- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #251.701
Sağol canim benim evet gittim yılda 3 4 kez antibiyotik içilir mi ben içiyorum normal değil yanioo kuzumm cok gecmis olsun dr gittinni
off off bademciklerini mi aldirsnnSağol canim benim evet gittim yılda 3 4 kez antibiyotik içilir mi ben içiyorum normal değil yani
o tatlı olmasa güzelmiş aslında canım menündünkü menü ;
sabah
50 gr süzme peynir
3 çeri domates
1 küçük salatalık ortalama 60 gram kadar vardır
1 bardak süt
5 çiğ badem
Ara
2 kabuklu ceviz
öğlen
çiğ köfte ince yufka ekmek ile dürüm
3 yk yoğur
2 çatal humus
ara
beni dövün parçalayın
tel kadayıf
akşam
ortalama 70 gram kadar biftek
5 yk zeytin yağlı bamya
bolca tere maydonoz
2 süs biberi az acılı
1 yk pirinç
çeri domates
ara
2 çatal tatlı
akşam kv deydim ısrarla yedirmeye çalışıldı bizde 2 şer çatal aldık eşim ile
ara
2 bardak çay
spor yapamadım kısa yürüşler yaptık sadece reglimin birinci günü çok hareketli olamıyorum malesef
su 2 lt olmuştur
cezam neyse razım
olsun kilolar gider yine:)ya benim için zayıf kalmak çok zor ya bir çatlama vurlyorum kafadan 2 kilo geliyor
kepekli bisküvim var kuzum bide salatalar var dolapta onların domateslerini yrim belkiafiyet olsun kuzum yanına meyve al 1 mandalina ya da elma kokar yiyemem dersen de 2 ceviz yanına kahve ohh mis gibi ara öğün
ahahha yok onu yapmadımat baakm gönderttt
hahaha dibinide sıyırben döner yerkn yapıyodm onu ayırıp
göreceğiz
İp varmış gibi atlıyorum canım
arkadaşlar ip varmış gibi atlamak la ip atlamak çok farklı söyleyimİp varmış gibi atlıyorum canımo sayaçlı olanlardan çok istiyorum bakalım çünkü ip atlarken atlamaktan çok saymaktan yoruluyorum
Evet bende düşünüyorum onu ama ipim yok malesefarkadaşlar ip varmış gibi atlamak la ip atlamak çok farklı söyleyim
çok yoruluyorsun ayağın ytakılıyor elinle ipi döndürüyorsun
canım sen 1000 tane iple atla gör bak kalan kilon da gider ama bence boyuna ve yaşına 47 çok az 50 de iyisindir sırf göbek için zayıflama spora git yada göbek eritici hareketler yapEvet bende düşünüyorum onu ama ipim yok malesef
Önce iple atla. Sonra ipsiz atlamayı öğrenirsin.ipsiz nadil atliyorsub
sag ol cnm
kv kp geldi yatili evde pinekliyomm cnmmsen nasilsnn
bende bu kizlardan heveslendim valla
Canım yağ yakımı için kardiyo ve bölgesel birlikte çalışmak gerekir diye okudum nette ondan malum göbek çok zor bölgeymişcanım sen 1000 tane iple atla gör bak kalan kilon da gider ama bence boyuna ve yaşına 47 çok az 50 de iyisindir sırf göbek için zayıflama spora git yada göbek eritici hareketler yap
Canim 45dk kondisyon bisiklet 100tane ip atladım. Ilerliyen saatlerde yürüyüş yaparsam spor ne durterim seni :)))Evet bende düşünüyorum onu ama ipim yok malesef
Biliyorum ama yapacak bişey yok. Çocukla ancak böyle yapabiliyorum.arkadaşlar ip varmış gibi atlamak la ip atlamak çok farklı söyleyim
çok yoruluyorsun ayağın ytakılıyor elinle ipi döndürüyorsun
Tamam canım harikasınCanim 45dk kondisyon bisiklet 100tane ip atladım. Ilerliyen saatlerde yürüyüş yaparsam spor ne durterim seni :)))
Aldırmayı düşünüyorum sürekli boğaz ağrısı olurmu. Birde tüm vücudunu etkiliyor insan halsiz oluyor cokoff off bademciklerini mi aldirsnn
he pırt yapsan duyuluyor mutfaktan zaten ipsiz atlayım bendeSchonerDuft bence sende ipsiz atla. Madem tavandan dolayı çekiniyosun. Hem iple çok ses oluyor. Komşulara ayıp olmasın
aynı ben işte .. dün odun sobası harıl harıl yanıyor dibine kadar girdim halen ben buz gibiyimBi bilsem. Evimizde sıcak oluyor genelde. Isyerindeki klimalardan hemen hasta olurum. mesela millet tshirt ile gezer ben boğazlı kazaklabademciklerim şişiyor yılda 10 kez iltihaplaniyor. Cikarttiricam valla
iyiyim bende tam gaz diyet time dedim başladım bakalım haftaya cumaya kadar 69 a düşmek gibi hedefim var .. anlaşabiliyor musun kv kp ile sıkıcı oluripsiz nadil atliyorsub
sag ol cnm
kv kp geldi yatili evde pinekliyomm cnmmsen nasilsnn
bende bu kizlardan heveslendim valla
tatlılar bitirdi benio tatlı olmasa güzelmiş aslında canım menün
inşallah ya bir 65i görebilsem keşkeolsun kilolar gider yine:)
meyve vitaminini de alman gerekli kuzum akşam ye ihmal etmekepekli bisküvim var kuzum bide salatalar var dolapta onların domateslerini yrim belki
ahahha yok onu yapmadım
süper fikir vallaEvde çamaşır ipi var ondan yapsammıki kendimeeşime aldırana kadar
Nasıl sarımsakla canım napmaliyim. Severim ayrıcadaaynı ben işte .. dün odun sobası harıl harıl yanıyor dibine kadar girdim halen ben buz gibiyimsarımsak kurutur iltihabı seviyorsan şayet ...
direk yiyebiliyorsan soy ye yoğurda karıştır ye zeytinyağının içine ez ye ye yeter ki yeNasıl sarımsakla canım napmaliyim. Severim ayrıcadabizdede var öyle ben sevmiyorum çok bunaltiyor beni o sicak. En son geçen sene dibine girmiştim sobanin yine böyle yamulmuştum annem dedi hatta aha bizimki bukez gerçekten hasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?