Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bence güzel birşey ben sırf 5 gün sürsün diye neler yapyom bir bilsem ben de yapcam eve gidince üşenmezsem tabi ki
Bencedeee güzel bişey  çünkü dolu dolu 1.5 gün sürüyor sadece az geliyor bana sonra da damla damla derken
neler yapıyorsun peki canım
Üşenme kız acayip ter atıyorsun adetimde söküldü akşam fırsat olursa bi 1000 daha düşünüyorum inşallah

Bencedeee güzel bişey  çünkü dolu dolu 1.5 gün sürüyor sadece az geliyor bana sonra da damla damla derken
neler yapıyorsun peki canım
Maydonoz soğan suyu içiyorum hayıt tohumu içiyorum birde karışık bitki çayı aldım onu içiyorum ayrıca hareket ediyorum 2.ci günden itibaren yürü squat gibi şeyler iyi geliyor bana ve banyo yapmıyorum 3.cü güne kadar kesiliyor sonra

bu nasıl menü böyle şok diyet mi yapıyorsun ?
Yok kiz yarin essah kg merak ediyorum bide dun patates ne yedim ya burdan arkadaslardan duydugum sut bozuyormus bi bozsunda goruyum dedim. He spordan sonra bi bardak maydonozlu su ictim bide kahvaltida yesillik yedim yazmayi unutmusum..sutun yaninda kuru erik yiyebilirim bi kac tane

bizim diyet yaparken çok dikkatli beslenmemiz lazım kuzum bu liste sana uymaz akşam güzel bir salata yap sütünü iç yine erik ye yanına

Bende tüp bebek ten sonra 6 gun regl olan ben 4-5 gune dustu ilk 1-2 normal diger gunler bi kac damla korkuyorum artik icee menopoza yaklaştimmi ne
Biliyormusun artık 19-18 gunde bi oluyorum artik ice kg vermemide zorlastiriyor onceden 25 gunde ne oluyodum ozaman daha guzel kg veriyordum..

hayıt tohumu çayı yapıp içtin mi hiç kuzum ... bende çok korkuyorum erken menopoz falan olcak diye ondan hep reglim de soğan suyu maydonız suyu içiyorum

inşallah hep böyle gitmicektir menünü gördm çünkü

bizim diyet yaparken çok dikkatli beslenmemiz lazım kuzum bu liste sana uymaz akşam güzel bir salata yap sütünü iç yine erik ye yanına
Tek zayiflayimda kuzu bi ayi kendime daha saglikli kurler yapucam bebek icin inan artik tikandim ben istedikce ileri gidecegime hep geriye gittim inan rabbim sanki ertelettiriyor sadece kg versem hemen tedaviye baslicam artik cok stres oldumm bi adim bile ikerleyemedim ins bundan sonra ilerlerim

kendimizi kiloya çok odakladığımızdan oluyor bunlar önce kendimiz için kilo vermemiz lazım buna anlamak lazım önce tedavi için dedikçe strese giriyor insan gözü dönğyor resmen

Benim doktor bana 1600 kalorilik diyet vermişti. Pek yararını görmedim. Kilon 70 civarıysa boyunda 160 altındaysa sanırım 1600 kalori veriyorlar.

Gittim spora eve zor attım kendimi. Akşama yaparım biraz daha öyle yazarım.

hayıt tohumu çayı yapıp içtin mi hiç kuzum ... bende çok korkuyorum erken menopoz falan olcak diye ondan hep reglim de soğan suyu maydonız suyu içiyorum
Evet canim hayiti iki ay denedim yumurta cogaltiyor faydasini gordum.ben aslan pençesi ve incir polen denicem tedaviye bi iki ay kala aha böyle giderse zor da aslinda aslan pençesi baslayim yumurta kalitesini aetiriyormus ogle ve aksam iciliyormus yanliz kabiz etme ozelligi var.incir de hem yumurta cogaltiyor ve kalite artırıyor bunu aslan pencesinden sonra kullanacagim ins

Benim doktor bana 1600 kalorilik diyet vermişti. Pek yararını görmedim. Kilon 70 civarıysa boyunda 160 altındaysa sanırım 1600 kalori veriyorlar.
Evet banada yasim gencken 1200 ve yas ilerleynce 1400 kalori vermisti simdi yas 34.diyetisyene gidene kadar uygulayimda nasilsa o cok verir :)) amann ins kg gider ya

bende bir bitki çayı var içeriğini sana atayımda bir baksan bana bilgi versen olur mu ? senin bayağı bilgin var ben unutuyorum hep

Evet banada yasim gencken 1200 ve yas ilerleynce 1400 kalori vermisti simdi yas 34.diyetisyene gidene kadar uygulayimda nasilsa o cok verir :)) amann ins kg gider ya
İnşallah verirsin anladığım kadarıyla yeşilçay detoksu yapıyosun. Verirsin sıkma canını. Ben karabuğday diyeti yapıyorum. 3 günde 1 kg den fazla gitti.

Banyo kesiyor diyorlar ama Benimkide kesmiyor bu sefer ilk gün banyo yaptım sonra iki gün daha iyi geldi dünden beri yoktu banyoyla alakası olabilir mi
Gittim spora eve zor attım kendimi. Akşama yaparım biraz daha öyle yazarım.
Tamam canım

bugün kü menüm
sabah
1 ıspanaklı gözleme
yarım kaşarlı sıkma
çay
ara
yarım bardak kadar kahveli süt
öğlen
1 yk kaşığı pilav
2 kepçe etli bamya
1 küçük kase yaklaşık 3 yk kadar yoğurt
ara
türk kahvesi
işten çıkmadan
1 bardak (250 ml ) sütlü kahve içcem kahve eseri miktarda
akşam
evde tekim
4 5 çeri domates 2 3 yaprak marul 1 salatalık yerim
1 meyve yerim
su 1,5 lt oldu 3 e tamamlamaya çalışacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…