Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah
2 gun kurusu limonlu ilik su
3 ad peynirli gozleme
3 dilim kasar peynir
domates salatalik

Aksam
4 kasik manti
yarim ev pogacasi
6 kasik sehriye salatasi
3 ad. kurabiye
1 dilim baklava

baska bir sey yemeyecegim ins

ins cnm. Yedim ama dikkat ederek yedin . Tartida cok gormem ins sonucra hamur isiii
Ben adette olmuyorum bu siralar doymuyorumda nasil olack bilmiyrm
Strws yapma nasilsa olacaksin o zamana kadar dikkat et yeter adet olunca nasilsa gidecek

Menum
Saat 10.30 Sabah iki haslanmis yumirta 2 dilim kepekli ekmek domates salatalik marul
Saat 3.30 haslanmis tavuk 1 dilim wkmek salata 1 mandalina
Bol su iciyorum acikirsam bir bardak sut icicem
1 saat yuruyus
Oo maşallah azimli bir rakibim var yaza kadar 55 olalım inş birbirimize yardımcı olalım

Evlimisin canım çoluk çocuk yaş vs vs?

Buralardayım canım akşam yemeği biraz fazla kaçtı Oğlumu uyutuyorum hoplayarak acayip uyku bastırıyor yatak bana göz kırpıyor ordan ama spor yapmam lazım
Sen nasılsın canım
Iyiyim bende oturyorum bende ... benim de çok uykum var sabahta erken kalkacam .. bugünlük benden sana izin yarın söke söke alırım bugünün acısını ama

sabah
2 gun kurusu limonlu ilik su
3 ad peynirli gozleme
3 dilim kasar peynir
domates salatalik

Aksam
4 kasik manti
yarim ev pogacasi
6 kasik sehriye salatasi
3 ad. kurabiye
1 dilim baklava

baska bir sey yemeyecegim ins
Abbooooo gözleme, mantı, kurabik, baklava bi daha yersen

Iyiyim bende oturyorum bende ... benim de çok uykum var sabahta erken kalkacam .. bugünlük benden sana izin yarın söke söke alırım bugünün acısını ama
Yok canım yapıyorum 45 dk lık Hit cardio var 15 dk yaptım oğlum ağladı koştum geldim şimdi dönüyorum bidaha

30 yaşındayım 5 yaşında 1 kızım var bu senede Allah nasip ederse çocuk düşünüyoruz o yüzden ne kadar zayıf hamile kalsam okadar iyi bayağı alıyorum çünkü
Maşallah Allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…