- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #250.921
Strws yapma nasilsa olacaksin o zamana kadar dikkat et yeter adet olunca nasilsa gidecekins cnm. Yedim ama dikkat ederek yedin . Tartida cok gormem ins sonucra hamur isiii
Ben adette olmuyorum bu siralar doymuyorumda nasil olack bilmiyrm
Teşekkür ederim sanirim bu hafta bu şekilde protein yapicam şekerden bu sekilde uzaklasarak istahimi azalticamÇok beğendim.
Bende de durum aynı kaç gündür gömdüm herşeyi tatlı pişi köfte kolapek iyi sayilmam kuzum 3 gundur full tatli hamur isiii.sen nasilsn
2 hafta deneme süresiydi yani 2 buçuk ayda 4 buçuk kilo vermiştim 64 tüm bıraktığım zaman 69 a çıktım 64 e düşmeden buraya tekrar giremediğim için şükür verdim şimdi 63 üm ama ben 55 istiyorumBende merak ettim 2 ayda kaç kg verdin
Oo maşallah azimli bir rakibim var yaza kadar 55 olalım inş birbirimize yardımcı olalımMenum
Saat 10.30 Sabah iki haslanmis yumirta 2 dilim kepekli ekmek domates salatalik marul
Saat 3.30 haslanmis tavuk 1 dilim wkmek salata 1 mandalina
Bol su iciyorum acikirsam bir bardak sut icicem
1 saat yuruyus
Buralardayım canım akşam yemeği biraz fazla kaçtıLuluuu94 nerdesin kuzum
Evlimisin canım çoluk çocuk yaş vs vs?2 hafta deneme süresiydi yani 2 buçuk ayda 4 buçuk kilo vermiştim 64 tüm bıraktığım zaman 69 a çıktım 64 e düşmeden buraya tekrar giremediğim için şükür verdim şimdi 63 üm ama ben 55 istiyorum
Insallah ben bir yıldır bu kilodayom surwkli al ver yapiyorum insallah bu sefer yaparim cidden surda yaza ne kaldiOo maşallah azimli bir rakibim var yaza kadar 55 olalım inş birbirimize yardımcı olalım
Iyiyim bende oturyorum bende ... benim de çok uykum var sabahta erken kalkacam .. bugünlük benden sana izinBuralardayım canım akşam yemeği biraz fazla kaçtıOğlumu uyutuyorum hoplayarak acayip uyku bastırıyor yatak bana göz kırpıyor ordan ama spor yapmam lazım
Sen nasılsın canım
Ben sana 60olcan dididimmmm dimiiiiiiiiBen kilo aldim59 oldum yarin diyete basliyom sporla beraber
Seennnn?
30 yaşındayım 5 yaşında 1 kızım var bu senede Allah nasip ederse çocuk düşünüyoruz o yüzden ne kadar zayıf hamile kalsam okadar iyi bayağı alıyorum çünküEvlimisin canım çoluk çocuk yaş vs vs?
Evet canım verelim inş bende bugün dikkat ettim ama yarın diyete tam başlıyorumInsallah ben bir yıldır bu kilodayom surwkli al ver yapiyorum insallah bu sefer yaparim cidden surda yaza ne kaldi
Abbooooo gözleme, mantı, kurabik, baklavasabah
2 gun kurusu limonlu ilik su
3 ad peynirli gozleme
3 dilim kasar peynir
domates salatalik
Aksam
4 kasik manti
yarim ev pogacasi
6 kasik sehriye salatasi
3 ad. kurabiye
1 dilim baklava
baska bir sey yemeyecegim ins
Yok canım yapıyorum 45 dk lık Hit cardio var 15 dk yaptım oğlum ağladı koştum geldim şimdi dönüyorum bidahaIyiyim bende oturyorum bende ... benim de çok uykum var sabahta erken kalkacam .. bugünlük benden sana izinyarın söke söke alırım bugünün acısını ama
Maşallah Allah bağışlasın30 yaşındayım 5 yaşında 1 kızım var bu senede Allah nasip ederse çocuk düşünüyoruz o yüzden ne kadar zayıf hamile kalsam okadar iyi bayağı alıyorum çünkü
ins cnmmmStrws yapma nasilsa olacaksin o zamana kadar dikkat et yeter adet olunca nasilsa gidecek
off okudukca canim cektioBende de durum aynı kaç gündür gömdüm herşeyi tatlı pişi köfte kolaneyse cumaya çok var verirsin vücuda şoklama oldu
Vaaay sizin takım çok güçlü ama45 dk Hit cardio
5dk koşu
1000 ip
Kızlar hani sporlar yarış başladı ona göre bak
Neden ki kim kim vardı unuttum ben onuVaaay sizin takım çok güçlü ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?