- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #252.061
bol bol maydonoz suyu içiyorumRegli sonrasi indim bende 56 ya insallah hızla 69 a inersin kuzum reglini iyi degerlendirdiger Cumartesi başlıcak işe kuzum daha 1 haftasi var
Ayy herseyi iciyom ama maydanoz suyundan tiisiniyombol bol maydonoz suyu içiyorum
hafta içi rezene de içerim iyice ödem atarım sanırım
çok varmış sıkılmadın mı evde olmasından
seviyorum ben artık maydonoz suyunu kanka olduk kendisi ile ...Ayy herseyi iciyom ama maydanoz suyundan tiisiniyomSıkıldım valla o da sıkılıyo ben is yaparken herseye karışıyo takiyom kulaklığımi muzik dinliyom gormemezlikten geliyom ahahajajagagh aslinda pazartesine kadar istemisti ama doktor taa cumatesine kadar verdi sıkıldık yeter gayli
Ama iyi odem atiyo guzel bi kanka bencedeseviyorum ben artık maydonoz suyunu kanka olduk kendisi ile ...
evet ya 3 günden sonra sıkılıyor insan sürekli göre göre
sağol kuzummAfiyet olsuın
incem inşallahHemen 59 a inguzel vermisin bah diyet yapinca iniyi kilon ayy bahara ne kaldi hadi zayıflıyagg
kızın nasıl oldu atlattı mı .Ama iyi odem atiyo guzel bi kanka bencede
Ayy he gı bide kiş günü biyere de çıkamıyo insan her zaman bende sıkılıyom hep evde oluncasimdi dışarı çıktı bende size bakim dedim
Hiç ölçmedim
kuzu gogus bel basen olcup soyler misin bana
evettt yaziomu kiz biyerlerde mezun oldum diye okuyayim bendeEvet artik hızla inecumm insallahhsende mezun olmusun tebriks bebik
Süper canım45 dk tempolu yürüyüş
30 dk bölgesel
30 dk yürüyüş
5 dk eliptik
5 dk kondisyon
100 ip
Çok yoruldum yaa
55 puanLuluuu94
Tabiki beybiCnm spor lıstesıne bende gırebılırmıyım haftaya
Senin zaten kocanın işe başlamasını bekliyorumEşim işe başlasin bende girecem spor listesiiineee
İyiyim canım internetim yoktu öğlen yaptırmış eşim sonra da misafirliğe gittim şimdide yemek yapmam lazımLuluuu94 nerdesin kuzum görmedim seni bugün nasılsın
Hayırlı olsun mezuniyetin.evettt yaziomu kiz biyerlerde mezun oldum diye okuyayim bende
Tovuk sote yapabilirsin. Başka bilemedim şimdi nolur.Süper canım
Tabiki beybi
sen gireceğin zaman söyle
Senin zaten kocanın gitmesini bekliyorum
İyiyim canım internetim yoktu öğlen yaptırmış eşim sonra da misafirliğe gittim şimdide yemek yapmam lazımtavuk göğsü var kuşbaşı doğranmış nasıl yapsam acaba
Biraz patates ve biber le karışık sote yaparım herhaldeTovuk sote yapabilirsin. Başka bilemedim şimdi nolur.
Daha belli değil henüz bildirim yapmayanlar var sanırım. Galiba 4. gibiyizArkadaslar tebrukler hepimiz vermisiz nerdeyse haftaya da ayni tempo insallah grup kacinci oldu
yokluğun hissedildi ... patatesli yap fırında ya da tantuni gibi yap yanına pilav salataSüper canım
Tabiki beybi
sen gireceğin zaman söyle
Senin zaten kocanın işe başlamasını bekliyorum
İyiyim canım internetim yoktu öğlen yaptırmış eşim sonra da misafirliğe gittim şimdide yemek yapmam lazımtavuk göğsü var kuşbaşı doğranmış nasıl yapsam acaba
Yarım saat kardiyo yaptimm simdi lessie yapcammBORDO ŞİŞKOLAR
Bir garip:198+346,5+125,5+340
Favelayn:30+0+12
munter:3+3+3
orkide1453:28+16+93
tgb1907:0puan
1198puan
KOŞAN KAPLUMBAĞALAR
selcanmehmetcan:0+28+33+78
UMEYYE:37.5+63,5+74+107
keptinn:6+6+13+12+12
Blacksee55:
SchonerDuft: 28-4=24
494puan
Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 3puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..1puan
Şınav =>5tane..1puan
Kızlar bu hafta böyle devam etsin haftaya 20ip 1 puan olarak değiştirilecek ona göre
Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım pazartesi günü ağzına karbonhidrat sürmeyecek
Kazanan takım 20 puan önde başlayacak
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?