlerine göre ayırabilirim o zaman 1 saat yazıyorum bisiklet için
Ismimin anlamını taşıyor çok kolay öğrenirsin kuzumselam kizlar gecmisi okudum geldim
Canım gidemedik daha ama nemlendirince geçiyor galiba cilt kuruluğu cildi hassas demişti doktorselam kizlar gecmisi okudum geldim
Sağlıklı yemediginden vucud direncin düşüyor canim dikkat et sonra acisi cikmasin hic olmasa bol c vitanimi tuket geçmiş olsunPek iştahım yok kuzum ya zorluyorum kendimi yine grip oldum bı de bu ne ya ayda 3 kere grip mi olur insan
Kiz nick anlami ne ben cahil kaldim :)) hayirli olsun ismin :)))Yerden yere vuruntokatlayın etim senin kemiğim benim olsun daha ne diyim
Canim 1den 8ce kademesi 4itibaren zorlu heral kg olunca oyle sabah aksam 30dk suruyom kasiklarim dan bacaklarimda agri 24saat gecmiyorbaşlamayanı??
bunalım her zaman için zarardıren güzeli pozitif olmak
leslie yi 3 mil ve 5 mil diye ayırdımm ipide minimum 400adet diye ekledim ok mu bebegim
kaç kademe var kuzu bisikletlerde bi sende var galiba başka kullanan varsa eger onuda kademlerine göre ayırabilirim o zaman 1 saat yazıyorum bisiklet için
Ben burdayimmmgezintilerde
anladm cnm.
gecmis olsun cnm. kotu besleniyorsun ondan vucudn direncsiz kaliyor.Pek iştahım yok kuzum ya zorluyorum kendimi yine grip oldum bı de bu ne ya ayda 3 kere grip mi olur insan
ayy kuzummmBende iyiyim sağol
hic kolay ogrenevilecegimi sanmuyrmIsmimin anlamını taşıyor çok kolay öğrenirsin kuzum
oyleyse iyi baska sey olmasnda.Canım gidemedik daha ama nemlendirince geçiyor galiba cilt kuruluğu cildi hassas demişti doktor
Sen nasılsın neden yoğunsun
bu ne boyle dunyayi yemissinEmziren anne menüsü
Sahur
1kuru kayısı
Bir tabak Tarhana çorbası
Dört tane lahana sarması
Bir büyük dilim t.b ekmek
İki dilim sağlıklı kek
Susam ezmesi şekersiz (1tatli kaşığı)
Ballı fıstık ezmesi (2tatlı kaşığı)
Zeytin
Çok az peynir
Bir kk kadar tahin helva
İftar
Yarım tabak şehriye çorbası
6 kaşık etli nohutlu Karabuğday pilavı
2kaşık etli nohutlu pirinç pilavı (eşime yapmıştım tadına bakayım dedim)
Salata
Ayran
Fırında sade balkabagi
2yemek kaşığı İrmik tatlısı
Bir portakal
6tane atıştırmalık boy çokoprens
1/3gofret (dövün beniiiii)
Çokta kötü değil bu gözler neler gördü be canımBenim bu hafta seminerim var kötü besleniyorum o yuzden vaktim kalmiyor.
Kahvalti: yarim haslanmis yumurta 4 zeytin 70 gr peynir 1 domates 1 kapya maydonoz 1 simit. 2 bardak cay
Ogle yemegi: 3 kasik makarna yarim kase yogurt 2 kasik mantar sote 1 dilim kek
Aksam yemegi: 1 tabak mantar yemegi
Egitimde midem kazindi: 4 biskuvi 2 cay ve yarim tost yedim aslinda bunlari yemesem fena degildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?