- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #251.761
spor ile aynı zamanda ise bence spordan olur . mesela ben 1.ci günü ev işi yapamayım yürüyüm kanamam zor kesilirdi banyo keserdi neden kesiyor onu da anlamış değilim zatenBanyo kesiyor diyorlar ama Benimkide kesmiyor bu sefer ilk gün banyo yaptım sonra iki gün daha iyi geldi dünden beri yoktu banyoyla alakası olabilir mi
Tamam canım
Canım ben anlamıyorumAslında her gün birer tane sarımsak yutmak gerekiyormuş. Benim sporcu bir arkadaşım her gün yutuyordu. Eşim hiç sevmez kokusunu. Ben çok seviyorum ama eşim yüzünden yiyemiyorum.
Canım çok az yemissin. Çok kilo verirsin ama sağlıklı drgil gittiği gibi geri gelir. Spor yapıyorsun gerçekten 1200 tamamla. Sen birde çok koşturan birisin 1200 bile az sanaMenu
sabah saat10:00 da kk kutusu yagsiz yavan peynir, bi yk aci sos, dunden kalma bi haslanmis patitiz bi kucuk lavas şekersiz cay
Öğle sonu ve akşam 750ml yeşil cayli sut içiyorum...
2,5lt su Spor 1saat kondisyon bisiklet, 200 ip atladim
Anlamadım spor mu kesiyorspor ile aynı zamanda ise bence spordan olur . mesela ben 1.ci günü ev işi yapamayım yürüyüm kanamam zor kesilirdi banyo keserdi neden kesiyor onu da anlamış değilim zaten
busabah tam 66 ciktimkaç kg sın simdi sen kuzu
emziriyorsun akşam yemelisin bence .. sütün içinde hindistan cevizi yağı nasıl oluyor sıcak süte ekliyorsun dimi ..Şimdiden yazayım menü belli nasıl olsa
Emziren anne menüsü
Kalkınca 8:00
2kuru kayısı
1kuru incir
8:30
Bir bardak süt (1tk Hindistan cevizi yağı ile)
10:30kahvaltı
1yumurtadan kaşarlı taze soğanlı yulaf unlu(1Tk) omlet
Bir dilim t.b ekmek
2tk Labne peyniri
5-6zeytin
2tk şekersiz Susam ezmesi
1tk bal
1çk tereyağı
Öğle 14:00
Arpa şehriye çorbası (4kepçe)
Yoğurtlu sarımsaklı havuç (1tane rendeledim)
16:45
Servis tabağıma sığmadı arkası da yoktu hoşaf tanesi 2minik erik 1minik kayısı
1elma
2ceviz
18:30 akşam
1tabak mercimek çorbası
1tabak börülce salatası
Yoğurt veya ayran
Bilmiyorum belki yemem yersem yazarım inşallah
spor arttırıyor , banyo kesiyorAnlamadım spor mu kesiyor
bende nasil sayiyorsinuz merak ediyordum. Metten bakip alayim valla cok heveslendim.İp varmış gibi atlıyorum canımo sayaçlı olanlardan çok istiyorum bakalım çünkü ip atlarken atlamaktan çok saymaktan yoruluyorum
vakit kaybetme derimm cnmAldırmayı düşünüyorum sürekli boğaz ağrısı olurmu. Birde tüm vücudunu etkiliyor insan halsiz oluyor cok
ins cnm aferin gel aramiza artik. Anlasiyorumbyani anlasmaya calisiyorum cok takmiyorum guzel gidiyor iliskimizhe pırt yapsan duyuluyor mutfaktan zaten ipsiz atlayım bende
aynı ben işte .. dün odun sobası harıl harıl yanıyor dibine kadar girdim halen ben buz gibiyimsarımsak kurutur iltihabı seviyorsan şayet ...
