Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızmasalar acil. Yapay gül yaprakların vardi onları actim paketten şimdi ama ya uçarlarsa bunlar açık havada olacak cunki. Nasil agir olabilir yada ne şekilde yapabilirim
Ne güzel yaa şöyle bi teklif almadım. Benim dememle bi yüzük aldı. Arabayı tepeye sürdü. Baraj manzarasında bi evlenme teklifi aldım. Sonra bi motor geldi abi nohut yermisiniz diyip bütün romantizmin içine etti.

Akşamı belki yemem dedin ya ondan ye dedim menü dolu dolu beğendim..
Göbek yağı eritiyor muymuş bir tane alayım bende tadı efsane zaten.. benim de göbek kısmım çok yağlı

O neydi giii hiç etmiyeydi daha iyiydi ahahaha canım bunu bulamayanlarda var şükret sen yinede. Benim teklifimde fena değildi ama olmasada olurdu ben sevmiyorum öyle supriz şeysileri nasil boncuk takiykm kiz anlamadim ümoş. Eskiden dantel yaparlardı şekil vermek icin şekerli suya batırırlardı hatırladinmi o bile aklima geldi

Su serpsen üstüne nasıl olur belki ağırlaşır
Düşündüm canım ama çok ince bildigin gibi değil ucarmiki bilemedim. Rezil olmayalim. Demesinler yabancılar türkler geldi buranın içine etti gitti diye gerçi ben turke benzemiom oleyyy ruslara söverler agahhaha

Allah seni senin teklif nasıldı acep. Kız yapraklarım ucunu del iple boncuk bağla. Aa birde aklıma silikon geldi. Yapraklara silikon sürebilirsin bak.

zararları yoksa anlaşılır niye anlaşılmasın kuzum .. ama kaç kilo olduğumu bilmiyorum şuan kendimi 73e hazırladım
valla zararlari ruh halime gore degisiyir
kuzum senin kilo bostur gider hemen

Canım sendemi aldırdın yoksa. Çok aldıran varmış
ark aldirmisti cocukken cnmm bir skintisi olmuyordu.
Kızmasalar acil. Yapay gül yaprakların vardi onları actim paketten şimdi ama ya uçarlarsa bunlar açık havada olacak cunki. Nasil agir olabilir yada ne şekilde yapabilirim
cok anlayamadim ama silikon yapistirsan uclarina agir olur.

kiz evlenme teklifin bile sana ozel nohut yermisinize bittim

Allah seni senin teklif nasıldı acep. Kız yapraklarım ucunu del iple boncuk bağla. Aa birde aklıma silikon geldi. Yapraklara silikon sürebilirsin bak.
Aaa silikonun var valla bak onu yapicam sagol kiz ben 55.katda yine gulyapraklari eşliğinde manzaralı biyerde almıştım teklifimi. Ama teklif yoktu yani. Zart diye suratıma tutulan bi yüzük vardi. Bende birsey demeden yaktım bi iki ayy uyyy yaptim. Çeksene kızlara aticam dedim. Geldim gruptaki kızlara atmıştım

Aaa bendemi denesem. Benim kilonun %80 i göbekte. Lömbür lömbür sallanıyo ya çok rahatsız oluyorum. Bugün birde aspir yağını duydum. O da yağları parçalıyomuş.

Çocukken aldirilmasi daha kolaymış canım şimdi kanama falan olabilirmis ama her ay hasta olmaktansa daha iyi. Insan agustosda bademcikleri sisermi. Benim sisiyor evet kusum silikon ile yapicam

Vaaay ne güzel rica ederim.

Akşamı belki yemem dedin ya ondan ye dedim menü dolu dolu beğendim..
Göbek yağı eritiyor muymuş bir tane alayım bende tadı efsane zaten.. benim de göbek kısmım çok yağlı

Aaa bendemi denesem. Benim kilonun %80 i göbekte. Lömbür lömbür sallanıyo ya çok rahatsız oluyorum. Bugün birde aspir yağını duydum. O da yağları parçalıyomuş.
Kızlar nette çok rastlamadım ama diyetisyen öneriyor du hatta kendide tüketiyormuş bazen süt ve muz la kokteyl gibi yapıyorum demişti

ayni beni tarif ettin
Çocukken aldirilmasi daha kolaymış canım şimdi kanama falan olabilirmis ama her ay hasta olmaktansa daha iyi. Insan agustosda bademcikleri sisermi. Benim sisiyor evet kusum silikon ile yapicam
ayy cok fenaa yaa
UMEYYE soylemis ben yazincaya kadarr

ben begendim. Hamur isleri sabah yenmis .

guzel cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…