- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #251.281
Canim 50 kiloda atlamakla 60karda atlamak ayni değil ayaklar cekmiyor inanCanım zor değil inan bi kaç güne alışıyorsun
Bu arada grip oluyorum herhaldeboğazım acıyor veee burnum tıkanmaya başladı en iyisi yatayım herkese iyi geceler
Normal regl bittikten uc gun sonra demjsti diyetisyenim benim bugun bitityor insallah cumaya listedeyimGünaydın kızlar
Reglimin üçüncü günü ama ben hala artı çıkıyorum hemde 400 grm civarıödemse neden hala gitmedi kiloysa da eğer yardım edin bu şapşal metabolizma yı kendine getirmem lazım
2000 ipi nasil atladin tebrik ederim
Haklısın canım daha da atlayabilirdim ama regl halime zor oluyor anlarsın yaCanim 50 kiloda atlamakla 60karda atlamak ayni değil ayaklar cekmiyor inantebrik ederim seni
Bittikten sonra mı atılıyor muş ödemNormal regl bittikten uc gun sonra demjsti diyetisyenim benim bugun bitityor insallah cumaya listedeyim
Anladım canım hadi bakalım bekliyoruz
Regl olman ins ya canim stres etm kendine ben bile burda heyacanlaniyorum ins bebis vardır. .
Kızlar evde test yoktu yapmadım işe gidiyorum şimdi belki doktorumu ararım ne derse onu yaparım ya da kan veririm forumda okuduğum kadarı ile herkes iğnenin 17 19cu günleri regli oluyor sadece bel ağrım kaldı o da bende regli belirtisi zatenSchonerDuft sabah haber beklyrzz unutma sakin. Benin icine poztf doguyrrr
Reglin bitsin öyle inersin kuzumGünaydın kızlar
Reglimin üçüncü günü ama ben hala artı çıkıyorum hemde 400 grm civarıödemse neden hala gitmedi kiloysa da eğer yardım edin bu şapşal metabolizma yı kendine getirmem lazım
Yapmadımsonuc
ayrıldıgın kiloya geldiğin zaman listeye girebiliyosn kuzuşşş
hoşgeldin canııım kndinden bahset biraz cocgun var mı çalışıyo musun evli misin spor yapar mısınn
bugün çarsambaa salı geçtiKızlar evde test yoktu yapmadım işe gidiyorum şimdi belki doktorumu ararım ne derse onu yaparım ya da kan veririm forumda okuduğum kadarı ile herkes iğnenin 17 19cu günleri regli oluyor sadece bel ağrım kaldı o da bende regli belirtisi zaten
Reglin bitsin öyle inersin kuzum
Yapmadım
İnşallah canım yaKızlar evde test yoktu yapmadım işe gidiyorum şimdi belki doktorumu ararım ne derse onu yaparım ya da kan veririm forumda okuduğum kadarı ile herkes iğnenin 17 19cu günleri regli oluyor sadece bel ağrım kaldı o da bende regli belirtisi zaten
Reglin bitsin öyle inersin kuzum
Yapmadım
Benim hesabima göre pazardı düşün kaç gün geçti bu sefer hissizimbugün çarsambaa salı geçti
bilmiyorum ki 15 gün oldu mu iğneyi olalı test yapsan cıkar mı varsa egerBenim hesabima göre pazardı düşün kaç gün geçti bu sefer hissizimama test yaparsam sporu rahat yaparım dimi
Bildirim yaparim canim yani listeyemi gircem adaylar listesine mi
ekleyelm senide bebegiiimm bildirim yapabilcen mi
Karabuğdayın yanına yoğurt yiyebilirmişiz. Domates felan yiyebilirmişiz. Kararlıyım bu diyetin sonunda 65 i hedefliyorumo makarna niden varrrr nideeeennn
evet cok soguk ya bide terliyosn fln bana da zor geldi
maşallah kuzu cok istikrarlısın karabugdayda
nasıl yapıyosn boş mu yiyosn
gayet güzel bi tek akşamki ara cok olmş gibi geldi
adaylar lstesi bebegiimm bizim oldugumuz listeyeBildirim yaparim canim yani listeyemi gircem adaylar listesine mi
bence yogurtla karıstır öyle dene içine baharat fln da atıpKarabuğdayın yanına yoğurt yiyebilirmişiz. Domates felan yiyebilirmişiz. Kararlıyım bu diyetin sonunda 65 i hedefliyorum
Heheeeeyt bee 70.1 çıktım bugün
Canim kan tahlillerine gore diyet veriyorlar teraziIleri var ne kadar yagdan verdun kas yaptin onu şoyluyor ayrıca verdikleri ďiyete uymadiginda makina terazi iste yogurdu yememisin peynirini vs soyluy öyle bundan 2,5yil once bu diyeti uyguladigimda -4-5kg verdigimde 11cm incelmistim oyle soyledilerdiorassı neresiymişşşş ilk uydum ben napıyolar orda
kuzuş ayarladın mı işlerini yoluna girdi mi herşey
hazır mısın listelere
tm canım bildirim yapmayı unutma kacamka vs de yapma sporunu aksatma(ter attırır hem iyileşmene yardımcı olur)
cok cok geçmş olsun
ay cok iyiymiş ben bizim burda hiç duymadım öyle bişeyCanim kan tahlillerine gore diyet veriyorlar teraziIleri var ne kadar yagdan verdun kas yaptin onu şoyluyor ayrıca verdikleri ďiyete uymadiginda makina terazi iste yogurdu yememisin peynirini vs soyluy öyle bundan 2,5yil once bu diyeti uyguladigimda -4-5kg verdigimde 11cm incelmistim oyle soyledilerdi
hayırlısı buymş üzülmenegatif kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?