iyiyim bende tam gaz diyet time dedim başladım bakalım haftaya cumaya kadar 69 a düşmek gibi hedefim var .. anlaşabiliyor musun kv kp ile sıkıcı olur
tatlılar bitirdi benisondu dün zaten
inşallah ya bir 65i görebilsem keşke
meyve vitaminini de alman gerekli kuzum akşam ye ihmal etme
süper fikir vallases te çıkmazz ondan
yutunca da kokyormuAslında her gün birer tane sarımsak yutmak gerekiyormuş. Benim sporcu bir arkadaşım her gün yutuyordu. Eşim hiç sevmez kokusunu. Ben çok seviyorum ama eşim yüzünden yiyemiyorum.
vuu masallah kuzu kim tutar seniii gitsin kilolarLuluuu94 canim 15 dk kondisyon bisiklet 100tane daha ip atladim yaz hakimem yaz istaha geldim bugun 411 kalori yakmisim
bizdeeeeayy e zor öyleee sevmeyen eşşş
biz bazı akşamlar sarımsak partisi yapyorum yogurt a karıştırıp kızartma yada makarnaya döküp yiyoruz
tek yerken birbirimize soruyoruz hemen dia fircalayip sakizla kokuyu yok ediyoruzz tavsiye ederim kuzumOh ne güzel kız. Biz birlikte yersek sorun olmuyor ama tek yersek büyük problem.
zararları yoksa anlaşılır niye anlaşılmasın kuzum .. ama kaç kilo olduğumu bilmiyorum şuan kendimi 73e hazırladımbende nasil sayiyorsinuz merak ediyordum. Metten bakip alayim valla cok heveslendim.
vakit kaybetme derimm cnm
ins cnm aferin gel aramiza artik. Anlasiyorumbyani anlasmaya calisiyorum cok takmiyorum guzel gidiyor iliskimiz
yutunca da kokyormu
vuu masallah kuzu kim tutar seniii gitsin kilolar
bizdeeee
tek yerken birbirimize soruyoruz hemen dia fircalayip sakizla kokuyu yok ediyoruzz tavsiye ederim kuzum
valla şahane oluyobende nasil sayiyorsinuz merak ediyordum. Metten bakip alayim valla cok heveslendim.
ins cnm aferin gel aramiza artik. Anlasiyorumbyani anlasmaya calisiyorum cok takmiyorum guzel gidiyor iliskimiz
yutunca da kokyormu
bizdeeee
tek yerken birbirimize soruyoruz hemen dia fircalayip sakizla kokuyu yok ediyoruzz tavsiye ederim kuzum
Gözlememi o sıkmamı obugün kü menüm
sabah
1 ıspanaklı gözleme
yarım kaşarlı sıkma
çay
ara
yarım bardak kadar kahveli süt
öğlen
1 yk kaşığı pilav
2 kepçe etli bamya
1 küçük kase yaklaşık 3 yk kadar yoğurt
ara
türk kahvesi
işten çıkmadan
1 bardak (250 ml ) sütlü kahve içcem kahve eseri miktarda
akşam
evde tekim
4 5 çeri domates 2 3 yaprak marul 1 salatalık yerim
1 meyve yerim
su 1,5 lt oldu 3 e tamamlamaya çalışacam
ikisi desemGözlememi o sıkmamı o
Canım sendemi aldırdın yoksa. Çok aldıran varmışbende nasil sayiyorsinuz merak ediyordum. Metten bakip alayim valla cok heveslendim.
yutunca da kokyormu
bizdeeee
Ben on kez fırçalasam bile geçmiyo koku içime işliyo sankibende nasil sayiyorsinuz merak ediyordum. Metten bakip alayim valla cok heveslendim.
yutunca da kokyormu
bizdeeee
Diyetisyen önermişti canım hergün iki tatlı kaşığı göbek yağlarına diye hamilelikte gittiğimde en çok yağ göbek bölgesinde demişti iki hafta sonra gittiğimde beklediğimden daha çok yağ kaybetmişsin demişti özellikle göbek bölgesindenemziriyorsun akşam yemelisin bence .. sütün içinde hindistan cevizi yağı nasıl oluyor sıcak süte ekliyorsun dimi ..
ben onu nemlendirici olarak kullanıyorum çokta iyi gelyor
Anladım canım bidaha yapmamaya çalışıcam bakalımspor arttırıyor , banyo kesiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?