Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Banyo kesiyor diyorlar ama Benimkide kesmiyor bu sefer ilk gün banyo yaptım sonra iki gün daha iyi geldi dünden beri yoktu banyoyla alakası olabilir mi

Tamam canım
spor ile aynı zamanda ise bence spordan olur . mesela ben 1.ci günü ev işi yapamayım yürüyüm kanamam zor kesilirdi banyo keserdi neden kesiyor onu da anlamış değilim zaten

Aslında her gün birer tane sarımsak yutmak gerekiyormuş. Benim sporcu bir arkadaşım her gün yutuyordu. Eşim hiç sevmez kokusunu. Ben çok seviyorum ama eşim yüzünden yiyemiyorum.
Canım ben anlamıyorum
Canım çok az yemissin. Çok kilo verirsin ama sağlıklı drgil gittiği gibi geri gelir. Spor yapıyorsun gerçekten 1200 tamamla. Sen birde çok koşturan birisin 1200 bile az sana

Şimdiden yazayım menü belli nasıl olsa

Emziren anne menüsü
Kalkınca 8:00
2kuru kayısı
1kuru incir

8:30
Bir bardak süt (1tk Hindistan cevizi yağı ile)

10:30kahvaltı
1yumurtadan kaşarlı taze soğanlı yulaf unlu(1Tk) omlet
Bir dilim t.b ekmek
2tk Labne peyniri
5-6zeytin
2tk şekersiz Susam ezmesi
1tk bal
1çk tereyağı

Öğle 14:00
Arpa şehriye çorbası (4kepçe)
Yoğurtlu sarımsaklı havuç (1tane rendeledim)

16:45
Servis tabağıma sığmadı arkası da yoktu hoşaf tanesi 2minik erik 1minik kayısı
1elma
2ceviz

18:30 akşam
1tabak mercimek çorbası
1tabak börülce salatası
Yoğurt veya ayran

Bilmiyorum belki yemem yersem yazarım inşallah

emziriyorsun akşam yemelisin bence .. sütün içinde hindistan cevizi yağı nasıl oluyor sıcak süte ekliyorsun dimi ..
ben onu nemlendirici olarak kullanıyorum çokta iyi gelyor

İp varmış gibi atlıyorum canım o sayaçlı olanlardan çok istiyorum bakalım çünkü ip atlarken atlamaktan çok saymaktan yoruluyorum
bende nasil sayiyorsinuz merak ediyordum. Metten bakip alayim valla cok heveslendim.

Aldırmayı düşünüyorum sürekli boğaz ağrısı olurmu. Birde tüm vücudunu etkiliyor insan halsiz oluyor cok
vakit kaybetme derimm cnm

ins cnm aferin gel aramiza artik. Anlasiyorumbyani anlasmaya calisiyorum cok takmiyorum guzel gidiyor iliskimiz

Aslında her gün birer tane sarımsak yutmak gerekiyormuş. Benim sporcu bir arkadaşım her gün yutuyordu. Eşim hiç sevmez kokusunu. Ben çok seviyorum ama eşim yüzünden yiyemiyorum.
yutunca da kokyormu

Luluuu94 canim 15 dk kondisyon bisiklet 100tane daha ip atladim yaz hakimem yaz istaha geldim bugun 411 kalori yakmisim
vuu masallah kuzu kim tutar seniii gitsin kilolar

ayy e zor öyleee sevmeyen eşşş
biz bazı akşamlar sarımsak partisi yapyorum yogurt a karıştırıp kızartma yada makarnaya döküp yiyoruz
bizdeeee

Oh ne güzel kız. Biz birlikte yersek sorun olmuyor ama tek yersek büyük problem.
tek yerken birbirimize soruyoruz hemen dia fircalayip sakizla kokuyu yok ediyoruzz tavsiye ederim kuzum

zararları yoksa anlaşılır niye anlaşılmasın kuzum .. ama kaç kilo olduğumu bilmiyorum şuan kendimi 73e hazırladım

valla şahane oluyo

Gözlememi o sıkmamı o

minnak adaycıklarımız

takıma ugramayan arkadaslar bildirimde bulunmazsanız listeden cıkartılıcaksınız

@tgb1907 (73.8///%)5 aralık. Başlangıç kilo:75.2 hedef kilo:65

poncikbirgelincik (63.3///%) listeye giriş kilosu 58.4

kaptinn (59.5///%) listeye giriş kilosu 53.2

SchonerDuft (///%) listeye giriş kilosu 68.7

N Nehir60 (75///%) 2ocak başlangıç kilo75 hedef:60
selcanmehmetcan(82.8///%) listeye giriş kilosu 76,5

yüzde hesaplama formülü;

keptinn üye kilosu 60 diyelim;
geçen hafta 60
bu hafta 59
aradaki fark:1kg

yüzde:60-59=
1*100=100
100/60=1,6667
(7 yukarı yuvarlar 1,67 olur)

sonuc:

keptinn(60/59/1/1,67)

14. TAKİM 551. ETAP***

Bir garip (50.7///%)

Melekemal (67.4/ / /%)bildirimde bulunmadıgı için diskalifiye oldu
Favelayn (64 ///%)
munter (69.5/// %)
UMEYYE (70.3///%)

orkide1453 (63.5///%) yeni üye başl:7aralık. Başlangıç kilo:63.5 hedef kilo:55
Ayferelif (64.2/ / /%) 464.etapta bildirimsiz izne ayrıldı yüzdesi 87ye bölündü
lilipit (75.7//%) 544.etapta bildirimli izine ayrıldı yüzdesi 6ya bölündü
Buki_89(66 ///%)534.etapta bildirimli izne ayrildı yüzdesi 17ye bölündü mezun olmaz istiyor

14. Takim ortalamasi: %

Canım sendemi aldırdın yoksa. Çok aldıran varmış

Kızmasalar acil. Yapay gül yaprakların vardi onları actim paketten şimdi ama ya uçarlarsa bunlar açık havada olacak cunki. Nasil agir olabilir yada ne şekilde yapabilirim

Ben on kez fırçalasam bile geçmiyo koku içime işliyo sanki

emziriyorsun akşam yemelisin bence .. sütün içinde hindistan cevizi yağı nasıl oluyor sıcak süte ekliyorsun dimi ..
ben onu nemlendirici olarak kullanıyorum çokta iyi gelyor
Diyetisyen önermişti canım hergün iki tatlı kaşığı göbek yağlarına diye hamilelikte gittiğimde en çok yağ göbek bölgesinde demişti iki hafta sonra gittiğimde beklediğimden daha çok yağ kaybetmişsin demişti özellikle göbek bölgesinden
Ilık süte koyuyorum canım

Akşam azmı geldi ki yoksa ara olarak mı diyorsun

spor arttırıyor , banyo kesiyor
Anladım canım bidaha yapmamaya çalışıcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…