Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

o tatlı olmasa güzelmiş aslında canım menün

afiyet olsun kuzum yanına meyve al 1 mandalina ya da elma kokar yiyemem dersen de 2 ceviz yanına kahve ohh mis gibi ara öğün
kepekli bisküvim var kuzum bide salatalar var dolapta onların domateslerini yrim belki
at baakm gönderttt
hahaha dibinide sıyır ben döner yerkn yapıyodm onu ayırıp

göreceğiz
ahahha yok onu yapmadım

İp varmış gibi atlıyorum canım o sayaçlı olanlardan çok istiyorum bakalım çünkü ip atlarken atlamaktan çok saymaktan yoruluyorum
arkadaşlar ip varmış gibi atlamak la ip atlamak çok farklı söyleyim
çok yoruluyorsun ayağın ytakılıyor elinle ipi döndürüyorsun

canım sen 1000 tane iple atla gör bak kalan kilon da gider ama bence boyuna ve yaşına 47 çok az 50 de iyisindir sırf göbek için zayıflama spora git yada göbek eritici hareketler yap
Canım yağ yakımı için kardiyo ve bölgesel birlikte çalışmak gerekir diye okudum nette ondan malum göbek çok zor bölgeymiş

BORDO ŞİŞKOLAR

Bir garip:198puan+346,5+125,5
Favelayn:30puan
munter:3+3+3puan
orkide1453:28puan+16+93
tgb1907:0puan

KOŞAN KAPLUMBAĞALAR
selcanmehmetcan:0+28+33+42
UMEYYE:37.5puan+63,5+74
keptinn:6+6+13+12
Blacksee55:
SchonerDuft: 28-4=24

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 3puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5

Kızlar bu hafta böyle devam etsin haftaya 20ip 1 puan olarak değiştirilecek ona göre

Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım pazartesi günü ağzına karbonhidrat sürmeyecek
Kazanan takım 20 puan önde başlayacak
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü 

SchonerDuft bence sende ipsiz atla. Madem tavandan dolayı çekiniyosun. Hem iple çok ses oluyor. Komşulara ayıp olmasın
he pırt yapsan duyuluyor mutfaktan zaten ipsiz atlayım bende

Bi bilsem. Evimizde sıcak oluyor genelde. Isyerindeki klimalardan hemen hasta olurum. mesela millet tshirt ile gezer ben boğazlı kazakla bademciklerim şişiyor yılda 10 kez iltihaplaniyor. Cikarttiricam valla
aynı ben işte .. dün odun sobası harıl harıl yanıyor dibine kadar girdim halen ben buz gibiyim sarımsak kurutur iltihabı seviyorsan şayet ...

ipsiz nadil atliyorsub

sag ol cnm

kv kp geldi yatili evde pinekliyomm cnmm sen nasilsnn

bende bu kizlardan heveslendim valla
iyiyim bende tam gaz diyet time dedim başladım bakalım haftaya cumaya kadar 69 a düşmek gibi hedefim var .. anlaşabiliyor musun kv kp ile sıkıcı olur

o tatlı olmasa güzelmiş aslında canım menün
tatlılar bitirdi beni sondu dün zaten

olsun kilolar gider yine:)
inşallah ya bir 65i görebilsem keşke

kepekli bisküvim var kuzum bide salatalar var dolapta onların domateslerini yrim belki

ahahha yok onu yapmadım
meyve vitaminini de alman gerekli kuzum akşam ye ihmal etme

Evde çamaşır ipi var ondan yapsammıki kendime eşime aldırana kadar
süper fikir valla ses te çıkmazz ondan

aynı ben işte .. dün odun sobası harıl harıl yanıyor dibine kadar girdim halen ben buz gibiyim sarımsak kurutur iltihabı seviyorsan şayet ...
Nasıl sarımsakla canım napmaliyim. Severim ayrıcada bizdede var öyle ben sevmiyorum çok bunaltiyor beni o sicak. En son geçen sene dibine girmiştim sobanin yine böyle yamulmuştum annem dedi hatta aha bizimki bukez gerçekten hasta

direk yiyebiliyorsan soy ye yoğurda karıştır ye zeytinyağının içine ez ye ye yeter ki ye
yeşil de olur bildiğimiz sarımsakta olur fark etmez soba sana iyi gelmiyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…