Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oo nerdennnn bak ben mert davetiyeden yaptırmıştm
kaça yaptırdın sen uğurlu tasarıma yaptırdım atarım resmini şindik
yemeğimi yedim 2 lokma lavaşından yedim bide tavuklarını yedim kedi gibi ayranda büyük söyledim oh doydum salatasınıda ayırdım domateslerini yicem 4 5 gibi bide çayla püskevit yerim akşam yemeği yemicem

afiyet olsun kuzum yanına meyve al 1 mandalina ya da elma kokar yiyemem dersen de 2 ceviz yanına kahve ohh mis gibi ara öğün

at baakm gönderttt
hahaha dibinide sıyır ben döner yerkn yapıyodm onu ayırıp

bugun olum orucu tutarim yinede o yuzdeyi bozmam

cok yorgun cnmm sen nasilsinn

göreceğiz

SchonerDuft bence sende ipsiz atla. Madem tavandan dolayı çekiniyosun. Hem iple çok ses oluyor. Komşulara ayıp olmasın

ben çorapsız zor uyurum sizin orda at kestanesi oluyordu onu balla karıştır ye çok iyi geliyor ... asıl üşüttün hasta ettin kendini bu kadar kuzum
Bi bilsem. Evimizde sıcak oluyor genelde. Isyerindeki klimalardan hemen hasta olurum. mesela millet tshirt ile gezer ben boğazlı kazakla bademciklerim şişiyor yılda 10 kez iltihaplaniyor. Cikarttiricam valla

Yok canım eşim almıştı. Evde salıncak ipi var onunla atlıyorum. Şu aralar ipsiz atlıyorum kızım arkamda önümde çok dolanıyor. Bi tarafına bişey olmasın diye ipsizde farketmiyor.
ipsiz nadil atliyorsub

yok cnm normal ip var bende az kalın ağırlığı var öbür plastik gibi olanlar küçük geldi bana kendim sayıyorum
sag ol cnm
sen nerelerdesin kuzzum
kv kp geldi yatili evde pinekliyomm cnmm sen nasilsnn
tavana değme sıkıntısı nasıl oluyor ya bende iştahlandım da azcık
bende bu kizlardan heveslendim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…