- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #251.741
Bencedeee güzel bişey bence güzel birşey ben sırf 5 gün sürsün diye neler yapyom bir bilsemben de yapcam eve gidince üşenmezsem tabi ki
Maydonoz soğan suyu içiyorum hayıt tohumu içiyorum birde karışık bitki çayı aldım onu içiyorum ayrıca hareket ediyorum 2.ci günden itibaren yürü squat gibi şeyler iyi geliyor bana ve banyo yapmıyorum 3.cü güne kadar kesiliyor sonraBencedeee güzel bişey çünkü dolu dolu 1.5 gün sürüyor sadece az geliyor bana sonra da damla damla derken
neler yapıyorsun peki canım
Yok kiz yarin essah kg merak ediyorum bide dun patates ne yedim ya burdan arkadaslardan duydugum sut bozuyormus bi bozsunda goruyum dedim. He spordan sonra bi bardak maydonozlu su ictim bide kahvaltida yesillik yedim yazmayi unutmusum..sutun yaninda kuru erik yiyebilirim bi kac tanebu nasıl menü böyleşok diyet mi yapıyorsun ?
ayyy ivitttt cok heycanliyimmmmmm helesükürrrrr mezun olcammmmmyarın listedesin ve mezun oluyosun hazır mısın
bizim diyet yaparken çok dikkatli beslenmemiz lazım kuzum bu liste sana uymaz akşam güzel bir salata yap sütünü iç yine erik ye yanınaYok kiz yarin essah kg merak ediyorum bide dun patates ne yedim ya burdan arkadaslardan duydugum sut bozuyormus bi bozsunda goruyum dedim. He spordan sonra bi bardak maydonozlu su ictim bide kahvaltida yesillik yedim yazmayi unutmusum..sutun yaninda kuru erik yiyebilirim bi kac tane
Bende tüp bebek ten sonra 6 gun regl olan ben 4-5 gune dustu ilk 1-2 normal diger gunler bi kac damla korkuyorum artik icee menopoza yaklaştimmi neMaydonoz soğan suyu içiyorum hayıt tohumu içiyorum birde karışık bitki çayı aldım onu içiyorum ayrıca hareket ediyorum 2.ci günden itibaren yürü squat gibi şeyler iyi geliyor bana ve banyo yapmıyorum 3.cü güne kadar kesiliyor sonra
hayıt tohumu çayı yapıp içtin mi hiç kuzum ... bende çok korkuyorum erken menopoz falan olcak diye ondan hep reglim de soğan suyu maydonız suyu içiyorumBende tüp bebek ten sonra 6 gun regl olan ben 4-5 gune dustu ilk 1-2 normal diger gunler bi kac damla korkuyorum artik icee menopoza yaklaştimmi ne
Biliyormusun artık 19-18 gunde bi oluyorum artik ice kg vermemide zorlastiriyor onceden 25 gunde ne oluyodum ozaman daha guzel kg veriyordum..
inşallah hep böyle gitmicektir menünü gördm çünküKizlar ben kalori hesap indirdim cokk moralim bozuk su diyetisyene gidene kadar kalori sayacam yapabilirsem karatay uyguluyodum onuda yapamadim diyeti duzene otutturamadigimdan..gunluk kg ma göre 1190 kalori almayi planliyorum bugun 1033kalori almisim baskada almicam411kaloride yakmisim 560 almam gerekiyor almicam.ins bu sayede saglikli beslenirim kg veririm ya
kaç kg sın simdi sen kuzuayyy ivitttt cok heycanliyimmmmmm helesükürrrrr mezun olcammmmm
Tek zayiflayimda kuzu bi ayi kendime daha saglikli kurler yapucam bebek icin inan artik tikandim ben istedikce ileri gidecegime hep geriye gittim inan rabbim sanki ertelettiriyor sadece kg versem hemen tedaviye baslicam artik cok stres oldumm bi adim bile ikerleyemedim ins bundan sonra ilerlerimbizim diyet yaparken çok dikkatli beslenmemiz lazım kuzum bu liste sana uymaz akşam güzel bir salata yap sütünü iç yine erik ye yanına
