- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #252.021
etim çok yumuşak sıkılaşamıyorumNAsıl bir duyguydu anlatsana azcık
toparlarsın merak etme çok bir kilon yok 56 da bile kalsan süper sonra spor yapar sıkılaşırsın
Valla ictim gözümü karartiponu nasıl içebildin
anlatilmaz yasanir derlerya ondanNAsıl bir duyguydu anlatsana azcık
gününü ona göre ayarlarsın kuzum ne olcaketim çok yumuşak sıkılaşamıyorumşu 1 hafta az yemeye alışayım sonra evde spor yapmayı dusunuyorum yarında arkadaşa gidicez inşallah çok bişey yapmaz
poncik çok yapardı bir kere heves ettim yapayım dedim içemedimValla ictim gözümü karartip
sen bir hafta dikkat etsen verirsin bence 1 kiloanlatilmaz yasanir derlerya ondano besi gördümyaaaa ah ahhh gitmis oldugunu bilsem bile gördüm diyebilirim artik
Bu hafya da icerim ben gunde bir ictim ama aksama kadar icilecekmis bu hafta oyle yaparimgününü ona göre ayarlarsın kuzum ne olcak
poncik çok yapardı bir kere heves ettim yapayım dedim içemedim
öyle yapcam artıkkkgününü ona göre ayarlarsın kuzum ne olcak
poncik çok yapardı bir kere heves ettim yapayım dedim içemedim
öğlen menü de ne var belli mi ?öyle yapcam artıkkk
bilmiyorum ama kısmen reklama giriyor özelden yaz kime önereceksenBir sey sorucam memnun kaldığımiz bir ürünü topikte söylediğimizde reklam sayılıyor mu yani yasak mii
Tamam kuzumbilmiyorum ama kısmen reklama giriyor özelden yaz kime önereceksen
Tebrikler14. TAKİM 551. ETAP***
Bir garip (50.7/50.6/0.1/0.20%)
Melekemal (67.4/ / /%)bildirimde bulunmadıgı için diskalifiye oldu
Favelayn (64 ///%) sabit
munter (69.5/69/0.5/0.72 %)
UMEYYE(70.3/68.8/1.5/2.13%)
orkide1453 (63.5/61.6/1.9/2.99%) yeni üye başl:7aralık. Başlangıç kilo:63.5 hedef kilo:55
lilipit (75.7/75.3/0.08%) 544.etapta bildirimli izine ayrıldı yüzdesi 7ya bölündü
Buki_89(66/65,9/0,009%)534.etapta bildirimli izne ayrildı yüzdesi 17ye bölündü mezun olmaz istiyor
14. Takim ortalamasi:0,766
Liliii nasılsın kuzumTebrikler
Iyı cnm oğluş diş cıkardıLiliii nasılsın kuzum
Ekleri seviyor çok şükür güzel yanı ama artık tarif bulamiyorum :) Dışyok kuzum ya çok mu zordu herkes olumsuz bahsediyor harbi öyle mi :/Iyı cnm oğluş diş cıkardı
Lısteye dondum
Ay yemeyıncede sut olmuuo
Sız naptınız
Var mı diş
Ek gıda nasıl gıdıyor
evet veririmde kesin tutamam o kiloyu:)sen bir hafta dikkat etsen verirsin bence 1 kilo
Teşekkürler kuzum.gunaydin kizlar
UMEYYE be orkide1453 nasil kilo versiniz oyle masallah supersiniz. Kilo veren tum ark tevrik ederimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?