- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #251.121
ayran cok mantıklıayran iç ya da yoğurt ye tok tutar
hmm bilemedm su anÇikolata yiyim bı bı tanecikk
ahaha sorma valla baya bi baktım önce gözüm doysun dedm ama yedim onuda simdi
ne yiyon senbende burda bişiler kaşıklıyorum şeker krizim tuttu
afiyet olsun sana
başlarım sizin çikolatanızastres bastı krem çikolata kaşıkladım azcık
evet 1 lahmacun 1 kase çorba 1de büyük ayran söyledim adam ekmek getirmeyi unutmuş sonra aaa unuttum getiriiyim hemen ded bende yok gerek yok ekmeğe dedim avukat dedi olurmu öyle şey getirin yok dedim ben yemiyorum ekmek sonra sen ekmek yemiyomusun kendini kilolu mu görüyosun dedi evet dedim sesli güldüzıkkım yiyesice1 tane yedin dimi bak zayıflıcn ona göre dikkat et
naappsın garibim buna ne etsin o corba demiştirevet 1 lahmacun 1 kase çorba 1de büyük ayran söyledim adam ekmek getirmeyi unutmuş sonra aaa unuttum getiriiyim hemen ded bende yok gerek yok ekmeğe dedim avukat dedi olurmu öyle şey getirin yok dedim ben yemiyorum ekmek sonra sen ekmek yemiyomusun kendini kilolu mu görüyosun dedi evet dedim sesli güldüoda kaşarlı pide söylemişti 2 3 parça bana bırakmış diyo sen çorbayla doymamışındır bunlarıda ye yok didim dooydum sonra yersin diyo cüsseye bakınca onla doyamıcağımı düşündü ahahahahahahahah
yazmadaniydimmdetoks mu yaptın sen kuzu bi tuhaf geldi menün bana
ooo cok sıkı bi menü
ama az gibi geldi
bu menü nebide utanmadan yazmışsın buraya
iwitt durust oldum gonlu olmadiiiEn azindan yalan soylememis
dimikkk uyleeeişte o yüzden diyete başlıyoruz ya
sabah cok geç kaldm o yzdn kahvaltı yapamadm pogaca yedm öğle ekmek yemem artık
keşke söyleseymiş
heh tm o zaman
ok yemiyorum tiksindim zaten
Aleykümselam kanka nabersin.selam kizlarbensiz ne cok konusmussunuz
bu konunun ben neresindeyim
Allah uzun ömürler versin canimaaa öyle oldu mu insan üzülüyor valla . kalabalık olmak çok güzel ya biz çekirdek aile kimsemiz yok hep aynı kişiler allah onlara ömür versin onlardan sonra yanlız kalcaz eşimle
neyse simdi dikkat edersin canim söyle 6li rakamlari bi sabitlemen gerekio yoksa o 70 den hiccc kurtulamBir yedimki sorma adanaya gittim 3 gün kv de kaldım bir haftada annemde. Giderken 69.5 dim bi geldim 71.7
aynen yaa:)son nazarlık olsn o 1 kiloda
öyle görünüo sisko gelin olcak @poncikbi
lahmacunmuuuuuuuu yeme kiz hamur isleri hic yemeeeeev yemeği istiyorum oda yok burda çorba 1 lahmacun 1 aayran söyledim
inşallah inecem hedef mart hedef nikah
ben bir adat büyük Yesil elmaçookk acıktım sankimm ne yediniz öğlen
Kiiizlar hastiyiiiimmm kolumu kaldiramiyommmm. Arabam bozuldu. Birazdan ise gidicem. Kar yagdi. Anneme agliyordum. Git baskalarina agla dedi size geldim
ahaahhahh evet utandım valla kendimdennaappsın garibim buna ne etsin o corba demiştir
olmucam sisko değilim benAllah uzun ömürler versin canim
neyse simdi dikkat edersin canim söyle 6li rakamlari bi sabitlemen gerekio yoksa o 70 den hiccc kurtulam
aynen yaa:)
lahmacunmuuuuuuuu yeme kiz hamur isleri hic yemeeee
ben bir adat büyük Yesil elma
oy kiyamam gecmis olsun kuzum tatilden önce bende öyleydim
Akşam ya da sabah yazarım ben biraz yürüyüş yapayım@selcanmehmetcan
@Blacksee55
SchonerDuft
Nerde spor puanları kızlar bakın bu bordo şişkolar bizi geçecek haberiniz olsun
ya sen nasıl dayanıyorsun ki meyve ile ben niye dayanamıyorum kiAllah uzun ömürler versin canim
neyse simdi dikkat edersin canim söyle 6li rakamlari bi sabitlemen gerekio yoksa o 70 den hiccc kurtulam
aynen yaa:)
lahmacunmuuuuuuuu yeme kiz hamur isleri hic yemeeee
ben bir adat büyük Yesil elma
oy kiyamam gecmis olsun kuzum tatilden önce bende öyleydim
gecicez bu hafta birinci biz olucaz@selcanmehmetcan
@Blacksee55
SchonerDuft
Nerde spor puanları kızlar bakın bu bordo şişkolar bizi geçecek haberiniz olsun
ben yemicem söz bugün son zaten regli olayım kokusu bile yasakLÜTFEN YEMEY,N ARKADAŞLAR BAKIN BEN 1 AYDA TOPARLADIM İŞTAHIMI TAM MOTİVEYİM CUMA YA NE KALDI SURDA ARTIK ZAYIFLAYALIM BIKMADINIZ MI AYNI KİLOALRDAN@keptin oldu mu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?