kendimizi kiloya çok odakladığımızdan oluyor bunlar önce kendimiz için kilo vermemiz lazım buna anlamak lazım önce tedavi için dedikçe strese giriyor insan gözü dönğyor resmenTek zayiflayimda kuzu bi ayi kendime daha saglikli kurler yapucam bebek icin inan artik tikandim ben istedikce ileri gidecegime hep geriye gittim inan rabbim sanki ertelettiriyor sadece kg versem hemen tedaviye baslicam artik cok stres oldumm bi adim bile ikerleyemedim ins bundan sonra ilerlerim
Benim doktor bana 1600 kalorilik diyet vermişti. Pek yararını görmedim. Kilon 70 civarıysa boyunda 160 altındaysa sanırım 1600 kalori veriyorlar.Kizlar ben kalori hesap indirdim cokk moralim bozuk su diyetisyene gidene kadar kalori sayacam yapabilirsem karatay uyguluyodum onuda yapamadim diyeti duzene otutturamadigimdan..gunluk kg ma göre 1190 kalori almayi planliyorum bugun 1033kalori almisim baskada almicam411kaloride yakmisim 560 almam gerekiyor almicam.ins bu sayede saglikli beslenirim kg veririm ya
Gittim spora eve zor attım kendimi. Akşama yaparım biraz daha öyle yazarım.Evet bu mesajdan sonra koştum yaptım ve 1000 tane atladım bileyarım gündür kesilen adetim geri başladı yalnız ip atlarken iyi bişey mi bu
Ooooo yeeee
süper
ama şu şekilde yazabilirseniz daha iyi olacak efem
15dk Kondisyon bisiklet 9puan
100 ip 15puan
Toplam 24puan
Birinci olun tabi Kız yeter ki spor yapın
Sen bugün gitmedinmi
ilginç ya ikimiz bir yiyince kokmuyor
Evet canim hayiti iki ay denedim yumurta cogaltiyor faydasini gordum.ben aslan pençesi ve incir polen denicem tedaviye bi iki ay kala aha böyle giderse zor da aslinda aslan pençesi baslayim yumurta kalitesini aetiriyormus ogle ve aksam iciliyormus yanliz kabiz etme ozelligi var.incir de hem yumurta cogaltiyor ve kalite artırıyor bunu aslan pencesinden sonra kullanacagim inshayıt tohumu çayı yapıp içtin mi hiç kuzum ... bende çok korkuyorum erken menopoz falan olcak diye ondan hep reglim de soğan suyu maydonız suyu içiyorum
Evet banada yasim gencken 1200 ve yas ilerleynce 1400 kalori vermisti simdi yas 34.diyetisyene gidene kadar uygulayimda nasilsa o cok verir :)) amann ins kg gider yaBenim doktor bana 1600 kalorilik diyet vermişti. Pek yararını görmedim. Kilon 70 civarıysa boyunda 160 altındaysa sanırım 1600 kalori veriyorlar.
bende bir bitki çayı var içeriğini sana atayımda bir baksan bana bilgi versen olur mu ? senin bayağı bilgin var ben unutuyorum hepEvet canim hayiti iki ay denedim yumurta cogaltiyor faydasini gordum.ben aslan pençesi ve incir polen denicem tedaviye bi iki ay kala aha böyle giderse zor da aslinda aslan pençesi baslayim yumurta kalitesini aetiriyormus ogle ve aksam iciliyormus yanliz kabiz etme ozelligi var.incir de hem yumurta cogaltiyor ve kalite artırıyor bunu aslan pencesinden sonra kullanacagim ins
İnşallah verirsin anladığım kadarıyla yeşilçay detoksu yapıyosun. Verirsin sıkma canını. Ben karabuğday diyeti yapıyorum. 3 günde 1 kg den fazla gitti.Evet banada yasim gencken 1200 ve yas ilerleynce 1400 kalori vermisti simdi yas 34.diyetisyene gidene kadar uygulayimda nasilsa o cok verir :)) amann ins kg gider ya
Banyo kesiyor diyorlar ama Benimkide kesmiyor bu sefer ilk gün banyo yaptım sonra iki gün daha iyi geldi dünden beri yoktu banyoyla alakası olabilir miMaydonoz soğan suyu içiyorum hayıt tohumu içiyorum birde karışık bitki çayı aldım onu içiyorum ayrıca hareket ediyorum 2.ci günden itibaren yürü squat gibi şeyler iyi geliyor bana ve banyo yapmıyorum 3.cü güne kadar kesiliyor sonra
Tamam canımGittim spora eve zor attım kendimi. Akşama yaparım biraz daha öyle yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?