- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #251.561
Poncikkkkk şok oldum 63 diyorsun ya 63
Böyle giderse sen 70i de görcen
kız iskenderde pilav olduğu nerde görülmüş ilk kez duyuyorumIskender olur ama üstüne tereyağı koydurma pilavsiz olsun pideleride az ye e daha ne olsun
gayet iyi menüHayirli aksamlar
Menu sabah 10da bi ymurta yagsiz peynirle tereyaglu omlet iki dilim tb ekmegi iki uc zeytin
Ogle yogurtlu havuc salatasi haslanmis patitiz bol yesillik dere otu yesil soğan maydonoz yesil biber
Aksam yogurtlu havuç salata haslanmis brokoli ve karnabahar bi haslanmis patitiz roka sekersiz cay
2,5lt su
Spor 25dk kondisyon bisiklet, 15dk kardiyo,42ip atladim
Yatmadan evvel yine bisiklet surebilirim
Simdilik puan 30
Sonra görüşürüz annemgile gidiyoruz
Akşam meyve yerine 3 kaşık yoğurt yesen senin için daha iyi olurdünkü yediklerim
Sabah 3 hurma 1 bardak sütlü nescafe
Ogle 1 kase corba 3 köfte yoğurt salata
Ara 1 turk kahvesi fincan leblebi 1 dilim elma 1 hurma
Aksam yarim tava az yagli kuymak 2 yk ton balığı 5 zeytin 1 yk acı sos 1 küçük muz 1yk tahin akşam çok ve karışık oldu farkındayım bugün daha iyi olacak inşallah
su 3 lt
spor 5000 adım yürüme
ben 2 ocakta başladım canımminnak adaycıklarımız
takıma ugramayan arkadaslar bildirimde bulunmazsanız listeden cıkartılıcaksınız
@tgb1907 (73.8///%)5 aralık. Başlangıç kilo:75.2 hedef kilo:65
poncikbirgelincik (63.3///%) listeye giriş kilosu 58.4
kaptinn (59.5///%) listeye giriş kilosu 53.2
@SchonerDuft (///%) listeye giriş kilosu 68.7
N Nehir60 (75///%) 2aralık başlangıç kilo75 hedef:60
yüzde hesaplama formülü;
keptinn üye kilosu 60 diyelim;
geçen hafta 60
bu hafta 59
aradaki fark:1kg
yüzde:60-59=
1*100=100
100/60=1,6667
(7 yukarı yuvarlar 1,67 olur)
sonuc:
keptinn(60/59/1/1,67)
bence güzel canım menünDünkü menüm;
Sabah(8)
2 dilim tb ekmeğinden tost
şekersiz çay
Ara(10:30)
şekersiz türk kahvesi
Öğlen(13:30)
1 adana dürüm (lavaşı inceydi doymadım bile)
ayran
Ara(16)
türk kahvesi
Akşam (19)
tavuklu pilav vardı tavuklarından koydum 3-4 yk
sonra bitane de muz yedim
62,9
tamam canım yoğurt eklemeye çalışıyım menümeAkşam meyve yerine 3 kaşık yoğurt yesen senin için daha iyi olur
Ayy ben diyet yapiyom hic de bozmuyom ama yok 57 den asagi inmiyo kilom ya ben yoksa coktann 54 55 kilo olmustum napcam yaaBen kilo aldim59 oldum yarin diyete basliyom sporla beraber
Seennnn?
bikaç gün detoks bişey yapsanız elma çayı denesenizAyy ben diyet yapiyom hic de bozmuyom ama yok 57 den asagi inmiyo kilom ya ben yoksa coktann 54 55 kilo olmustum napcam yaa
günaydın pancarım eşin izinde miGünaydın kizlar hic gelemiyom ben eşim evde daha
Aslinda aklimda ama eşim evde ya cok zor olur gibibikaç gün detoks bişey yapsanız elma çayı deneseniz
tm ebebgim sen kendi vücudunu daha iyi tanıyosun@keptin protein beslendim ve spor yaptım ya o şeker ihtiyacı gitti sanırım canım bana az gelmedi yediğim ki bundan daha çok yersem gitmiyor kilom
yanlş yazmısımben 2 ocakta başladım canım
bende yapamıyom diyetsen en azından ypıyonAyy ben diyet yapiyom hic de bozmuyom ama yok 57 den asagi inmiyo kilom ya ben yoksa coktann 54 55 kilo olmustum napcam yaa
Poncikimgünaydın pancarım eşin izinde mi
Ayy yok ben kafaya koydum gayri ama inmiyo yaaaa detoks lazim ama esim evdr yapamam gibitm ebebgim sen kendi vücudunu daha iyi tanıyosun
yanlş yazmısım
sorryyy
bende yapamıyom diyetsen en azından ypıyon
ne gidiyo eşin hayırlısıylaAyy yok ben kafaya koydum gayri ama inmiyo yaaaa detoks lazim ama esim evdr yapamam gibisende 60 kilo oldun zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?